- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.801
öle deme yaaa hem sağ salim bitirsin hemde bol bol konuşunnnnnnnyazık ama sizedeeeee
benimki izni çok kullandı cnm gidelide çok olmadı hatta ama özledim valla yaa :bbo:
valla bızde her an cabuk bıtsın dıe dua edıyoruz ama bıtıyo ya 76 ya dustuk bıle
aynen tatlım bnm en yakın dert ortagımm:d
gecmıs olsun cnm:d
kaydirigubbakcemile3 sen nie ağlayıp zırlıyon bakim aramıyo die o acemi yawrum daha dur bakim o şuan ne kadar sıkı eğitim alıyo biliyomusun hem bi dünyaaaaaaaa acemi asker var orda herkes telefonun başına sarılıyo onun sıra beklemeye hali kalıyomu sanıyosun sen idare etceksin azcık hayatım daha dur bunlar neki ohoooo...sabırlı ol azcık hayatımm..opuyorumnanaktanyavvvvvv anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmhadi kendi hasta olud kızımızı nie hasta edioooooo valla ste konuşmacıları olarak vermicez seni ona görcekkkk enişte bey delikafadulden
canım senın safak kactı
77 yalova canımm...:sm_cool:
bizimkinin daha 17 gün izni var ama ben canilik yapıorum kendimede onada kıyıorum gelme diorum çarçabuk yapsın bitirsin die
dramtize etme kızım duyanda konuşmuyoz sancak:roflol:
şaka yapıyorum canım konuşuyoruz yaAllah' şükür tatlım:Saruboceq:
ee başkaa annatın bakam:gitme:
neee acemisi yavvv şafak kalmıs 166 o acemiyseee abooooooooooooooooodierleri yandı ozaman
bide biz konuabilsek şu uyuslaklava:
kız oyle deme gelsın ızıne son zamanlarda hıc dayanamazsın ıyıce ozlersın
sağol hayatımm...darısı başına...:roflol:
kaydirigubbakcemile3 sen nie ağlayıp zırlıyon bakim aramıyo die o acemi yawrum daha dur bakim o şuan ne kadar sıkı eğitim alıyo biliyomusun hem bi dünyaaaaaaaa acemi asker var orda herkes telefonun başına sarılıyo onun sıra beklemeye hali kalıyomu sanıyosun sen idare etceksin azcık hayatım daha dur bunlar neki ohoooo...sabırlı ol azcık hayatımm..opuyorumnanaktan
77 yalova canımm...:sm_cool:
bnımde 76 ardahan cnm senınkınden 1 gun once bıtıo askerlıgı nerde yapıo
baktım çok zırlıom gelsin tabiiiiizaten bi çağırmama bakıo bazende tehtit edio beyfendi bak kızdırma gelirim heee dio bilmioki aslında canıma minnetttt :roflol:
kızım askerlik biticek artıkkkk yaa ne kaldı vakti olsa aramazmı arar sende gerilim yapma:1ninca:izmirli :roflol:
kızlar hepinize ii geceler ben kaçıorm aşkım aradı :lepi:hihoyyyt
kızlar hepinize ii geceler ben kaçıorm aşkım aradı :lepi:hihoyyyt
:1ninca: taraf tutma len:roflol: formumdayım bayanssulusmile
hee ne demezsin bitkinimmm heyecan var ama neden bilmiom:kedi:
hasta mı oldun denyolakklava:
iyi bak kendine delüücanlaelaelaelaelae
hehe yazık kız gelsın valla bnımkı dıodu geleyım senı 1 defa goreyım yeter ısterse 1 ay sonra bıtsın askerlık dıe
buda öle dio valla dogum günümde hele aşkım bak nolur ikimizinde dogum gününü kutlayalım gidem içimde kalmasın dedim ben yok dedim salak gibi sonra bi içme oturdu dogum günümde sorma ya özel günlerde insan daha bi kötü oluo bide dogum günümde bütün arklar sevgilileriyle gelmişti benimki yokkk acayip olmustum
öle deme yavvvv kızı evi naz eviii cickom ama gerçekten merak ediorummm yaaa cumartesi günü dedi perşembeee ta aradım görevde dediler çarşıyada çıkmadı ayhhhhh aşkımmmmmmmmmmmmm nerdesin yavvvvv kop gel atla gel yafru hadi hahaha aklinialirimsmile
canım ben eksiksiz evlenmeye çalışıyorumaman aman tüüüübe tüübee taraf tutmakmı aslaaaa...
ama benim o konuda fikrimi sorarsan herkes eksiksiz evlenmek ister ama kiminin maddi durumu olmaz karınca kararınca yapar kiminin durumu ii olur alırda alır benim eks,klerim var açıkçası yok deil ve evlenirkende dört dörtlük bi şekilde gitmicem gibi bende ara sıra annemi sıkıştırıyorum kızıyorum ama sonra çoook pişman oluyorum o naapsın herkes ister evladı eksiksiz gitsin herşeyin alasıyla gitsin ama olmuyo işte...
neyse ne heyecanı var len hayırdır ne iş karıştırıyon sen bakem...aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?