Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gecmıs olsun cnm:d

sağol hayatımm...darısı başına...:roflol:

kızım askerlik biticek artıkkkk yaa ne kaldı vakti olsa aramazmı arar sende gerilim yapma:1ninca:izmirli :roflol:

öle deme yavvvv kızı evi naz eviii cickom ama gerçekten merak ediorummm yaaa cumartesi günü dedi perşembeee ta aradım görevde dediler çarşıyada çıkmadı ayhhhhh aşkımmmmmmmmmmmmm nerdesin yavvvvv kop gel atla gel yafru hadi hahaha aklinialirimsmile

:1ninca: taraf tutma len:roflol: formumdayım bayanssulusmile
hee ne demezsin bitkinimmm heyecan var ama neden bilmiom:kedi:
hasta mı oldun denyolakklava:
iyi bak kendine delüücanlaelaelaelaelae

aman aman tüüüübe tüübee taraf tutmakmı aslaaaa...
ama benim o konuda fikrimi sorarsan herkes eksiksiz evlenmek ister ama kiminin maddi durumu olmaz karınca kararınca yapar kiminin durumu ii olur alırda alır benim eks,klerim var açıkçası yok deil ve evlenirkende dört dörtlük bi şekilde gitmicem gibi bende ara sıra annemi sıkıştırıyorum kızıyorum ama sonra çoook pişman oluyorum o naapsın herkes ister evladı eksiksiz gitsin herşeyin alasıyla gitsin ama olmuyo işte...
neyse ne heyecanı var len hayırdır ne iş karıştırıyon sen bakem...aklinialirimsmile

hehe yazık kız gelsın valla bnımkı dıodu geleyım senı 1 defa goreyım yeter ısterse 1 ay sonra bıtsın askerlık dıe

buda öle dio valla dogum günümde hele aşkım bak nolur ikimizinde dogum gününü kutlayalım gidem içimde kalmasın dedim ben yok dedim salak gibi sonra bi içme oturdu dogum günümde sorma ya özel günlerde insan daha bi kötü oluo bide dogum günümde bütün arklar sevgilileriyle gelmişti benimki yokkk acayip olmustum

ewet cnm bnmkıde kurban bayramında geldı ızıne cok guzeldı hep gezdık askımla

canım ben eksiksiz evlenmeye çalışıyorum
Allah nasip ederse! orda öle savunurum çünkü sinirlendimboshayallersmile
hazır çeyizim ama ben dillendirmiyorum sorarlarsa kızlara yardımcı olaym die anlatıyorum eksiğim yok mu var bi liste çıkar daha eksik bitermi ama herşey çeyiz değil ya eksik çıkarsa alırsın evlenince çok mu zorCADIARZU ben burda ne demek istedin analamadım balım ama burdan yazma bide uğraşamam gene onlarla ben fikirlerimizin arkasındayımvereliniortak ama ben afişlemiyorum:umursamaz:

neysem kız yok ben de bilmiyorum:roflol:
karıştırmadım:roflol: bişey:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…