- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.821
sağol hayatımm...darısı başına...:roflol:
bnımde 76 ardahan cnm senınkınden 1 gun once bıtıo askerlıgı nerde yapıo
evet canımm benimki 18 seninki 19 mayısta gliyo benim askerim vanda canım seninki nerde...bilmiyorumkismile
ewet cnm bnmkıde kurban bayramında geldı ızıne cok guzeldı hep gezdık askımla
kız perus sen ne dion hiç bişey anlamadım valla
bizim evde bayramlarda çııkmak sorun oluo yaa herkez bayramda gezer bende bayramda dışarıya çıkmak zor olr
valla bnde zor fln cıktım valla ayy askumm bnm ya ozledım valla kızlar bu arada faceboooku olan var mı
boşver tatlum başka bi topikle ilgili son derece gereksiz bi konu:hulya:
benim var ne olduki
ekle bnı ıstersen
delikafaduldendelikafaduldeneklim fark etmez adını soyadını söle bana bide hangi resmin var söle burdanda eklim tam ossun bari
heee eiii ozaman :içelim:
canım ben eksiksiz evlenmeye çalışıyorum
Allah nasip ederse! orda öle savunurum çünkü sinirlendimboshayallersmile
hazır çeyizim ama ben dillendirmiyorum sorarlarsa kızlara yardımcı olaym die anlatıyorum eksiğim yok mu var bi liste çıkar daha eksik bitermi ama herşey çeyiz değil ya eksik çıkarsa alırsın evlenince çok mu zorCADIARZU ben burda ne demek istedin analamadım balım ama burdan yazma bide uğraşamam gene onlarla ben fikirlerimizin arkasındayımvereliniortak ama ben afişlemiyorum:umursamaz:
neysem kız yok ben de bilmiyorum:roflol:
karıştırmadım:roflol: bişey:roflol:
delikafaduldendelikafadulden
kızzzzzzzzzz anammmmmmmmmmm sen evliymişssin beeee eeee benden büyükmüşsündür sen ben peruş meruş diommmm yeni fark ettim :kedi:
yaaaaa melayın şafağı 171 miydi yaa hatırlayan varmıııı...
delikafaduldendelikafadulden
kızzzzzzzzzz anammmmmmmmmmm sen evliymişssin beeee eeee benden büyükmüşsündür sen ben peruş meruş diommmm yeni fark ettim :kedi:
heeee evli çocuğuda var onun...:roflol::roflol:
duyguuuu seninkide 166 mı oluyo şimdi yawru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?