Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arkadaşımın tavsiyesiyle geldim siteye,en yeni üyeyim sanırım.. askere gidişinin üçüncü günündeyim ama üç sene gibi..geçmiyor zaman yaa(((((((((( :1no2::1no2::1no2::1no2:
ilk zamanlar öyle oluyor canım ama 2-3 hafta zaman geçsin alışıyosun ve zaman hızla geçiyo.. hele birde izne gelsin bak ne güzel olcak..

ilk günler çok kötü gerçekten de..

öyle mi dersin,
aklinialirimsmile birde akrep burcu hehe kaydirigubbakcemile3

Dün benmkide duşa gidicektide telfonla görüştkten sonra gidicem dedi, inşallah sıra faln yoktur dedi. Nese gece 12de msj attı bana (ankesörlü telefondan) İyi geceler msjı opuyorumnanaktan yeni yatıcaktı sanıırm..

ne güzel canım..
askerimi çok özlüyorum beyaa pamuk o pamuk opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar..aşkım dün aradı duymamışım,bugün de tlf elimden düşmüyor.inş. arar bir an önce..

canım yaa bende de öyle oldu bi kere. gün içinde konuşmuştuk. ben dersteyken aramış bi kaç kez tel sessizdeydi görmedim üzülmüştüm, zaten her zaman arayamıyolar. birde böyle gıcık hocanın dersine denk gelince mecbur tel sessizde oluyor.. :umursamaz:

aynen yaaa benimde başıma kaç kere öle gelmişti 4 günden beri de kouşmamıstık ozaman göreve gitmişti nasıl oldum alıcaktım nerdeyse

ben de dün o kadar kötü oldumki..ağladım resmen duymamışım diye....çünkü gitti gideli daha bir kez konuştuk..daha yeni tabi o yüzden bişey diyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…