- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.141
ilk zamanlar öyle oluyor canım ama 2-3 hafta zaman geçsin alışıyosun ve zaman hızla geçiyo.. hele birde izne gelsin bak ne güzel olcak..arkadaşımın tavsiyesiyle geldim siteye,en yeni üyeyim sanırım.. askere gidişinin üçüncü günündeyim ama üç sene gibi..geçmiyor zaman yaa(((((((((( :1no2::1no2::1no2::1no2:
yok canım usta birliğinde ilk haftası.. cumartesi nette konuştuk aricam demişti ama dün aramadı merak ettim bende.. neyse arayınca sorarım
Duş günü olabilirr =)))) Sıra faln varsa arıyamamıştır canımm
o nasıl oluyo kıs pazartesi yagünaydınnn kızla şu an aşkımla konuşuorum nette çok mutluyum ya
o nasıl oluyo kıs pazartesi ya
öyle mi dersin, aklinialirimsmile birde akrep burcu hehe kaydirigubbakcemile3
ne bilim ben çıkmıs işde dünde çıktı kızlar mutlulukten ucuorum yaaaaaaaaaaaa
ne güzel canım..Dün benmkide duşa gidicektide telfonla görüştkten sonra gidicem dedi, inşallah sıra faln yoktur dedi. Nese gece 12de msj attı bana (ankesörlü telefondan) İyi geceler msjı opuyorumnanaktan yeni yatıcaktı sanıırm..
pişt noldu:1no2:
ohh oh ne güzel o zaman canım çok sevindimm..:lepi:
günaydın arkadaşlar..aşkım dün aradı duymamışım,bugün de tlf elimden düşmüyor.inş. arar bir an önce..
günaydın arkadaşlar..aşkım dün aradı duymamışım,bugün de tlf elimden düşmüyor.inş. arar bir an önce..
canım yaa bende de öyle oldu bi kere. gün içinde konuşmuştuk. ben dersteyken aramış bi kaç kez tel sessizdeydi görmedim üzülmüştüm, zaten her zaman arayamıyolar. birde böyle gıcık hocanın dersine denk gelince mecbur tel sessizde oluyor.. :umursamaz:
ben de dün o kadar kötü oldumki..ağladım resmen duymamışım diye....çünkü gitti gideli daha bir kez konuştuk..daha yeni tabi o yüzden bişey diyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?