Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız daha dur bakalım o senle nasıl daha rahat konuşçak heele bi alt devreleri gelsin şafak azalsınnnnnn oooooooooooooooooo

kıyamammmmmmmmmmm bizimde çogu gitti azı kaldı yaaa 165 şafak ama öle şafak çok olunca kolay geçio böle azalmaya başlayınca insan daralmaya sabırsızlanmaya başlıo

ayy valla tatlımm bızım saafk azaldıkca bızde daha bı baska heyecan oluyoo
malummm nısanlıyızz gelınce allah kısmet ederse dugun olacak tabı ne zaman olur bellı deıl ama olacak en kısa zaman ıcınde
askımm bıle her aradıgında bak bı gun daha gectı evlılık ıcın bı gun daha yaklstık dıyooo opuyorumnanaktan sapık askım benım kaydirigubbakcemile3

kız daha dur bakalım o senle nasıl daha rahat konuşçak heele bi alt devreleri gelsin şafak azalsınnnnnn oooooooooooooooooo

ayy inşallahh o günleride görürüzz
ya böyle arayınca havalara uçuyorumm yaa bütün gün varya kızları sıkıp sıkıp duruyorum okulda delikafadulden azgın karuu oldum çıktım hea :kedi:

ayyyy sorma ya bizde aşkımla şimdi kavga edioruzzz kıskançlıkları yüzünden gene başladıkkk buda zaten öle her lafında evimizde böle olsun şöle yapalım aşkım böle yapalım hayaller kurup kurup duruo :d buda beni çok mutlu edio tabi

anammm şafak bu kadarken böleysen azaldında netcenn gıı

ya valla bilmiyorumm hele şöyle rahat rahat konuşmaya başlayalımda inşallahh bu heyecanım azalır.
hala rahat değiliz yaa böyle arayamadığı zamanlar da oluyo ya, ondan sonra bi sesini duyuyimm Allaaaahh beni tutamıyolar delikafadulden
aşkım aşkım aşkım :sm_cool:

zaman çabuk geeçç :dance:

oooooooooooooooo ben bi hafta konuşmadımı bilirim daha yeni gitmişken her zaman başlarda oluo öle şeyler tatlım oda daha yeni gitmiş sanırım olcak okadar

oooooooooooooooo ben bi hafta konuşmadımı bilirim daha yeni gitmişken her zaman başlarda oluo öle şeyler tatlım oda daha yeni gitmiş sanırım olcak okadar
haklısın bi kere de biz 10 gün konuşamamıştık bankamatik bozukmuş orda çarşıyada çıkamıyodu daha neyse kii geçtii sırnaşık şey
neyse kızlaarr ben çarşıya gidiciiimm görüşürükk sonraa kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…