- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.181
slmmmmm kızlaaaarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım
kızlarr yaa aşkım aradı beni az önce konuştuk bayaa
dün aramadı diyee küçük bi fırça yedi benden ama aklinialirimsmile
nasıl konuşuyo yaa pislikk
bişeyler söylüyo anlamıyorum bazen aşkitom diyip duruyoo kaydirigubbakcemile3
ya çok farklı bi konuşma oldu hiç böyle konuşmazdı ama maşallah çook neşeliydii
kıyamammmmmmmmmmm bizimde çogu gitti azı kaldı yaaa 165 şafak ama öle şafak çok olunca kolay geçio böle azalmaya başlayınca insan daralmaya sabırsızlanmaya başlıo
slmmmmm kızlaaaarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım
ıyıyızz dıyelımm ıyı olalımmm yarimm orda ben burdaaa :gitme:
sen nasılsınnn
kız daha dur bakalım o senle nasıl daha rahat konuşçak heele bi alt devreleri gelsin şafak azalsınnnnnn oooooooooooooooooo
kız daha dur bakalım o senle nasıl daha rahat konuşçak heele bi alt devreleri gelsin şafak azalsınnnnnn oooooooooooooooooo
ayy valla tatlımm bızım saafk azaldıkca bızde daha bı baska heyecan oluyoo
malummm nısanlıyızz gelınce allah kısmet ederse dugun olacak tabı ne zaman olur bellı deıl ama olacak en kısa zaman ıcınde
askımm bıle her aradıgında bak bı gun daha gectı evlılık ıcın bı gun daha yaklstık dıyooo opuyorumnanaktan sapık askım benım kaydirigubbakcemile3
benim küp şekerim hoş geldin
ayy inşallahh o günleride görürüzz
ya böyle arayınca havalara uçuyorumm yaa bütün gün varya kızları sıkıp sıkıp duruyorum okulda delikafadulden azgın karuu oldum çıktım hea :kedi:
ayyyy sorma ya bizde aşkımla şimdi kavga edioruzzz kıskançlıkları yüzünden gene başladıkkk buda zaten öle her lafında evimizde böle olsun şöle yapalım aşkım böle yapalım hayaller kurup kurup duruo :d buda beni çok mutlu edio tabi
oyy hoşbulduk badem şekerim benim nasılsın
ay canım benimm
anammm şafak bu kadarken böleysen azaldında netcenn gıı
ay canım benimm
ya valla bilmiyorumm hele şöyle rahat rahat konuşmaya başlayalımda inşallahh bu heyecanım azalır.
hala rahat değiliz yaa böyle arayamadığı zamanlar da oluyo ya, ondan sonra bi sesini duyuyimm Allaaaahh beni tutamıyolar delikafadulden
aşkım aşkım aşkım :sm_cool:
zaman çabuk geeçç :dance:
laelaelaelaelae
haklısın bi kere de biz 10 gün konuşamamıştık bankamatik bozukmuş orda çarşıyada çıkamıyodu daha neyse kii geçtii sırnaşık şeyoooooooooooooooo ben bi hafta konuşmadımı bilirim daha yeni gitmişken her zaman başlarda oluo öle şeyler tatlım oda daha yeni gitmiş sanırım olcak okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?