Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gunaydınn kızlarrr gercı ogle olmuss ben yenı ayıkyıorum :))))
kızz duygu.91 sen hangı ara yatıyon hangı ara kalkıyonnn

cokk sukur kızlar bızde telfon sorunu pek olmuyo hemen hergun arıyo hatta bazen 2-3 kere arıyo bazı aksamlarda ben arıyorum gercı artık daha arama dedı sapık varmıs dıyooo offfffffff

kız aşkım uyandırıo beniii ya iki günden beri çarşıya çıkıo sabahın köründe kaldırıo dünde bugünde 8 de kalktım hatta şu andada onla konuşuorum :teytey:delikafadulden

kız aşkım uyandırıo beniii ya iki günden beri çarşıya çıkıo sabahın köründe kaldırıo dünde bugünde 8 de kalktım hatta şu andada onla konuşuorum :teytey:delikafadulden

kızz deliiii madem konussana rahat rahat burda ne işin varr sankı her zaman goruyorsun tadını cıkarrrr zemuszemus
bu arada yanlıs anlamada 19 yasındasın sanırım okulun yokmu kııı bilmiyorumkismile

kızz deliiii madem konussana rahat rahat burda ne işin varr sankı her zaman goruyorsun tadını cıkarrrr zemuszemus
bu arada yanlıs anlamada 19 yasındasın sanırım okulun yokmu kııı bilmiyorumkismile

bitirdim ben liseyi üniv e hazırlanıorummm ssaten öle yapıorum arada buraya bakıorum :İD

kızlarr yaa aşkım aradı beni az önce konuştuk bayaa
dün aramadı diyee küçük bi fırça yedi benden ama aklinialirimsmile
nasıl konuşuyo yaa pislikk
bişeyler söylüyo anlamıyorum bazen aşkitom diyip duruyoo kaydirigubbakcemile3

ya çok farklı bi konuşma oldu hiç böyle konuşmazdı ama maşallah çook neşeliydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…