- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.221
89/4 16 kişilermiş zatenn kolay bulur sanıırm da =))) ben hiç forumdan bahsetmedim ona nerden tanıosun dicekksen nededin sevgiline ??? kaydirigubbakcemile3
heyyy ben celdum diom beni gören yok muuuuu :çok üzgünüm:
Kısss okadr çok görüntü resmi değiştiriyon ki ayırt edemiyorum tanıyomuym diee =)) şimdi hatırlardım nbr kıss ? hoşgeldinnn
evet benimkide az kisi var burda demisti:) ben soyledim kadınlar kulubu diye bi forum var ordan tanıstım diye
şafak 261:))) ama sevgilim 240 sayıyo :)
slm kızlar gunaydınn şafak 75
:1hug: Hııı =))) iyiyim şekerim sen nasılsın görüşmeyeli ??
kız 1 kere değiştirdim beeee bilmiyorumkismile
iyiyim cnm sen nasılsınnnn
bnde iiyiyim canbım çk şükür çk mutluyum
safak:80 osmaniye ye selam opuyorumnanaktan
ewet cnm benımkıde bnmden erken safak sayıyordu onarın saydıgı safak dogru onlar yol ıznı fln dusup sayıyorlarbnde senın gıbı sayıyordum sonra 20 gun bırden dustum sımdı bırlıkte sayıyoruzkaydirigubbakcemile5
evet benim bu düştüğüm halli saten :) benimki izne gelmeyi düşünmüyor erken bitsin die oyusden böleee öncedeeennn gidiyorrrr :) ama görecek bakalım gelip gelmiceğini..
Ahhaa benmki kızarr yaaww =))) Bitek face var sanıyoo başka üyeliğim yok demiştm bu tür şeylere kızıo int. girince bakmak ister eminimm kaydirigubbakcemile3 sennki demez inş. kadınlar klubü faln diee
şimdi konuştum sevgilimle yemek yemiş i hi zemuszemus
geçiyo valla zemuszemus
şimdi konuştum sevgilimle yemek yemiş i hi zemuszemus
geçiyo valla zemuszemus
Bizimkinin yemin töreni 26 Mart'taymış.
Gitmek istiyorum o güne uçak yok ya otobüse talim 11 saat nasıl geçer
gidecek olan var mı kızlar
kızlar ecemide eğitim görüyorlarrr yaaa hani hangi saatlerde oluyor biliyormusunuzzzmirmirmirmir
canım valla bnde cok idda edıodum ama onun dedıgı oldu 16 mayıs bıtıo askerlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?