Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiç iznee gelmedi mi ???? oh ne güsel ya zemuszemus

geldı cnm 17 gunluk ızıne ama 6 gun yol ıznı fln verıyorlar onlar o sekılde dusuyo sende ıstersen ınternette bak safak matık dıe bırsey var orda bılgılerı doldur sana safak soluo ordn da baktım bn yıne 16 mayıs cıktı yanı askım haklıymıs:roflol:

arayabilir yani demi beniii eğitim olsa da fiısatı olur demii cnm

Canım şuanda fazla yormuyolardır onları sağa,sola dön olayları vardır.. Ama bunlar naparlarsa grup halinde yapıolar şuan (wc'ye bile gruğ halinde gidiyolar) mesela eğitimden sonra dire koğuşlarada alınabilir ve ozamn arama ihtimalleri hiç olmuyo.. ama çoğunlukla yemekten sonra serbest bırakıolar 8,30a kadr sonra da sayım oluyo ve yataklara =))) ama bazen yemekten sonra direk akşam eğitimide olabiliyo ozamnda arıyamazlarr, değişiyo canım

tamam canım saol bakıcamm birazdan :)

büşüm aradı şimdi aşkımmm :))

söför olcakmış büyük ihtimall bugün söförlük için muayine mi ne olacakmışş bişiyler dedi ama pek anlamadım askeri terimlerle fln konuştukaydirigubbakcemile3

amaaaa en güzelideee 26sında evdeeeeeee olcakkkk yihuuuuuuuuuuuu:teytey:

kızlar ya benımkı 7gunluk dagıtım ıznıne geldi neyse o bittii gerı kalanın hepsıı 1kerede kullanablıyomus oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…