- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.241
Sabah eğitimmleri - akşam eğitimleride oluyo şekerrmmm..Değişiyo yanii
slm cnm senınkı nerde asker
ulen sizinkilerde herseye kızıyo be sempatiksalakcinni neyse derim ben facebookdan tanıstık diye oda oyle soyler
kızlar ecemide eğitim görüyorlarrr yaaa hani hangi saatlerde oluyor biliyormusunuzzzmirmirmirmir
Selam canım Isparta'da benimki
hiç iznee gelmedi mi ???? oh ne güsel ya zemuszemus
arayabilir yani demi beniii eğitim olsa da fiısatı olur demii cnm
tamam canım saol bakıcamm birazdan :)geldı cnm 17 gunluk ızıne ama 6 gun yol ıznı fln verıyorlar onlar o sekılde dusuyo sende ıstersen ınternette bak safak matık dıe bırsey var orda bılgılerı doldur sana safak soluo ordn da baktım bn yıne 16 mayıs cıktı yanı askım haklıymıs:roflol:
Yok yeni daha acemi şafak 453 boshayallersmileusta birlikmiydi ısparta da
yok merkezde piyade canım a.skomando egıtımı mı alıo cnm
tamam canım saol bakıcamm birazdan :)
yok yeni daha acemi şafak 453 boshayallersmile
yok merkezde piyade canım a.s
Yok yeni daha acemi şafak 453 boshayallersmile
yok merkezde piyade canım a.s
Canım şuanda fazla yormuyolardır onları sağa,sola dön olayları vardır.. Ama bunlar naparlarsa grup halinde yapıolar şuan (wc'ye bile gruğ halinde gidiyolar) mesela eğitimden sonra dire koğuşlarada alınabilir ve ozamn arama ihtimalleri hiç olmuyo.. ama çoğunlukla yemekten sonra serbest bırakıolar 8,30a kadr sonra da sayım oluyo ve yataklara =))) ama bazen yemekten sonra direk akşam eğitimide olabiliyo ozamnda arıyamazlarr, değişiyo canım
Sağol canım hepimizi opuyorumnanaktanhmmm annadım tatlım allah kavustursun
Yaa dedimize saygılar kaydirigubbakcemile5oy oy oy benimkiside acemiliğini ısparta merkez piyade olarak yapmışdı :) torunu da orda yapıormuş demekŞeniz
kızlar 460tan mı düşecez:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?