Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

susuu canım yerine göre değişiyor o benim sevgilimde sadece 10 gün kullandı diğer 10 günü kullanmadı erken geldi...bazı yerler birden kullandırıyormuş bazıları 10 10 kullandırıyor

Kıss naberrr ?? Nasıl gidiyo hayat sevgilinlee beraberrr zemuszemus

büşşş iyiyim diyim iyi olayım canım yaa hastalık hala devam ediyor benim :gitme:
sevgilimle hayat idare ediyoruz işte o biraz yoğun geleni gideni arayanı çok oluyor malum...
sen nabion nasıl oldun iyileştin inşallah

Kendimi iyi hissediyorum canım ama burun akıntısı faln devam ediyo tabii senin hastalıkta çok uzn sürdü canım yaa, bilmiyorumkismile

Kendimi iyi hissediyorum canım ama burun akıntısı faln devam ediyo tabii senin hastalıkta çok uzn sürdü canım yaa, bilmiyorumkismile

çok dikkat et canım benim tekrar nüksetmesin...

benim bünyem zaten zayıftır kiloda çok fazla olmayınca bu defa kurtulamadım pençesinden...
boğazlarım kulaklarıma vuruyor bazen sinirden ağlıyasım geliyor
senağlama
Ama yinede Rabbime çok şükür yatakta değilim:Saruboceq:

megggg hoşgeldn canımolumunekankayizsmile

offff aradı bitanemmm uçak sesinden konusamadık ya sureklı ucaklar ınıp kalkıomuş.sonrada kontoru bbittii kapandıbilmiyorumkismile

selam kıslaaarrropuyorumnanaktan
Hoşgeldinn canımcıımmm opuyorumnanaktan

Canımm evet yaa allahtan bünyem güçlü benm =) yoksa bu aylarda hastalıklardan kurtulmak çok zor.. Çok geçmiş olsunn canımm tekrardan sanaa inş. yakın zamanda atlatırsınn boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…