- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.321
dün gece güzeldi ya gerçektenn:roflol::roflol:
aneeeee ne şanslısın hıııhhhhhhkaydirigubbakcemile3
kızzz baciii her geceler böle olsun ki şafaklar çabuk atsın dimiiiii
o zaman her gece o saatlerde toplanıoruz tamam mı bacilerrrr yaa bu arada bu nasıl otobüstüüü yaaaa hala evimdeim kandırdılar galiba biziii haniii askerimize götürcekti bizi:sm_cool: olsunnn vallaaa her gece :roflol:
o zaman her gece o saatlerde toplanıoruz tamam mı bacilerrrr yaa bu arada bu nasıl otobüstüüü yaaaa hala evimdeim kandırdılar galiba biziii haniii askerimize götürcekti bizilmaz: lmaz: klava: klava:
çok sıkıldım ben ya :sinifsinif:
vallaa aynenn ödüm kopmuştu bilion dün gece sinir krizi geçiriodum kıskançlıktannn meg imkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok sıkıldım ben ya :sinifsinif:
neden duygucuk ne oldu şimdiiii üzülmek yok kızlar yaaa geçicek şafaklarr zemuszemus
heh evet afferim gözdecanımaaopuyorumnanaktan
şafaklar,itinayla yenilerek bitirilirvereliniortak
:dance::dance::dance: ebuşş süremedii otobusü götüremedi bizi:roflol:
Onun etkisi mi bilmiyorum durduk yerde afakanlar bastıneden duygucuk ne oldu şimdiiii üzülmek yok kızlar yaaa geçicek şafaklarr zemuszemus
Aynen benimde ruhum daralıyo ben bide iş yerindeyim laf atan herkese dalacak durumdayım. Nedense çok sinirliyim ortada bişey de yok noldu bilmiyorum. Sabah çok iyiydim şimdi fenalık geçirecek durumdayım :sinifsinif:aynen bende öyleyımm az once agladımm hüngür hüngür ruhum daralıyo ya bütün gun evdeydım bide içimden hiçbişey yapmakda gelmiyo çok kötüyüm:gitme:
Ben o şafakları bi yicem zaten kötükedihüsoheh evet afferim gözdecanımaaopuyorumnanaktan
şafaklar,itinayla yenilerek bitirilirvereliniortak
Tatlikıss, superisi, didemevo Nirdee bunlar yawww :uhm:
26sında aldı canım??????
26sından itibaren sayacaksın cnm buggün 4 günlük asker cnm senin kiii =)
peki kaçtan düşecem 460tan mı? izinleri çıkartıptamı düşecem yoksaeyvahedigeldismile
90/1 ler die bi konu vardı ne oldu ona yaaa bulamıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?