Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah korusun hepsini ya. :Saruboceq:
Yok yok aman almayayım Nefesi filan ben
yoksa ne bana biter ne ona biter bu askerlik.

bencede izleme yani gerçekten etkisinde kalıosun ben ilk başlarda asker görünce saten alamaya başlıodummm ayhhh annem hep dalga geçerdi yaaa bune böle asker gördünde yerde alıosun ne vatan aşkıymıs bi bilse vedat aşkı aslında die :roflol:

ayyy bu çok sinir bozucu bişiy yaaaa klava:

ayyy bu çok sinir bozucu bişiy yaaaa klava:

ayy hele bı keresınde resmen yaa sabır ddımmm kötükedihüso
manısaya askımın yemın torenıne gıttık ızmırde amcası vardı orda kaldık
ben tuvalete gıtmek ıcın odadan cıktım sonra hemen gerı geldım bırsye sormak ıcın bıde ne gorım kaynanam amcanın yanına gıtmıss nasıl begndınmı dedı kötükedihüso amcada cevabı yapıstırdı babana ne be begenen begenmıs dedı :roflol: kaynanamın agzına tıkdı lafı daha sesı cıkmadı :roflol:

ayyy Allah ımmm yaaaa kız bide kendi olunu gelininden kıskanan kaynanalarda var he onları ben zaten hiç anlamıorum

KIZLAAAAARRRRR AZICIK STOP EDİNDE MOTORUNUZ SOĞUSUN NEN HEMEN BAŞLADINIZ GENE DEDİKODUYA KAYGANA MAYGANA...kaydirigubbakcemile3
AZ YAZMAYIN LİSTELERİ YAPİM HEMEN BENİM PS DONUP DURUYO SİNİR OLDUM AKŞAMDA ÖZÜR DİLERİM NET GİTTİ VEDA EDEMEDEN ÇIKTIM AÇMAYA ÇALIŞTIM DEFALARCA OLMADI AZCIK BEKLEYİN YİNE BİŞİ OLMADAN LİSTELERİ YAPİMDE İÇİM RAHAT ETSİN....

TUTUUUUNNNNN LİSTELER GELİYOOOOOO.....kaydirigubbakcemile3:lepi:

ayyy Allah ımmm yaaaa kız bide kendi olunu gelininden kıskanan kaynanalarda var he onları ben zaten hiç anlamıorum

kızz bende bu konuda da laff cokkk :roflol:
gecen gene aramıstı işte hesap sorma faslı bıttıkten sonrs sey dedı
erdem arıyomu dedı (nişanlım yanı) bende hava atmak ıcın heee hergunn arıyo hatta 2-3 kere arıyo dedım :roflol: guya ben ona hava yaptım kadın bana ne dese ıyı
hııı onun canı sıkılırdırda o yuzden arardr dedı klava: yanı aslında aramaz gıbısınden -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…