Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hehe ayyy ınsallahh o gunlerı gorımde :roflol:
dusunuyorumda seneye bugun eger askım ızın kullanmazsa 21 gun kalmıs olacak :teytey:

ya ezel var diye açtım atv yi güneşi gördüm var tam da sahnesine denk geldim ya nasıl bozuldu moralim hadi tut beni tutabilirsen şimdi senağlama

bende onu izledimde nasıl ağlamıstımmm yaaa şehit oldunu görünce bide ben manyaklık yapıp nefesi izledim 2 gün kendime gelemedim tatlım benden sana tavsiye sevgilin askerdeyken öle şeyleri izleme mafoluosun

ya ilk günler tabiki zor olucak hepimiz atlattık o günleri ama az gün kaldımı gerçekten çekilmio artık be kızlar sabır telleri ice gerilio böle patlıcak yer arıo insannnnnn seninki nere gitti peki

nasıl geçti bu günler sizde ya.. mafoldumben gerçekten ben dayanamıyorum :gitme:mafoldumben

amasya da benimki.. seninki?

lan mannak gacı kimkimin bacısı

nasıl geçti bu günler sizde ya.. mafoldumben gerçekten ben dayanamıyorum :gitme:mafoldumben

amasya da benimki.. seninki?

ya ilk başta gerçekten çok zor geçio ben şafak kağıdında ilk günü karalarken nasıl hıçkıra hıçkıra alamıstım yaaa o günlerde gerçekten zor oluo ama 1 ay falan sonra alışıosunnn zorlanmıosun sonra ama şafak azalmaya başladıkça mesela 100 civarında olunca varya nasıl geriliosun anlatamam bide izin kullanmıcaksa insanın burnunda tütüo valla sevgilisinin kokusu

ümmüm tamda benim rengimi kullanıyorsun mavi benimmmmmmmmm :) ya ben 100lere bi geleyimde çeyiz filan derken geçer gder ama şimdi geçmiyomafoldumben

askım gelse bizde evlenebilsek ne güzel olur ya ama bizim daha çok var hemde evlenmemize babam ne der bilmiorum izin vermez heralde sonumun olmama ihtimaline bekliorum ya yanarım yanarım ona yanarım asıll senağlamasenağlamasenağlama

aynı beni anlatıyorsun bana((( oyy oyyyy

nişanlısın guzum sen demi senin kaynana seni çağarıomus ya heryere isyan bayraklarını çekmiştin

ayyyy hıcc hatrlatmaaa bunaltıyo resmen benııı
benım kaynanada artık meshur oldu hee :roflol:
sadece sıze sunu soylım emın olunkı sorun bende deıl askımı bıle bunlatıyo bazen hatta herkesı bunlatıyo taktımı bırıne takıyo yaa laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…