- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.481
heee bak ben saten şafak bitse bile artık burdayım okadar sevdimki buranın ortamını gitmem yani senin şafak elbet birgün 165 olucak ben seni ozaman görücem gerçekten zaman azalınca böle insan daha bi sabırsız gergin oluor yavvv ben 400 lerdeyken bilem böle değildim senağlama
ya ezel var diye açtım atv yi güneşi gördüm var tam da sahnesine denk geldim ya nasıl bozuldu moralim hadi tut beni tutabilirsen şimdi senağlama
ya ilk günler tabiki zor olucak hepimiz atlattık o günleri ama az gün kaldımı gerçekten çekilmio artık be kızlar sabır telleri ice gerilio böle patlıcak yer arıo insannnnnn seninki nere gitti peki
küp şeker miii abowwwwww sen bana şişko mu dionn küp gibisin falanlmaz: klava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
HEHE GELDİM İŞTE BAK,,,YAAA DEMİŞTİM BEN SANAAA BURASI OLMASA BEN AKLIMI OYNATIRDIM KIZ NASI GEÇERDİ ONCA ZAMAN BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM CANIM HOŞGELMİŞEEEEENNNNN....
KIZLARRRR BU BENİM BACIM HAAAAA ONA GÖRE MUAMELE EDİN LÜTFEN...klava:kaydirigubbakcemile3
nasıl geçti bu günler sizde ya.. mafoldumben gerçekten ben dayanamıyorum :gitme:mafoldumben
amasya da benimki.. seninki?
ümmüm tamda benim rengimi kullanıyorsun mavi benimmmmmmmmm :) ya ben 100lere bi geleyimde çeyiz filan derken geçer gderAAAAAAA ÖLE DEMEYİN KIZLAAAARRRRR HELE Bİ 100 LERE GELİN O ZAMAN ANLARSINIZ NASIL ZOR GEÇTİĞİNİ ASIL GEÇMEYEN 100 LER..a.s
ümmüm tamda benim rengimi kullanıyorsun mavi benimmmmmmmmm :) ya ben 100lere bi geleyimde çeyiz filan derken geçer gderama şimdi geçmiyomafoldumben
AAAAAAA ÖLE DEMEYİN KIZLAAAARRRRR HELE Bİ 100 LERE GELİN O ZAMAN ANLARSINIZ NASIL ZOR GEÇTİĞİNİ ASIL GEÇMEYEN 100 LER..a.s
lan mannak gacı kimkimin bacısı
hehe ayyy ınsallahh o gunlerı gorımde :roflol:
dusunuyorumda seneye bugun eger askım ızın kullanmazsa 21 gun kalmıs olacak :teytey:
ümmüm tamda benim rengimi kullanıyorsun mavi benimmmmmmmmm :) ya ben 100lere bi geleyimde çeyiz filan derken geçer gderama şimdi geçmiyomafoldumben
lan mannak gacı kimkimin bacısı
ya ilk başta gerçekten çok zor geçio ben şafak kağıdında ilk günü karalarken nasıl hıçkıra hıçkıra alamıstım yaaa o günlerde gerçekten zor oluo ama 1 ay falan sonra alışıosunnn zorlanmıosun sonra ama şafak azalmaya başladıkça mesela 100 civarında olunca varya nasıl geriliosun anlatamam bide izin kullanmıcaksa insanın burnunda tütüo valla sevgilisinin kokusu
nişanlısın guzum sen demi senin kaynana seni çağarıomus ya heryereisyan bayraklarını çekmiştin
şafak kaçeyvahedigeldismile
aynı beni anlatıyorsun bana((( oyy oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?