- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.541
yok beee beni aşkım ham yapar bunda o kıskançlık oldukça kaynanama bile vermez eyvahedigeldismile
bundan bi sene önce bende çok özeniodum öle şeylere ama amca kızlarını gördükten sonra gerçekten korktum ben yaaa evlilik baya zor zanaatmıs be şimdilik ben almim ama bide bunu aşkıma anlatsam
kızz bende bu konuda da laff cokkk :roflol:
gecen gene aramıstı işte hesap sorma faslı bıttıkten sonrs sey dedı
erdem arıyomu dedı (nişanlım yanı) bende hava atmak ıcın heee hergunn arıyo hatta 2-3 kere arıyo dedım :roflol: guya ben ona hava yaptım kadın bana ne dese ıyı
hııı onun canı sıkılırdırda o yuzden arardr dedıklava: yanı aslında aramaz gıbısınden -tatlicadiarzu-
sırnaşık şey tamam anladım kardeşin mi:CüvCüv:MAVİ VARYA HANİİİİ LOOOOO YENİ GELDİ YA HANİ...HANİ ŞU MAVİ CANIIIIIIMMMM MAVİMAİMAVİ İŞTE O...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şeniz anladım canım kardeşmisiniz siz:uhm:BENİM BACISI BENİM HEHE:d kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:gitme: 367şafak 456 mafoldumbenmafoldumben
senin???
evet yaaa töbe töbeee ben olumu gelinimden nasıl kıskanimmm ne tuhaf şey ben kendi ağzıyla duyunca ilk oha demiştim
valla amca kızının kaynanası gelinin yanında söledi ben olumu kıskanırım dedi töbe töbeeeee demiştimmmm çok gülmüştüm ama ya nasıl bi düşünüş tarzı bu die
sırnaşık şey tamam anladım kardeşin mi:CüvCüv:
Şeniz anladım canım kardeşmisiniz siz:uhm:
:gitme: 367-tatlicadiarzu-
çok var demidelikafadulden
bu arada kaynanalarınızmı çekiştirdiniz kız funda bırak arasın yaw napıcaksın yapıcak bişey yok sengözlerimebaksanab
sırnaşık şey tamam anladım kardeşin mi:CüvCüv:
Şeniz anladım canım kardeşmisiniz siz:uhm:
:gitme: 367-tatlicadiarzu-
çok var demidelikafadulden
bu arada kaynanalarınızmı çekiştirdiniz kız funda bırak arasın yaw napıcaksın yapıcak bişey yok sengözlerimebaksanab
yok canım kardeş değiliz arkadaşız ama burda hepimiz kardeşiz
:d haklısın cenem:cüvcüv:
Tanıştırık olalım benim şafak karanlıkolumunekankayizsmile
hiç heveslenme canım 300ler zor 400ler daha kolay:sinifsinif:keşke bende 300lere gelebilsem
ohaa abartma kızım deme öle şeyleropuyorumnanaktancanım valla cokkk bunaltıyo
burda boyle acık acık anlttıgıma bakmayın normalde boyle deılım
hepsını ıcıme aıtoyrum daha fena oluyo en azından burda ıcımı bosaltıyorum bilmiyorumkismile hatta sıze su kadarını soylım askıma acıkca dedım eger bırgun senden ayırlırsam bılkı sebeb annendir dedım bilmiyorumkismile anlayın yanı o kadar cok delırtıyo benı kafamçokkarıştı
henüze hazırlıyodur güzelim merak etmeohaoldumsmilekız listeleri yapıo ümmü yazmayın dedi yaaa :umursamaz:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:benim şafak zifiri karanlık
haha en güzeli işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?