- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.501
YOK CANIM GEÇİYO SANA ÖLE GELİYO GEÇİYO AMA ÇOOOOK ZOR GEÇİYO İLERDE ANLICAKSINKİ ASIL GEÇEN ZAMANLAR 400 LERLE 300 LER....ümmüm tamda benim rengimi kullanıyorsun mavi benimmmmmmmmm :) ya ben 100lere bi geleyimde çeyiz filan derken geçer gderama şimdi geçmiyomafoldumben
helal olsun kız ümmüş anlat anlat senin ne kadar kaldı bakam turkbayragi
şafak kaçeyvahedigeldismile
nişanlısın guzum sen demi senin kaynana seni çağarıomus ya heryereisyan bayraklarını çekmiştin
ayyyy hıcc hatrlatmaaa bunaltıyo resmen benııı
benım kaynanada artık meshur oldu hee :roflol:
sadece sıze sunu soylım emın olunkı sorun bende deıl askımı bıle bunlatıyo bazen hatta herkesı bunlatıyo taktımı bırıne takıyo yaa laelaelaelaelae
askım gelse bizde evlenebilsek ne güzel olur ya ama bizim daha çok var hemde evlenmemize babam ne der bilmiorum izin vermez heralde sonumun olmama ihtimaline bekliorum ya yanarım yanarım ona yanarım asıll senağlamasenağlamasenağlama
YOK CANIM GEÇİYO SANA ÖLE GELİYO GEÇİYO AMA ÇOOOOK ZOR GEÇİYO İLERDE ANLICAKSINKİ ASIL GEÇEN ZAMANLAR 400 LERLE 300 LER....
75 OLDU CANIMM BU GECE...zemuszemus
heheh aynen bende senın gıbı ceyız alısverısı yaoarken zaman gecer gıder dıye ümit edıyorummm opuyorumnanaktan
ay çağırsın işte ne güzel değil mi:S
anammmm ben ilerdeki kaynanamı gördümmm nasıl kadın komik ya gülmekten çatlatmıstı beni valla ama içlerine girince herşey daha bi belli oluo ama
YOK CANIM GEÇİYO SANA ÖLE GELİYO GEÇİYO AMA ÇOOOOK ZOR GEÇİYO İLERDE ANLICAKSINKİ ASIL GEÇEN ZAMANLAR 400 LERLE 300 LER....
75 OLDU CANIMM BU GECE...zemuszemus
askım gelse bizde evlenebilsek ne güzel olur ya ama bizim daha çok var hemde evlenmemize babam ne der bilmiorum izin vermez heralde sonumun olmama ihtimaline bekliorum ya yanarım yanarım ona yanarım asıll senağlamasenağlamasenağlama
bende onu izledimde nasıl ağlamıstımmm yaaa şehit oldunu görünce bide ben manyaklık yapıp nefesi izledim 2 gün kendime gelemedim tatlım benden sana tavsiye sevgilin askerdeyken öle şeyleri izleme mafoluosun
ayyyy evet bende aşkımın askerden gelmesinii bekliorum gelince 2 ay içinde yapcaz düğünü çeyiz yapıom bendeeee tüm şafakçı güzellerimi düğünüme beklerim göbecik attırmayaaaaa kaydirigubbakcemile3
:1ninca:
tatlım ılk basta bende sevmıstım ama ıclerıne gırdıkce onları daha ıyı tanıdıkca hersey degısıyo
eee bizde yaşadık o günlerrii demi ama burası çok ii oluo ya seni anlayan okadar insan varki aynı şeyleri yaşıosunuz çünkü iki burayı bulmusum yav
ayyyy evet bende aşkımın askerden gelmesinii bekliorum gelince 2 ay içinde yapcaz düğünü çeyiz yapıom bendeeee tüm şafakçı güzellerimi düğünüme beklerim göbecik attırmayaaaaa kaydirigubbakcemile3
ama sürekli çağar çağar çağar bunaltır insanı yaa şahsen ben bunalırdım :d
ay çağırsın işte ne güzel değil mi:S
ama sürekli çağar çağar çağar bunaltır insanı yaa şahsen ben bunalırdım :d
evet benim amca kızlarıda evlenmişti ilk başta çok seviolardı kaynanalarını sonraa biri evlendi dieri nişanlı abooo isimlerini söleyince bile cinleri tepelerine gelio hep diolar ele girmek çok zormus herşey içlerine girene kadarmıs die
:1ninca:
tatlım ılk basta bende sevmıstım ama ıclerıne gırdıkce onları daha ıyı tanıdıkca hersey degısıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?