Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ümmüm tamda benim rengimi kullanıyorsun mavi benimmmmmmmmm :) ya ben 100lere bi geleyimde çeyiz filan derken geçer gder ama şimdi geçmiyomafoldumben
YOK CANIM GEÇİYO SANA ÖLE GELİYO GEÇİYO AMA ÇOOOOK ZOR GEÇİYO İLERDE ANLICAKSINKİ ASIL GEÇEN ZAMANLAR 400 LERLE 300 LER....
helal olsun kız ümmüş anlat anlat senin ne kadar kaldı bakam turkbayragi

75 OLDU CANIMM BU GECE...zemuszemus

anammmm ben ilerdeki kaynanamı gördümmm nasıl kadın komik ya gülmekten çatlatmıstı beni valla ama içlerine girince herşey daha bi belli oluo ama

ayyyy evet bende aşkımın askerden gelmesinii bekliorum gelince 2 ay içinde yapcaz düğünü çeyiz yapıom bendeeee tüm şafakçı güzellerimi düğünüme beklerim göbecik attırmayaaaaa kaydirigubbakcemile3

hiiii canım benim ya öyle bi ihtimalde mi var? anam o en kötüsü yaaa(( allah korusun..

bende onu izledimde nasıl ağlamıstımmm yaaa şehit oldunu görünce bide ben manyaklık yapıp nefesi izledim 2 gün kendime gelemedim tatlım benden sana tavsiye sevgilin askerdeyken öle şeyleri izleme mafoluosun

Allah korusun hepsini ya. :Saruboceq:
Yok yok aman almayayım Nefesi filan ben
yoksa ne bana biter ne ona biter bu askerlik.

Allah mutlu etsin inşallahh gözdecanımmmopuyorumnanaktan

:1ninca:

tatlım ılk basta bende sevmıstım ama ıclerıne gırdıkce onları daha ıyı tanıdıkca hersey degısıyo

evet benim amca kızlarıda evlenmişti ilk başta çok seviolardı kaynanalarını sonraa biri evlendi dieri nişanlı abooo isimlerini söleyince bile cinleri tepelerine gelio hep diolar ele girmek çok zormus herşey içlerine girene kadarmıs die

ufff yaaa kızlarr aşkım gelsin ben ona kaççam olmuo böle bekle bekle bekle bide 4 sene artık bohçamı hazırlamaya yardım edersiniz dimi delikafadulden

ay çağırsın işte ne güzel değil mi:S

hayrr canımm hıcc guzel deılll
ben sana mesela benımkı hakkında özet gecım
sureklı arar hesap sorar ne yaptın ne ettın nerdesın kım var kım yok vs delırtıyo resmen
sonra haydı aksam bıze gel haydı suraya gıdıyoruz buraya gıdıyorzz
ve asıl amac benı gezıdrmek deıl benı mıllete gosterıp mılletın begenıp begenmedıgı ogrenmek
nerden anladın dersen eger, arkadı dondugum anda yada baska bı odyaa gıttıgımde, nasıl, ıyımı, guzelmı, begendınmı
tek tek herkese soruyo benıde fıtıl edıyo
yaa benı begenen begenmıs daha sana ne olyuo anlamamkı kötükedihüso

Şu lafı çok duyuyorum ya herşey evlenene kadarmış.
Nasıl yani ya evlenmeden önce el bebek gül bebek sonra nasıl cadılaşabiliyor şu kaynanalar anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…