Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

neden gelinlerde kıskanıyo:gitme:
siz sediklerinizi kıskanmıyomuusnuz:1ninca:

ya tabiki aşkımı kıskanırım ama çokta kıskanç bi insan değilim kıskanırsanda annesinden nie kıskanıyımki annesinin bana hesiyesi olcak vedat o büyüttü okadar çarşıya çıkınca annesini aramayınca ben ısrar ediorum hatta arasana die nie böle yapıosun die

oda öle dio biz başka olcaz dio ama bende diom herşey köprüyü geçene kadar ne bilim yaaa hemde zaten babam belki beni ona vermez vermezsede ben mafolurum yaa offff senağlama

tatlımm belkı bu laffı yanlıs anlarsın ama kotulugun ıcın demıyorum emın ol
hayatında hıcc bır kımse ıcın aılenın onune gecmee emın ol onlar bazı seylerı goruklerı ıcın manı oluyolar hee belkıde baban hıc sesını cıkarmıcak gule oynaya verecek sneıı sımdı bunları duusnmenın zamanı deıll opuyorumnanaktan sevgılın gelsın fıstık gıbı bı iş bulsun duzenını oturtsun sonra baban tabıde verır senıı

Ya kızlar benım pc Çoook donuyo ben mÜmkÜn olduĞunca muhabbete katılmaya ÇalıŞıyorum eĞer bırınızı yazısına cevap veremessem kusura bakmayın fazla ılerı gerı yapamıyorum sayfaları Çok aĞarlaŞtı haberınız olsun gÖnÜl bırakmayın sonra tamammı arkadaŞlar...

kaynanan yaşadıŞeniz
aman ne bileyim :dilcikar: ben öle değilim kıskancım:çok üzgünüm:

yok saten babam beni vermese ben hayatta sözünden çıkıpta kaçmam babamın başını yere egdirmem benim sadece korktum şey vedat kaza yapmıstı bi çocuk ölmüştü ailesi şikayetçi olunca bu 3 ay hapiste kalmıs tmm hırsızlık yapmamıs hani isteyek değil ama sonuçta olmus benden önce ama ne bilim babam buna takarsa hayatta vermez beni

hmm inşh bi problem olmaz ya severek ayrılmak..allah göstermesin

hırsızlık yapmamıs yada bılerek ve ısteyerekde gıdıp öldürmemiş
bu gıbı duurmların kımın basına gelecegı hıcc bellı olmazz sende suc olmaz heırıfn bırı yolda onune atlar suclu gene sen olursun bunda sevgılının bı sucu yokk kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…