- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.581
özendiler deıll :roflol:
kıskandık desekkk :roflol::roflol::roflol:
neden gelinlerde kıskanıyo:gitme:
siz sediklerinizi kıskanmıyomuusnuz:1ninca:
oda öle dio biz başka olcaz dio ama bende diom herşey köprüyü geçene kadar ne bilim yaaa hemde zaten babam belki beni ona vermez vermezsede ben mafolurum yaa offffsenağlama
anemmmmmmmmmmmmmmmmgız bunlarada yapıver nolcek özendilerr zemuszemus
ya tabiki aşkımı kıskanırım ama çokta kıskanç bi insan değilim kıskanırsanda annesinden nie kıskanıyımki annesinin bana hesiyesi olcak vedat o büyüttü okadar çarşıya çıkınca annesini aramayınca ben ısrar ediorum hatta arasana die nie böle yapıosun die
neden gelinlerde kıskanıyo:gitme:
siz sediklerinizi kıskanmıyomuusnuz:1ninca:
tatlımm belkı bu laffı yanlıs anlarsın ama kotulugun ıcın demıyorum emın ol
hayatında hıcc bır kımse ıcın aılenın onune gecmee emın ol onlar bazı seylerı goruklerı ıcın manı oluyolar hee belkıde baban hıc sesını cıkarmıcak gule oynaya verecek sneıı sımdı bunları duusnmenın zamanı deıll opuyorumnanaktan sevgılın gelsın fıstık gıbı bı iş bulsun duzenını oturtsun sonra baban tabıde verır senıı
Selamlar canlarzemuszemus
Nasılsınız bakemmbayanssulusmile
ümmüüü yapcan mı gızzzzz mafoldumben
kaynanan yaşadıŞeniz
aman ne bileyim :dilcikar: ben öle değilim kıskancım:çok üzgünüm:
yok saten babam beni vermese ben hayatta sözünden çıkıpta kaçmam babamın başını yere egdirmem benim sadece korktum şey vedat kaza yapmıstı bi çocuk ölmüştü ailesi şikayetçi olunca bu 3 ay hapiste kalmıs tmm hırsızlık yapmamıs hani isteyek değil ama sonuçta olmus benden önce ama ne bilim babam buna takarsa hayatta vermez beni
yok saten babam beni vermese ben hayatta sözünden çıkıpta kaçmam babamın başını yere egdirmem benim sadece korktum şey vedat kaza yapmıstı bi çocuk ölmüştü ailesi şikayetçi olunca bu 3 ay hapiste kalmıs tmm hırsızlık yapmamıs hani isteyek değil ama sonuçta olmus benden önce ama ne bilim babam buna takarsa hayatta vermez beni
opuyorumnanaktan sana soru hazırlıyorum didoşum:roflol:Hoşbuldum suyummmmopuyorumnanaktan
Napıyon hatunum benim
sevdiklerimizi tabiki kıskanırız ama zararlı kişilerden..annesinden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?