Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yenisin sanırım canım hoşgeldin aramıza allah kavuştursun..Bnde iyi tatlımzemuszemus
Ulannn nerden buluyon bu kadar soruyu manyak karı:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: senin için özel hazırlıyoru kızım daha çok var da sen sıkılıon diyesırnaşık şeysırnaşık şey
çünkü acemi birliğinde hiç arayamıyor dayanamıyorum artık ya 4 gün oldu ama gerçekten dayanamıyorum :gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafold
aa neden canım nerde yapıyo acemiliğiniboshayallersmile
hiç mi aramadı:ecrin_bebek: iyi olsunda tatlım:teselli:
]
seven insan kıskanırmıs cicim eniştede sevildini bilsin dilini yutsun otursun demi ama aaaaaa delikafaduldendelikafadulden
boshayallersmile biliyodur ya ben gerçekten aşırı seviyorum aşırı yani hepiniz çok seviyosunuz sevdiklerinizi biliyorum ama benimki aşırı:roflol::asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk gittiği gece aradı canım iyi olduğunu söyledi merak etme dedi kapattık..bide bugün aradı ynde iyiyim demek için ikisini toplasan iki dk neyse iyi ya napayım((( :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

tatlım ılk basta bızımkıde oyleydı mafoldumben bıraz oraya alıssın ortamı ogrensın rahatca aramaya baslar uzme boyle kendını

slm kıslar ben gönül eşim 5 gün önce gitti askere ulaştırma yani şöför olarak manisada ama acemilikte bi işe yaramıyomus söförlük sanırım hep eğitim hep eğitim :sinifsinif: gittiğinden beri her gün aksam aradı 1 dakka 1 dakka konuştuk hep kart almıştı biraz önce aradı ve kart bitti 50 saniye duydum sesini neyseki sesini duymak bile yetio :sinifsinif: sesi kısılmış bağırmaktan senağlama kıslar bişe soracam eve telefon bağlatıyorum yarın buğün basvuruyu yaptım yarın bağlarız dediler telekomdakilere sordum sehirdışı aramalarda en hesaplısı hangisi die jetvel100 dediler bende tamam dedim eve geldim internetten araştırdım sehirdışıyla hiç alakası yok siz hangi tarifeyle konusuyosunuz lütfen yardım ediiinnn:Saruboceq:

neysee fıstıklarr ben kacarrrrr askım gec yatınca kızıyoooo yanı teeee oralardan bıle benı yonetıyoya helal olsun valla ona :)))))))
hadın optum hepınızı kocamnn
ruyanızda askerlerınızı gorursunuz ınsallahhhhhhhhh

aa neden canım nerde yapıyo acemiliğiniboshayallersmile
hiç mi aramadı:ecrin_bebek: iyi olsunda tatlım:teselli:

amasyada yapıyor.. aradı iki kere ama çok az yani iyiyim demek için alışınca arar dimi ya?:1no2:benneyaptımki

tatlım oncelıkle hos geldınn
manısa merkez mı yoksa kırkagac falan mı
eger merkez ıse benım nısanlımda orda yaptı acemılıgını ve 2 hafta once geldı
senı uzmek ıstemem ama egıtımlerı bıraz agır oluyo hele benım nısanlımın bolugunun egıtımı en agırıymıs gece 2-3 e kadar egıtım yapıklarını bılırım yagmur falanda dınlemezler mafoldumben hayrılı teskereler sımdıdenn

telefon konusunda yardım edemicem çünkü biz hiç konuşamıyoruz böğğğğğ benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki ama benimkininde sesi çok fena kısılmış tanıyamadım yavrumu ya ne hale gelmiş mafoldumben

arar dimi ya ?? mafoldumben çok koydu bana bu ayrılık vala anlatamam :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben

Tabikide arar ama biraz sabretmen gerekiyor...sakın kötü düşüncelere kapılma dua et Allah tan sabır iste...Ama ilk zamanlar aramaları biraz zor oluor benimde öle oldu mesela ilk bir hafta hiç aramamıştı herkesinki ilk zamanlarda böle olur alışırsın...Allah sabrımızı artırsın...Hepsi Allah a emanetler...

hoş bulduk canım:) manisa alaşehirde eşim 4 taburda internetten baktım orda yapanlar vietnam diyor 4.tabura eyvahedigeldismile mahfediolarmış yaaa

]benimkide benden beter aşırı kıskanç hiç aratmaz:asigim:
şaşarsın duysan yani öle böle değil benimde hıoşuma gidiyozemuszemus
[B:[/B]
amasyada yapıyor.. aradı iki kere ama çok az yani iyiyim demek için alışınca arar dimi ya?:1no2:benneyaptımki
arar tabi canım ya neden aramasın bi bulunduğun yerin şartlarına alışsın şimdi sudan çıkmış balık gibidir arar tabi tatlım:teselli:

çok saol ya içimi rahatlattın gerçekten çok kararmıştı içim bunalmıştım daralmıştım artık mafoldumben ay iyki geldim yanınıza ya delirirdim yoksa tecrübelerinizden yararlanıyoruz en azından a.s. hepimiz çok dua edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…