- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.601
Hoşbuldum suyummmmopuyorumnanaktan
Napıyon hatunum benim
sanırım ummu nun haberı yok zaten dedıya pc de sorun varmıs sayfaları bakamıyorum dıyee belırttı mafoldumben
opuyorumnanaktan sana soru hazırlıyorum didoşum:roflol:
ilerde de böle olmasını dilerim kızlar
hırsızlık yapmamıs yada bılerek ve ısteyerekde gıdıp öldürmemiş
bu gıbı duurmların kımın basına gelecegı hıcc bellı olmazz sende suc olmaz heırıfn bırı yolda onune atlar suclu gene sen olursun bunda sevgılının bı sucu yokk kı
baska liste yapan yokmu kii ya böle kendimi kötü hissediom sanki hiç şafaklar geçmicekmiş gibiiii mafoldumben
kız ona özel değil ben herkesten kıskanırımsırnaşık şeykız Allah seni napmasın kız kaynandan nie kıskanıosun ilerde sorun olmaz inş bu aranızda :uhm:
bana hep hatunum diyodu artık sesini bile duyamıyorummmmmm(((((
Yenisin sanırım canım hoşgeldin aramıza allah kavuştursun..Bnde iyi tatlımzemuszemusşahsen ben dün gece berbattım ağlamaktan gözlerim şişti ama bugün sizi buldum şimdi daha iyiceyimmmsen nasılsın??? :)
opuyorumnanaktan sana soru hazırlıyorum didoşum:roflol:
kız ona özel değil ben herkesten kıskanırımsırnaşık şey
olmaz tatlım idare edicezalkisalkisalkis
neden duyamıyosun:gitme:
iyi geceler kızlar kaçıyorum ben
kız ona özel değil ben herkesten kıskanırımsırnaşık şey
olmaz tatlım idare edicezalkisalkisalkis
seven insan kıskanırmıs cicim eniştede sevildini bilsin dilini yutsun otursun demi ama aaaaaa delikafaduldendelikafadulden
çünkü acemi birliğinde hiç arayamıyor dayanamıyorum artık ya 4 gün oldu ama gerçekten dayanamıyorum :gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
h.g parilti nereye kaçıon hemen
Yenisin sanırım canım hoşgeldin aramıza allah kavuştursun..Bnde iyi tatlımzemuszemus
hı hı bugün katıldım aranızaamin kavuşturur inşh
çünkü acemi birliğinde hiç arayamıyor dayanamıyorum artık ya 4 gün oldu ama gerçekten dayanamıyorum :gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
iiii geceler cnmmmmm öptm seniiii zemuszemus
aaaaaa hiç aramadı mı cnmmm
Kimse konuşmadı bende gidiyim dedim..
yaa tatlım acemilikte olur böle gerçekten arayamıo olabilir benide ozamanlar sık sık arayamıodu olucak okadar ben 1 hafta hiç ondan haberalamadımı bilirim üzülmemeye çalış :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?