Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok işde ya bide vedat ne bilim acayip bi çocuk ya melek gibi gerçekten bana okadar çok deger verioki suratım asılsınnn abooooooooooooooo tmm artık aşkım ne oldu aşkım anlatsana çok sevio beni bende onu çıkmadan önceden de tanıodum onu hayatta öle bişey yapçak çocuk değil yani ama işde kaza kimsenin başına gelce belli olmaz ne bilim çok korkuorum ya halada davası sürüo

şahsen ben dün gece berbattım ağlamaktan gözlerim şişti ama bugün sizi buldum şimdi daha iyiceyimmm sen nasılsın??? :)
Yenisin sanırım canım hoşgeldin aramıza allah kavuştursun..Bnde iyi tatlımzemuszemus
opuyorumnanaktan sana soru hazırlıyorum didoşum:roflol:

Ulannn nerden buluyon bu kadar soruyu manyak karı:roflol::roflol::roflol:

kız ona özel değil ben herkesten kıskanırımsırnaşık şey
olmaz tatlım idare edicezalkisalkisalkis

neden duyamıyosun:gitme:

çünkü acemi birliğinde hiç arayamıyor dayanamıyorum artık ya 4 gün oldu ama gerçekten dayanamıyorum :gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aaaaaa hiç aramadı mı cnmmm

yaa tatlım acemilikte olur böle gerçekten arayamıo olabilir benide ozamanlar sık sık arayamıodu olucak okadar ben 1 hafta hiç ondan haberalamadımı bilirim üzülmemeye çalış :teselli:

yaa tatlım acemilikte olur böle gerçekten arayamıo olabilir benide ozamanlar sık sık arayamıodu olucak okadar ben 1 hafta hiç ondan haberalamadımı bilirim üzülmemeye çalış :teselli:

ama yedğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi şimdi birden öyle bi boşluğa düştüm ki katlanması zor çok acı(((
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben usta da arayabiliyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…