Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arar tabi canım ya neden aramasın bi bulunduğun yerin şartlarına alışsın şimdi sudan çıkmış balık gibidir arar tabi tatlım:teselli:[/QUOTE]

inşh ya inşh böyle sesini duyamadan geçmiyor arasın artık.. çok özledimmm :"{

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR BEN ÇIKIORUMMMMMMMMMMMM HAYDıı HEPıNıZE ıııı KONUŞMALAR MUAH MUAHHH CAN HATıCELERıMMMMM BENıMMMM opuyorumnanaktanaklinialirimsmileturkbayragiturkbayragi

iyi olmaya çalışıyoruz tecrübelerinizden yararlanarak başarabiliyormuyuz orası meçhul bilmiyorumkismile
fisfisfis tabikide başarıcaksınız sonradan gelenlerde sizin tecrübelerinizden faydalanıcaklar:teselli:
kızz keyif pek bi gıcır heralde zilleri taktın oynuyon ohh ohh maşallah Allah bozmasın:Saruboceq:

:çok üzgünüm: o nerden çıktı ben sana el sallama smilesi yapmıştım keyfiler gıcırık değil:1ninca:

Ne demek canım ya =) =) =) Allah hiç bir zaman yanıltmaz yeterki biz dua edip ondan isteyelim...Daralma sıkma canını yoksa daha kötü olur iyice bunalıma girersin olmaz öle Birtanelerimiz oradalar ve biz iyi olalımki onlarda iyi olsunlar dimi...Sonuçta Onlarda bizim için oradalar... =) turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…