- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.641
bu arada arar canım yakında inşallah sıkma canını bol bol dua et inşallh sağsalim kayerimsenibenhoş bulduk canım:) manisa alaşehirde eşim 4 taburda internetten baktım orda yapanlar vietnam diyor 4.tabura eyvahedigeldismile mahfediolarmış yaaa
ilk gittiği gece aradı canım iyi olduğunu söyledi merak etme dedi kapattık..bide bugün aradı ynde iyiyim demek için ikisini toplasan iki dkneyse iyi ya napayım ((( :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben
slm yafrularr nassınız bakkemfisfisfis
olsun cnm ya usta da rahat etcez öle düşünnnn boshayallersmile
hihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
slm yafrularr nassınız bakkemfisfisfis
fisfisfis tabikide başarıcaksınız sonradan gelenlerde sizin tecrübelerinizden faydalanıcaklar:teselli:iyi olmaya çalışıyoruz tecrübelerinizden yararlanarak başarabiliyormuyuz orası meçhul bilmiyorumkismile
kızz keyif pek bi gıcır heralde zilleri taktın oynuyon ohh ohh maşallah Allah bozmasın:Saruboceq:
çok saol ya içimi rahatlattın gerçekten çok kararmıştı içim bunalmıştım daralmıştım artık mafoldumben ay iyki geldim yanınıza ya delirirdim yoksa tecrübelerinizden yararlanıyoruz en azından a.s. hepimiz çok dua edelim..
selam güzelllerrrr bende geldimmm
mahşer bebişim hoşgelmişen opuyorumnanaktan
hoşbulduk bebemmm ama mahşer değil yahuu MEHSER anlamı büyük naniknanik
susu bebemmm sende hoşgeldin
:çok üzgünüm: o nerden çıktı ben sana el sallama smilesi yapmıştım keyfiler gıcırık değil:1ninca:
:roflol::roflol: senin için özel hazırlıyoru kızım daha çok var da sen sıkılıon diyesırnaşık şeysırnaşık şey
/QUOTE]
yerim lann sorularınıı gündüz işte kafam şişti zate sevdiceğim tam toplantıdayken aradı açamadım diye bi ton laf yedim leyla oldum uleynn bugun:roflol:
canım Allah kavuştursun tez zamanda..sana tavsiyem eşine asker kart çıkart türk telekomdan benım erkek arkadasım kullanıyo ve 1 ay rahatlıkla ev telını arıyo detaylarını ınternetten ogrenebılırsın tatlım.opuyorumnanaktanslm kıslar ben gönül eşim 5 gün önce gitti askere ulaştırma yani şöför olarak manisada ama acemilikte bi işe yaramıyomus söförlük sanırım hep eğitim hep eğitim :sinifsinif: gittiğinden beri her gün aksam aradı 1 dakka 1 dakka konuştuk hep kart almıştı biraz önce aradı ve kart bitti 50 saniye duydum sesinineyseki sesini duymak bile yetio :sinifsinif: sesi kısılmış bağırmaktan senağlama kıslar bişe soracam eve telefon bağlatıyorum yarın buğün basvuruyu yaptım yarın bağlarız dediler telekomdakilere sordum sehirdışı aramalarda en hesaplısı hangisi die jetvel100 dediler bende tamam dedim eve geldim internetten araştırdım sehirdışıyla hiç alakası yok siz hangi tarifeyle konusuyosunuz lütfen yardım ediiinnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?