- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.661
bizde liste isteriz(((((((((
hoşbulduk datluuummm opuyorumnanaktansusuşum hoşgeldin kuşm:CüvCüvlumunekankayizsmile
hoşbulduk bebemmm ama mahşer değil yahuu MEHSER anlamı büyük naniknanik
susu bebemmm sende hoşgeldin
benneyaptımki
ne bilimi fıstık ya birden öyle el oynak bi gacı görünce karşımda öle sandım...
hayırdır inşallah neden değilsin gıcırık bir sorun yok inşallah:sm_confused:
Merak ettim anlamı ne ?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbulduk datluuummm opuyorumnanaktan
hoşbulduk mehşerimmmŞeniz
yerim lann sorularınıı gündüz işte kafam şişti zate sevdiceğim tam toplantıdayken aradı açamadım diye bi ton laf yedim leyla oldum uleynn bugun:roflol:[/B]
]
ne demek canım ya =) =) =) allah hiç bir zaman yanıltmaz yeterki biz dua edip ondan isteyelim...daralma sıkma canını yoksa daha kötü olur iyice bunalıma girersin olmaz öle birtanelerimiz oradalar ve biz iyi olalımki onlarda iyi olsunlar dimi...sonuçta onlarda bizim için oradalar... =) turkbayragi
aşkısımla benim isimlerimizin ilk üç harfleri aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
şutarafagittiyok canım Allah'a şükür sorun yokta özlem işte:asigim:
:roflol::roflol: senin için özel hazırlıyoru kızım daha çok var da sen sıkılıon diyesırnaşık şeysırnaşık şey
/QUOTE]
yerim lann sorularınıı gündüz işte kafam şişti zate sevdiceğim tam toplantıdayken aradı açamadım diye bi ton laf yedim leyla oldum uleynn bugun:roflol:
canım Allah kavuştursun tez zamanda..sana tavsiyem eşine asker kart çıkart türk telekomdan benım erkek arkadasım kullanıyo ve 1 ay rahatlıkla ev telını arıyo detaylarını ınternetten ogrenebılırsın tatlım.opuyorumnanaktan
DİDEMİM NBR ŞEKERİMM GORUSEMIOZ opuyorumnanaktan ASKER KART NEY CANIM YA akannehir
BUGUNDE BAYA KALABALIGIZZZ DUUN GECEKI GİBİ MAKARAYA NE DERSİNİZ:sm_cool:
parıltı sen kaç ay oldu askerini göndereli
Ne demek canım ya =) =) =) Allah hiç bir zaman yanıltmaz yeterki biz dua edip ondan isteyelim...Daralma sıkma canını yoksa daha kötü olur iyice bunalıma girersin olmaz öle Birtanelerimiz oradalar ve biz iyi olalımki onlarda iyi olsunlar dimi...Sonuçta Onlarda bizim için oradalar... =) turkbayragi
3 ay oldu canım kısa dönem benimki...
canımm Rabbim hayırlısı ile son versin özlemlerinize inşallah...:Saruboceq:
Tahmin etmiştim
makaraaaaaaaaayaa hoşgeldinizzz kızlarrrrrrrr zemuszemus
ebuş nerde ki acaba bilmiyorumkismile
iş kadını olduk yavrum ama sevdiğim sağolsun günde 3 kez fırça atıyo sıyırabilirim yakında:roflol:teli odamda unutmuşum bugun başka bi yere geçtim 5 kez aramış dolayısıyla görmedim kıyametleri kopardı bagırdı cagırdı tabı ben alttan aldım hem iş stresi hem aşkımın stresi kafayı yicem uleynnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
-tatlicadiarzu- ee arada olucak artık şuna bak yaw toplantı filan iş kadını oldu başıma:roflol::roflol:
DİDEMİM NBR ŞEKERİMM GORUSEMIOZ opuyorumnanaktan ASKER KART NEY CANIM YA akannehir
bitanem evet görüşemiyoruz nasılsın asker nasıl?asker kart turk telekomda abone oluyosun sanırım bı kart verıyolar 300 lük aldı benım askım baya zaman gıdıyo canım sanırım 20 yada 25lira net bi bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?