Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizde liste isteriz(((((((((

kızlarrrr bakın şimdi bu listelerin yarılayanlardan ibaret olmasının nedeni şu...
buraya gelen bekleyenler genelde herşeyden soğumuş oluyo kimseyle konuşmak istemiyo dışarı çıkak istemiyo askeri yok die hayata küsmüş gibi oluyo hiçbişeyin anlamı kalmıyo onun gözünde ama bu yarılayanlar listesi bi umut kazandırıyo bi hırs kazandırıyo insana ve herkes bu listeye girebilme hayaliyle daha bi heyecanlı istekli sayıyo şafağını o listeye girincede artık geri sayım başladı die düşünüyo ve askerliin bittiğini hissediyo yani amaç burdakilere bi hedef belirlemek kendilerini bırakmalarını sağlamak heyecan vermek ama illaki yok biz istiyoruz derseniz yapalım ama o zamanda monoton olcak herşey anlamı olmıcak şimdiki gibi heyecanı olmıcak bence ben öle düşünüyorum ama isterseniz düşünüüp yaparız yine bişiler bu konu bi kere daha açılmıştı önceden konuşuldu kapatıldı eskisi gibi devam etti ama şimdi istiyoruz illa derseniz siz bilirsiniz ben teskereciyim artık benim pek işim kalmadı o tarafla...

hoşbulduk datluuummm opuyorumnanaktan

hoşbulduk mehşerimmmŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu- ee arada olucak artık şuna bak yaw toplantı filan iş kadını oldu başıma:roflol::roflol:

parıltı sen kaç ay oldu askerini göndereli

oy yavrum ya ağzından bal damlıyo dimi ya biz iyi olursak iyi olur onlarda:) saol bebem a.s.

AYYYY AŞKIMA SÜPRİZ YAPMIŞTIM ŞUBAT 25 BİZİM ASKERLİĞİMİZİN 1. SENESİ DOLDU O GÜNE ÖZEL SENSİZLİĞİMİZ BİRİNCİ YILI DİE Bİ MEKTUP YAZMIŞTIM ONSUZLUĞUMU ANLATMIŞTIM BİDE İKİ ÜÇ RESİM GÖNDERDİM BERABER ÇEKİLMİŞTİK İZİNDEYKEN BUGÜN ELİNE GEÇMİŞ ÇOK BEĞENMİŞŞ...ARADA GÖNDER MEKTUP İİ OLUYO DEDİ AŞKIM YAAA.....ÜFFFFFF....mafoldumben

Kızlar kım geldı kım gıttı bılmıom gelenler hoŞgelmıŞ mehser dıdem eftelya melıke mısstyler gÖzde...hoŞgeldınız...gÖzdecım zaten burdaydı ama ben bı tÜrlÜ dıemedım hoŞgeldım dıe hoŞgeldınız hatunlar....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu- ee arada olucak artık şuna bak yaw toplantı filan iş kadını oldu başıma:roflol::roflol:
iş kadını olduk yavrum ama sevdiğim sağolsun günde 3 kez fırça atıyo sıyırabilirim yakında:roflol:teli odamda unutmuşum bugun başka bi yere geçtim 5 kez aramış dolayısıyla görmedim kıyametleri kopardı bagırdı cagırdı tabı ben alttan aldım hem iş stresi hem aşkımın stresi kafayı yicem uleynnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…