- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.681
3 ay oldu canım kısa dönem benimki...
Kızlar kİm geldİ kİm gİttİ bİlmİom gelenler hoŞgelmİŞ mehser dİdem eftelya melİke mİsstyler gÖzde...hoŞgeldİnİz...gÖzdecİm zaten burdaydı ama ben bİ tÜrlÜ dİemedİm hoŞgeldİm dİe hoŞgeldİnİz hatunlar....
kısa dönem demeyin banada ne derseniz diyin
kısa dönem demeyin banada ne derseniz diyin
Mehser hoşgeldin bacım enişteye kavuştun nasılsın diye sormuyorum süpersindir tatlışımopuyorumnanaktan
ohaa kızım motot gibi seninki:roflol: çalışmaya başladın durmadan arıyomuzemuszemus alttan almaya devam çeyiz alcanbayanssulusmileiş kadını olduk yavrum ama sevdiğim sağolsun günde 3 kez fırça atıyo sıyırabilirim yakında:roflol:teli odamda unutmuşum bugun başka bi yere geçtim 5 kez aramış dolayısıyla görmedim kıyametleri kopardı bagırdı cagırdı tabı ben alttan aldım hem iş stresi hem aşkımın stresi kafayı yicem uleynnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bitanem evet görüşemiyoruz nasılsın asker nasıl?asker kart turk telekomda abone oluyosun sanırım bı kart verıyolar 300 lük aldı benım askım baya zaman gıdıyo canım sanırım 20 yada 25lira net bi bilgim yok.
=( =( Özür dilerim
banadaaa:umursamaz:
Banada demeyin kısa dönem cinleniyorum:1ninca:
didemimm sağol canım benimm iyiyim çok şükür sağ sağlim geldi yarim daha nasıl olayım ki...
sende iyisin inşallah
meg hayatım hoşgeldin sana hoşgeldin demeyi nasıl unuttum bacım nasılsın
susu koltuklar çiftli ya biz çift çift oturalım gezelim tozalım yiyelim içelim bigünlüğüne aşklarımız yanımızda olsun var mı böyle bi organızasyon yaa ahhh ahh dertlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?