- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.741
Şey bennn ıııı nasıl sölesemmmm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: 16 yımmm :$
Sen dayaklıksın ha
tatlım bak böyle düşünme askerine mektuplar yaz.. aradığında da fırsat olunca askeriyenin adresini alırsık. sık sık mektup yazıp gönder bak nasıl mutlu olcak askerin orda.. ona konuşupta anlatamadıklarını mektubunda anlat. ben hep öyle yaptım.. fırsatım oldukça gönderdim.. aşkım da sürekli ister zatenöf ya biz hiç kavuşamcaz gibi yaaa:"{
sağol tatlım darısı hayırlısı ile sizlerin başına...
hepinizin teskeresine bende böyle sevineyim inşallah:dance:
cnm yaaa bu kadar umutsuz olursannn günler hiç geçmezz benşm de yeni ama burda şafakları yiyoz bereberrr hadi gül bakim biraazzzzzz ama bende aşkımı çok özledim 26 sında gelcek görcemm zemuszemus
sende benim gibisin sanırım boshayallersmile
arar canım merak etme sen.. benim aşkım acemideyken pek arayamıyodu ama şükür geçti o günler.. inşallah bundan sonra daha sık sesini duyarım. :hulya:
bol bol dua et canım sende :Saruboceq:
ye benimkinin yemin töreni 26sında ama gelmesi yasak böğğğğğğğmafoldumben mafoldumben mafoldumben az daha alışınca gülebilirim belki ama şimdi olmuyor çok özledim be
ayy öyle olur tabikii yaa şükür sen yedin bitirdin askerliği ohh artık rahatsınız istediğiniz gibi konuşucaksınız, en azından artık için daha rahat olcak.. :lepi:çok şükür iyi diyelim iyi olalım...
yarim geldi zaman daha hızlı akıyor sanki benneyaptımki
artise bak iş kadını gel bi kahvemi iç miş iş adamı sanırsın:roflol::roflol:
korkma korkma değilimsırnaşık şeysırnaşık şey[/B]
SAĞOL CANIM BENİM BUNU SÖYLEMEN BİLE YETER HAYATIMM...Şeniz
OHOOOO GÜNDE İKİ ÜÇ KEZ KONUŞCAN HEMDE CANIM MERAK ETME 15 AY HEP BÖLE GEÇMİCEK...:teselli:
tatlım bak böyle düşünme askerine mektuplar yaz.. aradığında da fırsat olunca askeriyenin adresini alırsık. sık sık mektup yazıp gönder bak nasıl mutlu olcak askerin orda.. ona konuşupta anlatamadıklarını mektubunda anlat. ben hep öyle yaptım.. fırsatım oldukça gönderdim.. aşkım da sürekli ister zaten
anammmmm küçümencikmişsin sen dahaaaaa bilmiyorumkismile
evet cnm bende defter tutuyorum her gü bişiyler yazıorum aşkımın doğum gününde yollicam ona çok güzel bi hediye olcak bence çok sevinecekkk opuyorumnanaktan
anam dövsen kendime gelirmiyim avaba? bi deneyek
ne var kızım cagırıyoz işte gel diyoz yaranamadık hatuna:roflol:
kıyamam sana yerim lan seni herzaman sor yavrum sana kapım 7/24 açıkdelikafadulden
öf ya biz hiç kavuşamcaz gibi yaaa:"{
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?