Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öf ya biz hiç kavuşamcaz gibi yaaa:"{
tatlım bak böyle düşünme askerine mektuplar yaz.. aradığında da fırsat olunca askeriyenin adresini alırsık. sık sık mektup yazıp gönder bak nasıl mutlu olcak askerin orda.. ona konuşupta anlatamadıklarını mektubunda anlat. ben hep öyle yaptım.. fırsatım oldukça gönderdim.. aşkım da sürekli ister zaten

cnm yaaa bu kadar umutsuz olursannn günler hiç geçmezz benşm de yeni ama burda şafakları yiyoz bereberrr hadi gül bakim biraazzzzzz ama bende aşkımı çok özledim 26 sında gelcek görcemm zemuszemus

ye benimkinin yemin töreni 26sında ama gelmesi yasak böğğğğğğğmafoldumben mafoldumben mafoldumben az daha alışınca gülebilirim belki ama şimdi olmuyor çok özledim be

sende aranmadıysan evet senin gibiyim delircem

amin ya sesi bile yeter duacıyım.. mafoldumben

çok şükür iyi diyelim iyi olalım...
yarim geldi zaman daha hızlı akıyor sanki
benneyaptımki
ayy öyle olur tabikii yaa şükür sen yedin bitirdin askerliği ohh artık rahatsınız istediğiniz gibi konuşucaksınız, en azından artık için daha rahat olcak.. :lepi:

inşallah Rabbim bize de gösterir o günleri..
:Saruboceq:

evet cnm bende defter tutuyorum her gü bişiyler yazıorum aşkımın doğum gününde yollicam ona çok güzel bi hediye olcak bence çok sevinecekkk opuyorumnanaktan

klava:kızarım bak tabikide nasipse konuşucaksınopuyorumnanaktan
ben bazen az kladı bile diyorum ama mart nisan bitcek 300ler öle biticek:1ninca:
[/QUOTE]

kız vala döv beni alsanaalsanasmile

öf ya biz hiç kavuşamcaz gibi yaaa:"{

karamsar olma içini ferah tut biliyorum bunlar sürekli söölenen aynı sözler ama gerçekten içini nekadar ferah tutarsan o kadar ii dayanıyorsun ayrılıga benneyaptımki eşim iş nedeniyle 1 1,5 aylığına sehir dışına gitti 2 3 kere o zamanda çok zordu ama dayandık işte askere gönderirkende hani iş yüzünden ayrılıga alışmışımdır die işe gönderir gibi gönderiyorum dedim kendi kendime ama tabi bende yutmadım bu yalanı kaydirigubbakcemile3 gerçekten fena oldum daha gideli 5 gün oldu ama o beş günü bide bana sor :sinifsinif: 15 ay die içinden geçirme bence ben simdi sadece dağıtıma gelecek ya izin kullanacak sadece onu düşünüyorum (hoş benim için oda çok uzun ama :sinifsinif: 70 gün yapıyo acemiliği) olsun genede 15 aydan daha tatlı düşünmesi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…