- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.761
sevinir tabiki canımevet cnm bende defter tutuyorum her gü bişiyler yazıorum aşkımın doğum gününde yollicam ona çok güzel bi hediye olcak bence çok sevinecekkk opuyorumnanaktan
tatlım bak böyle düşünme askerine mektuplar yaz.. aradığında da fırsat olunca askeriyenin adresini alırsık. sık sık mektup yazıp gönder bak nasıl mutlu olcak askerin orda.. ona konuşupta anlatamadıklarını mektubunda anlat. ben hep öyle yaptım.. fırsatım oldukça gönderdim.. aşkım da sürekli ister zaten
yazdım sana parıltı:teselli:
ne var kızım cagırıyoz işte gel diyoz yaranamadık hatuna:roflol:
kıyamam sana yerim lan seni herzaman sor yavrum sana kapım 7/24 açıkdelikafadulden
ye benimkinin yemin töreni 26sında ama gelmesi yasak böğğğğğğğmafoldumben mafoldumben mafoldumben az daha alışınca gülebilirim belki ama şimdi olmuyor çok özledim be
ayy öyle olur tabikii yaa şükür sen yedin bitirdin askerliği ohh artık rahatsınız istediğiniz gibi konuşucaksınız, en azından artık için daha rahat olcak.. :lepi:
inşallah Rabbim bize de gösterir o günleri..:Saruboceq:
canım benim bende çok seviyorum burdaki herkesi hepinizi... geçen bi hafta falan net gitti giremedim mahfoldum yaa zindan oldu bana herşey ulen askerimin yokluğuna dayandım buranın sizin yokluğunuza dayanamadım yaww...kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
canlarım yaa iyiki bu siteyi bulmuşm üye olmuşum...
çok seviyom hepinize uuleyynnopuyorumnanaktan
canım benim böle düşünmen çoook normal bu ilk günlerim birazcık zamana ihtiyacın var sadece hayatım zamanla herşey oturcak merak etme...opuyorumnanaktangüzel teselli gerçekten ama n bileyim sanki hep böyle gitcekmiş gibi ne karamsarım bu akşamdua edin bana iiçim rahatlasın nolur
gelmesıı nıye yasakkkakannehir
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bak sözünü geri almasırnaşık şey bu arada sadece bana demi susuyu almam:hulya:
hee neysem kızlar ben kaçar gelirim gene mucukkaydirigubbakcemile
siz farklı şehirlerdeydiniz sanırım bilmiyorumkismileaynen canım yaa çok şükür rabbim'e şimdi rahatım biraz daha...
hayırlısı ile darısı başınıza olumunekankayizsmile
klava: olur zaten bu gidişle öyle olucak klava:
yemin töreninde sadece evci izni çıkartıyolarmış o da ordaki gittiği şehirde oluyormuş şehir dışına çıkamıyormuş:S
tmm anlaştık
aaa kuzum davetım sanada gecerlı hatta dısarda bıle bulusabılırız asker yarileri organıze ederız onu bıtanemopuyorumnanaktankıskandıııımmmmklava: klava::dance:
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bak sözünü geri almasırnaşık şey bu arada sadece bana demi susuyu almam:hulya:
hee neysem kızlar ben kaçar gelirim gene mucukkaydirigubbakcemile
karamsar olma içini ferah tut biliyorum bunlar sürekli söölenen aynı sözler ama gerçekten içini nekadar ferah tutarsan o kadar ii dayanıyorsun ayrılıga benneyaptımki eşim iş nedeniyle 1 1,5 aylığına sehir dışına gitti 2 3 kere o zamanda çok zordu ama dayandık işte askere gönderirkende hani iş yüzünden ayrılıga alışmışımdır die işe gönderir gibi gönderiyorum dedim kendi kendime ama tabi bende yutmadım bu yalanı kaydirigubbakcemile3 gerçekten fena oldum daha gideli 5 gün oldu ama o beş günü bide bana sor :sinifsinif: 15 ay die içinden geçirme bence ben simdi sadece dağıtıma gelecek ya izin kullanacak sadece onu düşünüyorum (hoş benim için oda çok uzun ama :sinifsinif: 70 gün yapıyo acemiliği) olsun genede 15 aydan daha tatlı düşünmesi :1hug:
evet doğrumirmirmirmiryemin töreninde sadece evci izni çıkartıyolarmış o da ordaki gittiği şehirde oluyormuş şehir dışına çıkamıyormuş:S
-tatlicadiarzu-:roflol::kedi:gelde senı pataklım biklava: klava:
kötükedihüso
hadı ya cok kötuu goremıcekmısın yanii canım
Yav burada en küçük benmiyim?Ben 16 yım sizler kaç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?