Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet cnm bende defter tutuyorum her gü bişiyler yazıorum aşkımın doğum gününde yollicam ona çok güzel bi hediye olcak bence çok sevinecekkk opuyorumnanaktan
sevinir tabiki canım
bu sitede bi çok kişi böyle yapıyor..
bende bi ara tutmaya başladım ama sonra bıraktım vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
bugün çok güzel rengarenk zarflar mektup kağıtları aldım bi sürü. sürekli yazmak istiyorum aşkıma:dance:

ya iki kere aradı iyiyim deyip kapattı adres alamadımki daha oyüzden bi sürü mail attım..her anımı yazdım ona..mail kutusu doldu dediğin gibi yazınca rahatlıyor insan,hem askeride seviniyor.. bide şimdi siz varsınız.. iyi olcaz inşh:)

ne var kızım cagırıyoz işte gel diyoz yaranamadık hatuna:roflol:
kıyamam sana yerim lan seni herzaman sor yavrum sana kapım 7/24 açıkdelikafadulden

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bak sözünü geri almasırnaşık şey bu arada sadece bana demi susuyu almam:hulya:
hee neysem kızlar ben kaçar gelirim gene mucukkaydirigubbakcemile

aynen canım yaa çok şükür rabbim'e şimdi rahatım biraz daha...
hayırlısı ile darısı başınıza olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile
canlarım yaa iyiki bu siteyi bulmuşm üye olmuşum...
çok seviyom hepinize uuleyynnopuyorumnanaktan
canım benim bende çok seviyorum burdaki herkesi hepinizi... geçen bi hafta falan net gitti giremedim mahfoldum yaa zindan oldu bana herşey ulen askerimin yokluğuna dayandım buranın sizin yokluğunuza dayanamadım yaww...kaydirigubbakcemile3
güzel teselli gerçekten ama n bileyim sanki hep böyle gitcekmiş gibi ne karamsarım bu akşam dua edin bana iiçim rahatlasın nolur
canım benim böle düşünmen çoook normal bu ilk günlerim birazcık zamana ihtiyacın var sadece hayatım zamanla herşey oturcak merak etme...opuyorumnanaktan

kıskandıııımmmmklava:klava::dance:
aaa kuzum davetım sanada gecerlı hatta dısarda bıle bulusabılırız asker yarileri organıze ederız onu bıtanemopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bak sözünü geri almasırnaşık şey bu arada sadece bana demi susuyu almam:hulya:
hee neysem kızlar ben kaçar gelirim gene mucukkaydirigubbakcemile

yok canım susumuda al zemuszemus
iyi geceler yavrum rüyanda beni gör hahahahah:roflol:

deniyorum..inşh ferahlicaz hepimiz

yemin töreninde sadece evci izni çıkartıyolarmış o da ordaki gittiği şehirde oluyormuş şehir dışına çıkamıyormuş:S
evet doğrumirmirmirmir
gelde senı pataklım bi klava:klava:
kötükedihüso
-tatlicadiarzu-:roflol::kedi:

kız vala döv beni alsanaalsanasmile[/QUOTE]

kötükedihüsokötükedihüso ya döv dio yok konuşucaz diceğinesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…