- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.721
AYYYY AŞKIMA SÜPRİZ YAPMIŞTIM ŞUBAT 25 BİZİM ASKERLİĞİMİZİN 1. SENESİ DOLDU O GÜNE ÖZEL SENSİZLİĞİMİZ BİRİNCİ YILI DİE Bİ MEKTUP YAZMIŞTIM ONSUZLUĞUMU ANLATMIŞTIM BİDE İKİ ÜÇ RESİM GÖNDERDİM BERABER ÇEKİLMİŞTİK İZİNDEYKEN BUGÜN ELİNE GEÇMİŞ ÇOK BEĞENMİŞŞ...ARADA GÖNDER MEKTUP İİ OLUYO DEDİ AŞKIM YAAA.....ÜFFFFFF....mafoldumben
çok şükür çok iyiyiz canım değişikliklerde iyi yönde çok şükür eskisinden daha iyi aklinialirimsmile
nasıl gitsin o çok yoğun bu hafta geleni gideni arayanı falan öyle iştekaydirigubbakcemile2
ulan yeme ömrümü manyak karı:roflol::roflol:
7den sonra soru kabul etmiyom dermişim:roflol:
ohh ne güzel cıvıl cıvılsınız hepiniz ben çook yorgunum yaa
Tamam ablacım özel mesaj için demiştimde gerek kalmadıokumuşsuhn bile
=( =( Özür dilerim
HOŞBULDUM BİTANEMM ÇOK SAOL BEN BURDAYDIMDA AŞKIMLA KONUŞUYODUM AZUCUH MOLA VERDİM ONDAN..sırnaşık şey
öyle yapıcam da vakit geçiriyom biraz. erken yatınca erkenden kalkıveriyorum diyee.. mirmirmirmirhoşgeldin fıstık yat dinlen rahatlat ruhunu guclubacismile
AYYYY ÇOK SEVİNDİM HAYATIM YAAA NE GÜZEL YAAA MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN İNŞALLAH HAYATIM...opuyorumnanaktan
AYYYY ÇOK SEVİNDİM HAYATIM YAAA NE GÜZEL YAAA MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN İNŞALLAH HAYATIM...opuyorumnanaktan
saolasın bebim inşallahhopuyorumnanaktandidemmm hayırlı olsun canım inşallah zaman şimdi su gibi akıp geçer
:roflol::roflol: can sıkıntısıguclubacismile
iş yerine baskın yaparmışım ben soru sorcaktım:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
Bi gün bizde kavuşucakmıyız acaba
cnm sen kç yaşındasınnnn ??? :)
öf ya biz hiç kavuşamcaz gibi yaaa:"{
bayıldım bende yapıcam ama geçmiyorki günler mafoldumben
sende benim gibisin sanırım boshayallersmilebi gün bende konuşabilcekmiyim acaba??? mafoldumben:gitme::a015:
öyle yapıcam da vakit geçiriyom biraz. erken yatınca erkenden kalkıveriyorum diyee.. mirmirmirmir
nasılsın canımm nasıl gidiyor??? :1hug:
darısı başımızamutluluğunuz ömür boyu sürer inşallaaaahhh opuyorumnanaktan
bi gün bende konuşabilcekmiyim acaba??? mafoldumben:gitme::a015:
artise bak iş kadını gel bi kahvemi iç miş iş adamı sanırsın:roflol::roflol:saolasın bebim inşallahhopuyorumnanaktan
yap lan istanbuldaysan yap gel bi kahvemi iç:roflol::roflol::roflol:
öf ya biz hiç kavuşamcaz gibi yaaa:"{
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?