Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ve duygu seninki de nerde? şafak kardeşleriyuiz biz artık
Isparta hayatım bi önceki sayfaya bak yazdım sana bişeyler olumunekankayizsmile

benimkininde 26 martda yemin töreni var ama amasyadaaaaaa yerimseniben aynı çıksaydı ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3 ay sen bile çeyiz moduna soktun beni he neden bitmez bu çeyiz herkesin hep ekksik :S

bitmiyo valla. O kadar çok şey varki. Taksite giriyorum o bitsin şuna giricem o da bitsin şuna başlicam diyorum güzel oluyor valla. kaydirigubbakcemile2
gel valla tamamlayalim birlikte herşeyimiz aynı nede olsa kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy bende gircem taksite zaten taksitsiz hiç bişi olmuyo he hep kıyafete gidiyor paralarım :S hadi başlayayım bende senle bana bak ya küçük ev aletlerinde arçelik iyimidir? lal serisine hastayımda yasakkelime

ayyyyyyyy bende gircem taksite zaten taksitsiz hiç bişi olmuyo he hep kıyafete gidiyor paralarım :S hadi başlayayım bende senle bana bak ya küçük ev aletlerinde arçelik iyimidir? lal serisine hastayımda yasakkelime

Kıyafet hep alıyoruz. Çeyiz yapmak lazım kaydirigubbakcemile3
Canım ben şöyle düşünüyorum. Önce nevresim takımları, yatak örtüleri, pikeler, battaniyeler, havlu bornoz takımları, tencereler, çatal bıçak seti, yemek takımı filan bunları bitirip en sona elektrikli ev aletlerini bırakıcam. Nişanlandıktan sonra yani.
Çünkü elektronik çok değişiyor. Hergün başka şey çıkıyor. Bence sende öyle yap.
Nevresimden başladım ben. Onlarda azbuz şey değil. Komple sarev aldım ben 6 tane var hesine 100 liradan say 600 lira a.s

hmm bak öyle hiç düşünmemiştim aslında haklısın he:S:S ama benim nişanlılığmla düğünüm arasında pek vakit olmicakki yetişşmez mafoldumben üh ya nevresimm deyip geçmemeli eyvahedigeldismile

Herşeyin en güzeli hazırda valla =) hiç öle dantel falan koymıcam çeyize gerçi onlardan zamanında annem yaptırp koydu ama okadr el emeğine deymez yaa, artık örtü sermek faln kalktıı..

Mavimavimavi ve Duygu C ikinizinkininde 26 sında dime yemin törenleri yanlış anlamadım
Evet canım 26 sında kaydirigubbakcemile2 az kaldı

Yetiştirirsin canım ya onları sona bırak nişanlın da yardım edecek sonuçta herşeyi sen tek başına üstlenemezsin ki. Güven bana sen bak sana listemi yazayım.

Çay Seti
Küçük Çaydanlık
Büyük Çaydanlık
Yemek Takımı
Çatal Kaşık Seti
Kadeh Takımı
Teflon Tencere Seti
Battaniye
Pike Takımı
Aile Bornoz Takımı
Hamam Seti
El/Yüz Havlusu
Ayak Havlusu
Düdüklü Tencere
Günlük Yemek Takımı
Kahve Fincanı
Günlük Yatak Örtüsü
Ağır Yatak Örtüsü
Cezve Seti
Çerezlik
Supla
Güveç Seti
Kek Kalıpları
Borcam
Saklama Kapları
Kaz tüyü Yorgan
Hurç

unlardan birkaçını daha aldım. Bunları bitirince bayağı yüküm hafiflemiş olacak.

uuu devamıda var yaiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…