- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.941
Isparta hayatım bi önceki sayfaya bak yazdım sana bişeyler olumunekankayizsmileve duygu seninki de nerde? şafak kardeşleriyuiz biz artık
Bizimki de 26 sında :dance:Senin ki nerde askerlik yapıyo canım. Bizimkinin 26 sında yemin töreni var ama çok uzak nasıl gitcem bilmiyorum :umursamaz:
ben istanbul da o ısparta da 11 saat ama gitmezsem pişman olurum gidicem ben bence gitmelisin sende zemuszemus
uçakla heryer 1 saat :dance:
Senin ki nerde askerlik yapıyo canım. Bizimkinin 26 sında yemin töreni var ama çok uzak nasıl gitcem bilmiyorum :umursamaz:
ama nerde askerlik yaptığını yazmamşışsın:) benimkide 26sında tören ve 6 saatli yol mafoldumben giderim o sorun değilde söz nişan olmadığı için babam göndermez eyvahedigeldismile mafoldumben
benimkininde 26 martda yemin töreni var ama amasyadaaaaaa yerimseniben aynı çıksaydı ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3 ay sen bile çeyiz moduna soktun beni heneden bitmez bu çeyiz herkesin hep ekksik :S
Isparta hayatım bi önceki sayfaya bak yazdım sana bişeyler olumunekankayizsmile
Bizimki de 26 sında :dance:
ben istanbul da o ısparta da 11 saat ama gitmezsem pişman olurum gidicem ben bence gitmelisin sende zemuszemus
uçakla heryer 1 saat :dance:
Evet doğru bana kalsa ben de gidicem de aileler bilmediği için Sevgilim gelme diyo
:1no2:
bitmiyo valla. O kadar çok şey varki. Taksite giriyorum o bitsin şuna giricem o da bitsin şuna başlicam diyorum güzel oluyor valla. kaydirigubbakcemile2
gel valla tamamlayalim birlikte herşeyimiz aynı nede olsa kaydirigubbakcemile3
benimde annem göndermez ama olsun sabah gidip akşam dönücem o kadar izin koparırım sonuçta annem tanıyor. Söyle bir arkadaşımla gidicem de takıl sende sabah gidersin akşam dönersin. İnanılmaz bir duygu diyor herkes kesin gitmem için baskı yapıyorlar gitmezsem çok üzülürümama nerde askerlik yaptığını yazmamşışsın:) benimkide 26sında tören ve 6 saatli yol mafoldumben giderim o sorun değilde söz nişan olmadığı için babam göndermez eyvahedigeldismile mafoldumben
benimde annem göndermez ama olsun sabah gidip akşam dönücem o kadar izin koparırım sonuçta annem tanıyor. Söyle bir arkadaşımla gidicem de takıl sende sabah gidersin akşam dönersin. İnanılmaz bir duygu diyor herkes kesin gitmem için baskı yapıyorlar gitmezsem çok üzülürüm
burdan istanbula gidip uçağa binip ordan amasyada birliği bulup törene katılıp benim varya günlerimi alırrrrrr :gitme: keşke yakın olsada bir güne sığsa..ozaman kaçardım zaten :/
ayyyyyyyy bende gircem taksite zaten taksitsiz hiç bişi olmuyo he hep kıyafete gidiyor paralarım :S hadi başlayayım bende senlebana bak ya küçük ev aletlerinde arçelik iyimidir? lal serisine hastayımda yasakkelime
Mavimavimavi ve Duygu C ikinizinkininde 26 sında dime yemin törenleri yanlış anlamadım
Kıyafet hep alıyoruz. Çeyiz yapmak lazım kaydirigubbakcemile3
Canım ben şöyle düşünüyorum. Önce nevresim takımları, yatak örtüleri, pikeler, battaniyeler, havlu bornoz takımları, tencereler, çatal bıçak seti, yemek takımı filan bunları bitirip en sona elektrikli ev aletlerini bırakıcam. Nişanlandıktan sonra yani.
Çünkü elektronik çok değişiyor. Hergün başka şey çıkıyor. Bence sende öyle yap.
Nevresimden başladım ben. Onlarda azbuz şey değil. Komple sarev aldım ben 6 tane var hesine 100 liradan say 600 lira a.s
evet canım üçümüzde aynıyız..26sında yemin törenleri.. seninkli nerde asker yengeççççççççççç
Benim İskenderun' da mavicimm
allah kavuştursun hepimizi şafak kardeşlerim mafoldumben
aminnn mafoldumbenmafoldumben
Evet canım 26 sında kaydirigubbakcemile2 az kaldıMavimavimavi ve Duygu C ikinizinkininde 26 sında dime yemin törenleri yanlış anlamadım
Yetiştirirsin canım ya onları sona bırak nişanlın da yardım edecek sonuçta herşeyi sen tek başına üstlenemezsin ki. Güven bana sen bak sana listemi yazayım.hmm bak öyle hiç düşünmemiştim aslında haklısın he:S:S ama benim nişanlılığmla düğünüm arasında pek vakit olmicakki yetişşmez mafoldumben üh ya nevresimm deyip geçmemeli eyvahedigeldismile
Herşeyin en güzeli hazırda valla =) hiç öle dantel falan koymıcam çeyize gerçi onlardan zamanında annem yaptırp koydu ama okadr el emeğine deymez yaa, artık örtü sermek faln kalktıı..
Evet canım 26 sında kaydirigubbakcemile2 az kaldı
Yetiştirirsin canım ya onları sona bırak nişanlın da yardım edecek sonuçta herşeyi sen tek başına üstlenemezsin ki. Güven bana sen bak sana listemi yazayım.
Çay Seti
Küçük Çaydanlık
Büyük Çaydanlık
Yemek Takımı
Çatal Kaşık Seti
Kadeh Takımı
Teflon Tencere Seti
Battaniye
Pike Takımı
Aile Bornoz Takımı
Hamam Seti
El/Yüz Havlusu
Ayak Havlusu
Düdüklü Tencere
Günlük Yemek Takımı
Kahve Fincanı
Günlük Yatak Örtüsü
Ağır Yatak Örtüsü
Cezve Seti
Çerezlik
Supla
Güveç Seti
Kek Kalıpları
Borcam
Saklama Kapları
Kaz tüyü Yorgan
Hurç
unlardan birkaçını daha aldım. Bunları bitirince bayağı yüküm hafiflemiş olacak.
amin mafoldumben bir saat sonra aricam askerimi dua edinde görüştürsünler artık mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?