Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Herşeyin en güzeli hazırda valla =) hiç öle dantel falan koymıcam çeyize gerçi onlardan zamanında annem yaptırp koydu ama okadr el emeğine deymez yaa, artık örtü sermek faln kalktıı..

Evet bende sevmiyorum el örgülerini, havlu kenarlarını filan. Yaptırmıyorum anneme yazık o kadar emeğine gözlerine. Heves etmiş bir kaçtane yap dedim abartma onları alırım o kadar

Evet bende sevmiyorum el örgülerini, havlu kenarlarını filan. Yaptırmıyorum anneme yazık o kadar emeğine gözlerine. Heves etmiş bir kaçtane yap dedim abartma onları alırım o kadar

Aynenn var bendede ama kullanmamkii :/ ben öle çeyiz sermeyede karşıyımm.. Evimi önce düzücem sonra evlenicem ben..

kızlar valla heveslendiriyosunuz böyle söz nişan evlilik olaylarına düşünüyorum sonra aa ben küçücüküm daha diyorumm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Aynenn var bendede ama kullanmamkii :/ ben öle çeyiz sermeyede karşıyımm.. Evimi önce düzücem sonra evlenicem ben..
Aynen aynen katılıyorum. Pazar yeri gibi oluyor hiç sevmiyorum bende. Eskidenmiş onlar zaten yapmayan yapmıyor. Bende yapmayacağım.

kızlar valla heveslendiriyosunuz böyle söz nişan evlilik olaylarına düşünüyorum sonra aa ben küçücüküm daha diyorumm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Yaş kaç senin hayatım opuyorumnanaktan

bende mutlu oluyorum ama yetişmicek diye tamamlanmicak diye çok geriliyorum :S

olur mu öyle şey tamamlanmayan ev gördün mü sen hiç öyle böyle allah yardım ediyor. Askerlik nasıl bitiyorsa o da bitiyor canım hiç kasmana gerek yok. Hele birkaç şey aldıktan sonra kendi kendine gaza geliyorsun. Bende bu sene başladım kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım inşh yaaaaaaa en erken benim düğünüm galiba yani allah nasip ederse ama en çeyiz olmayan kızda benim he :hulya: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

SİZLE KONUŞMAKTAN KAHVALTI YAPMAYI UNUTTUMMMM :d
Allah iyiliğini versin ye hadi afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
18 kaydirigubbakcemile3 ama bana göre ben daha çook küçüğüm yaa böyle çeyiz işleri falann uzak geliyo şimdi bana sempatiksalakcinni
Annelerimiz bebeklikten başlar ya o hesap seninki de kaydirigubbakcemile3
Ama biraz erken gibi senin çünkü yıllar geçtikçe yeni şeyler çıkıyor. Sende biraz bekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…