- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.961
Herşeyin en güzeli hazırda valla =) hiç öle dantel falan koymıcam çeyize gerçi onlardan zamanında annem yaptırp koydu ama okadr el emeğine deymez yaa, artık örtü sermek faln kalktıı..
uuu devamıda var yaiiiiiiii
amin mafoldumben bir saat sonra aricam askerimi dua edinde görüştürsünler artık mafoldumben
Evet bende sevmiyorum el örgülerini, havlu kenarlarını filan. Yaptırmıyorum anneme yazık o kadar emeğine gözlerine. Heves etmiş bir kaçtane yap dedim abartma onları alırım o kadar
Bu çeyiz işi beni çook kasıyoo ya acayip zor geliyoo
Bu çeyiz işi beni çook kasıyoo ya acayip zor geliyoo
niye zor gelsin canım benim ya sevdiğin insanla birlikte yaşayacağınız evi kuruyorsun ufak ufak bundan daha güzel şey olabilir mi şahsen ben çok mutlu oluyorum.
kızlar valla heveslendiriyosunuz böyle söz nişan evlilik olaylarına düşünüyorum sonra aa ben küçücüküm daha diyorumm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
kızlar valla heveslendiriyosunuz böyle söz nişan evlilik olaylarına düşünüyorum sonra aa ben küçücüküm daha diyorumm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Aynen aynen katılıyorum. Pazar yeri gibi oluyor hiç sevmiyorum bende. Eskidenmiş onlar zaten yapmayan yapmıyor. Bende yapmayacağım.Aynenn var bendede ama kullanmamkii :/ ben öle çeyiz sermeyede karşıyımm.. Evimi önce düzücem sonra evlenicem ben..
Yaş kaç senin hayatım opuyorumnanaktankızlar valla heveslendiriyosunuz böyle söz nişan evlilik olaylarına düşünüyorum sonra aa ben küçücüküm daha diyorumm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
bende mutlu oluyorum ama yetişmicek diye tamamlanmicak diye çok geriliyorum :S
Yaş kaç senin hayatım opuyorumnanaktan
olur mu öyle şey tamamlanmayan ev gördün mü sen hiç öyle böyle allah yardım ediyor. Askerlik nasıl bitiyorsa o da bitiyor canım hiç kasmana gerek yok. Hele birkaç şey aldıktan sonra kendi kendine gaza geliyorsun. Bende bu sene başladım kaydirigubbakcemile2
18 kaydirigubbakcemile3 ama bana göre ben daha çook küçüğüm yaa böyle çeyiz işleri falann uzak geliyo şimdi bana sempatiksalakcinni
Allah iyiliğini versin ye hadi afiyet olsun kaydirigubbakcemile3SİZLE KONUŞMAKTAN KAHVALTI YAPMAYI UNUTTUMMMM :d
Annelerimiz bebeklikten başlar ya o hesap seninki de kaydirigubbakcemile318 kaydirigubbakcemile3 ama bana göre ben daha çook küçüğüm yaa böyle çeyiz işleri falann uzak geliyo şimdi bana sempatiksalakcinni
Allah iyiliğini versin ye hadi afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
ya ama muhabbeti kaçırırım yersem :S birazdan babam dükana gelir zaten alır neti benden mafoldumben ozaman yerim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?