- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.981
hehe üni de gülüyolar bana sınıfta en küçük ben olunca kaydirigubbakcemile3büyük sayılmazsın haklısın =)
hehe üni de gülüyolar bana sınıfta en küçük ben olunca kaydirigubbakcemile3
bazen arkadaşım aşkımı sıkıştırıyo herhalde yüzük konusunda (aramızı yapan arkimiizz) askerim de zamanı var daha falan diyomuş. e sanırımm da haklıı :kedi:
gaza getirdin beniiiiiiiii=)))))))))
İlişkiniz kaç yıldır sürüyo kızlar
iyidir iyidir :dance:
sonra iki elin bir pabuca dolanınca görürüm seni kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin ye hadi afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
Annelerimiz bebeklikten başlar ya o hesap seninki de kaydirigubbakcemile3
Ama biraz erken gibi senin çünkü yıllar geçtikçe yeni şeyler çıkıyor. Sende biraz bekleyebilirsin.
ben söylerim ama gülmeyin yaaaaaa
söle hadi sölee
annem de diyo bi tanecik kızım var öyle hemen kolay kolay verir miyim diyoo aklinialirimsmile
bazen diyo cennet mahallesindeki pembe gibi yapcamm vermem diyoo laelaelaelaelaeayyy zor olur vala he :S beniim annem bana gitsende kurtulsam derdi hep ama şimdi iş ciddiye binince ay kıızım gitme diyo
İlişkiniz kaç yıldır sürüyo kızlar
Annelerimiz aynı olabilir mi seninle bilmiyorumkismilebazen diyo cennet mahallesindeki pembe gibi yapcamm vermem diyoo laelaelaelaelae
bazen de biraz erken evlen de torun bakayımm diyoo sende git çalış diyo sempatiksalakcinni:kedi:
hehe yok yok anamın tek çocuuuyum been kaydirigubbakcemile3Annelerimiz aynı olabilir mi seninle bilmiyorumkismile
benimki 5 ay oldu daha.. ama ölürüm onun için.. mafoldumben
hehe yok yok anamın tek çocuuuyum been kaydirigubbakcemile3
neyse kızlarr benimm ödevler var arkadaşa gidiyorumm size iyi sohbetlerr akşama görüşürüzz yinee inşallah kaydirigubbakcemile2
benimki 5 ay oldu daha.. ama ölürüm onun için.. mafoldumben
Allah hepimize daha da uzunn yıllar nasip etsin inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?