- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.221
neolduu canımm?? bilmiyorumkismile
ay ne bilim canım ya bu aralar tırlattım iyice sempatiksalakcinni sanırım paranoya olma yolundayımakannehir
ii akşamlar kızlar bu aralar hiç muhabbet edemioz ya
Ayneenn canımcımmm bilmiyorumkismile
arada bşr giriom bakıom ne konuşuolar die muhabbet öle koyuoki tamda azamanında diorum nese balım bn kaçtım yarın görüşürz sabah 9 gibi topiği açarım bide öğlen taklıırm öğleden sonra bikaç kez sonra ewe olur bu gidişle bu hafta ya(
snde yoğunsuın sanırım
Var canım benmde yapılcak işlerim hep sallıyorumm ama ya nereye kadar, cumaya kadr bitirmem gerekn işler varr aslında ama yapan yokk =)) nese canımcmm görüşürzz yarn kendine iyi bakk canım.. Buarada facede eklemişsin beni, kabul ettim =))
hımm canım yavaş yaaş yap bence cumaya kadar azcık işin kalsın valla nasıl yetişitiricem sölenip durusun görüşürz canım snde kendine ii bak ayy ewet kız hep sölücem unutuorum yahu teklif geldi mi die neseki doğru kişiyi eklemişim bide bn onu cep telefonundan facese giripde ekledim resimde çıkmıo dedim yanlışda kabu etmez veya pazartesi sorarım dedim unuttum gitti:))
boshayallersmile evett akşamları da çalışmaya başlıcam evde,yoksa yetiştiremem zateen..
anladımm canımm ama doğru kişiyi ekledinn =))
hadi iyi akşamlarrr yarın görüşürkk
Ağla valla rahatlarsın.Ben her gün ağlıyorum,her yerde onun izi var.Ben ankaradayım,5.5 saat sürüyo burdan amasya.İyilermiş ya merak etme bol bol yürüyolarmış,bir de işleri olmasa bile hep dışardalarmış sanki her an bişi diceklermiş gibi,serbest değillermiş yani.Kışla zaten oldukça güzel kendi gözlerimle gördüm,yemekler falan da özel şirket tarafından yapılıyomuş.Okumuşsundur sen de ya sosyete kışlası falan diyolarmış eskiden.Şimdi eskisi kadar rahat olmasa bile iyi yani yine de.
Benim e$imde acemi birlgini amasyada yapti.. dogru, yemekler özel sirketten geliyormus.. yemeklerini fazla begenmedi ama orada cok rahatti.. gunde 5/6 sefer ariyordu beni..
Amasyaya düsenler 100de 90% Usta birligini Kibrista yapiyorlarmis..
Yüzde 90 diye düşünme azcık olumlu düşün yahu,kader kısmet çıkarsa da artık elden bişi gelmez.Denizci olmadıktan sonra hepsinde var ihtimal.Sağlıkla yapsınlar da inşallah çıkarsa da dur götürmeyin diyemeyiz ki:SOff ya,dertleniyom böle düşündükçe.
kızlarrr yarın askımın dogum gunuu :sinifsinif:
ama yanımda deıl offffff offffffff
bugunde konusamadım babamla arabadaydık bilmiyorumkismile babam yanımda olunca konusamadım kısa kestım kapttımmm off aksam arayıp sımdıden dogum gununu kutlıcam
ama hıc bırsey yapamadım ıcım cok buruk bu yuzden :sinifsinif:
gelınce telafı edıcez artıkk mafoldumben
mavimavimavi cnmm ALLAH kavustursunn şöyle bı baktımda cok uzulme bnm sevgılımde amasyada yaptı acemılıgını gercektenn super bi yer cok rahattı.. gunde 1-2 kez konusurduk ama rahat oldugunu bılmek ınsanın ıcını azda olsa ferahlatıyo.. komutanları falan çok iyi bi komutan dısında tabı :) inş. denk gelmez askerıne:) :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?