Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay ne bilim canım ya bu aralar tırlattım iyice sempatiksalakcinni sanırım paranoya olma yolundayımakannehir

=)) olur böle arada canımcımm.. Yakındaa düzelirr havalarda bi iyi bi kötü insanın keyfini kaçırıyoo, sabh ne güzel güneş vardı sonra pencereden bi baktımm yağmurr akannehir

Ayneenn canımcımmm bilmiyorumkismile

arada bşr giriom bakıom ne konuşuolar die muhabbet öle koyuoki tamda azamanında diorum nese balım bn kaçtım yarın görüşürz sabah 9 gibi topiği açarım bide öğlen taklıırm öğleden sonra bikaç kez sonra ewe olur bu gidişle bu hafta ya(

snde yoğunsuın sanırım

Var canım benmde yapılcak işlerim hep sallıyorumm ama ya nereye kadar, cumaya kadr bitirmem gerekn işler varr aslında ama yapan yokk =)) nese canımcmm görüşürzz yarn kendine iyi bakk canım.. Buarada facede eklemişsin beni, kabul ettim =))

hımm canım yavaş yaaş yap bence cumaya kadar azcık işin kalsın valla nasıl yetişitiricem sölenip durusun görüşürz canım snde kendine ii bak ayy ewet kız hep sölücem unutuorum yahu teklif geldi mi die neseki doğru kişiyi eklemişim bide bn onu cep telefonundan facese giripde ekledim resimde çıkmıo dedim yanlışda kabu etmez veya pazartesi sorarım dedim unuttum gitti:))

boshayallersmile evett akşamları da çalışmaya başlıcam evde,yoksa yetiştiremem zateen..

anladımm canımm ama doğru kişiyi ekledinn =))

hadi iyi akşamlarrr yarın görüşürkk

haber verdiğin iyi oldu yaa ben ulaşamıyorum konuşsakta iyiyim diyip kapatıyor hemenmafoldumben ben düzcedeyim canım

yok beni arayamıyor valla mafoldumben vya ne kıbrısı allah korusun senin eşin kıbrısta mı?

kızlarrr yarın askımın dogum gunuu :sinifsinif:
ama yanımda deıl offffff offffffff
bugunde konusamadım babamla arabadaydık bilmiyorumkismile babam yanımda olunca konusamadım kısa kestım kapttımmm off aksam arayıp sımdıden dogum gununu kutlıcam
ama hıc bırsey yapamadım ıcım cok buruk bu yuzden :sinifsinif:
gelınce telafı edıcez artıkk mafoldumben

mavimavimavi cnmm ALLAH kavustursunn şöyle bı baktımda cok uzulme bnm sevgılımde amasyada yaptı acemılıgını gercektenn super bi yer cok rahattı.. gunde 1-2 kez konusurduk ama rahat oldugunu bılmek ınsanın ıcını azda olsa ferahlatıyo.. komutanları falan çok iyi bi komutan dısında tabı :) inş. denk gelmez askerıne:) :teselli:

benimkininde 1 marttaydı o bana ordan ne süprizler hazırlamıstı ama ben ona asker oldu için hiç bişey yapamamıstım napalım yaaa artık 5 buçuk ay sonra telafisini edicezzz ama bende çok üzülmüştüm :1no2:benneyaptımki

allah razı olsun canım kavuşuruz çabucak inşh evet rahat ve iyi olduğunu bilmek benmde çok içimi rahatlatıyor ama askerlik işte ne kadar iyi olabilirki askerimin komutanı iyi bi adammış sanırım o konuda çok şükür şanslıyız :) şimdi nerde askerin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…