- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.241
nie bana kimse hoş geldin demio akannehir
hoşgeldin tatlım:)
hoş buldukkk dadlum benim dünden beri nasılsın bakalım yalnız ben dün senin ismini sormusmuyudum
hoşgeldin duygumcum
anam unuttum ki bende yeni katıldım ya 10 kere sorsam anca hatırlarım yada sorsanız affolaceyda benim adımmmmmmmmm:) a.s.
hoş buldukkk ebru seninle ilk defa karşıyorum sen çokmu eskisin yada yenimi katıldınbu arada şafak kaç
tmm ceydacımmm bende nick ten belli olmak üzere dünde tanışmıstık ama adlar belli değilde dün katılmıstın hatta sen düğünden konuşuoduk hoş geldin tatlım
bitanem ben geçen mayıstan beri burdayım yeni değil ama fazla eskide değilboshayallersmile
öle işte benim şafak:169 felan olması lazım:lepi:
baya muhabbet ettik bende hatırlıyorum ama senin teskere kaç ve düğün nezaman onu unuttumgelcem ya düğününe not alayım dimi ayyyyyyyy askerimden haber geldi 12 gibi aricakmış beni kızlarrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyy günler sonra yuppiiiiiiiiiiiiii
ayhhhhhh sennn demi agutosta teskereyi alcaksınızzz bizde agustosun 14 alıcaz çok şükür az kalmısss yav ikimmizinnn :Saruboceq:
ayy ne güzel
ya çok sevindim bi tanembayanssulusmile face varmı
ohhhh beee yok oo düğününe çağıran gözdeydi ben hani huysuz evlenmekten korkan kız sevgilimde evlenmek isteyen hatundummmm eeee topiğe alışana kadar sen herkezi karıştırırsın artıkkkk bende çok mutluyum kız:teytey: aşkımmm artık müsayit olunca bana azda olsa msj çekebilcekkkk oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
heeeeee tmm tmm huysuzzzzzvala karıştırırım alışın bana vayyyyyy telefon mu soktu birliğe ne güzel
slm kızlarrr nasılsınız şafak 172 zemuszemus
iyimmm bennn sen nasılsınnn bakalımmm oyoy şafakta 172 ye inmiş
iyiyim bendee =) aynen canımm yaa sonunda azalıyoo
benimkide azalıo ama keşke şu artık çiftli sayılara geccek bi oh dicem bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?