- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.281
iyiyim canım siz nasılsınız her gecen gun daha iyi oluyorus aslında:)
Yaa akşam olunca bi aciyip oluyum acayip duygusallaşıyom çünkü
ben AŞKIMI çooook özledimmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yaa benim sorunum oo değilki hatta bazen askerden gelmesini bile istemiorum gelirse daha kötü şeyler olcak çünkü ben aşkımdan ayrılmak istemiorum kızlar yaa onu çok seviorum :1no2:senağlamasenağlama
Yaa akşam olunca bi aciyip oluyum acayip duygusallaşıyom çünkü
oyyy selam siboşum opuyorumnanaktanebuşşşş kısssççeeemmm bi slm yok muu hıııhhh :dilcikar:
üzülme canım yaa:teselli:Yaa akşam olunca bi aciyip oluyum acayip duygusallaşıyom çünkü
yavrum olmaz kötü şeyler ne ayrılması bu kadar gün saydıktan sonra allah korusun:S :/ güzel şeyler düşünüp güzel şeylere inanırsan güzel şeyler yaşarsın inan bana..sıkma canınııııııolumunekankayizsmile
hemmm evettt hem hayırrrr maşallah inş şafagın su gibi gelip geçer tatlım benim o şafak a sayip olmak isteyen kaç kız var bu topikte
evet akşamlar daha bi kötü oluyor hele geceler zehirbende çok özledim be yengeç bide biz daha başındayız :1no2:
oyle tabi canım ama bana sorsan daha az olsun isterim:) ama gunler geciyor ya ben nasıl gectigini anlamadım bile
Evet ya düşünmemeye çalışıyorum düşündüğüm zaman çok kötü oluyom
Birisi sorsa napıyo diye hemen gözlerim sulanıyo
sulu gözün teki oldum çıktım gıcık oluyomkendimemafoldumben
ya bak durumu bilmiosunki vedat ın mahkemesi varmıss offf ya ağlıcam nerdeyse senağlama çok korkuorum kızlarrr ya Allah ım nolur onu benden alma
evet 100 ler zor geciyor ya ama ben 100den geriye dogru saymaya basladıgımdan beri daha cabuk geciyor
ya neden ayrılcaksın manyakmısın sen:1closedeyes: okudum o muhabeti baban nerden bilicek gbt sine mi baktırıcak sölemeyin suçu yoksa bilmesi şartmı ayrıca sen sizinkiler hayır derse bile hemen ayrılıcakmısın mücadele etmicekmisin tamam aile önemli ama körde olmamak gerek senin aklın fikrin yokmuyaa benim sorunum oo değilki hatta bazen askerden gelmesini bile istemiorum gelirse daha kötü şeyler olcak çünkü ben aşkımdan ayrılmak istemiorum kızlar yaa onu çok seviorum :1no2:senağlamasenağlama
Evet ya düşünmemeye çalışıyorum düşündüğüm zaman çok kötü oluyom
Birisi sorsa napıyo diye hemen gözlerim sulanıyo
sulu gözün teki oldum çıktım gıcık oluyomkendimemafoldumben
ya az çok biliyorum durumu ve çok zor bi durum..dediğin gibi sevgilinin elinde olan bi durum değil ama aileler bu konulara önem verir ne bileyim ne desemkimahkeme sonucunda neler olabilir?yani ihtimaler ne hapis yatabilirmi?
allah korusun canım almicak mevlam onu senden öyle inan....
evet hapis ya bak hapisanede bu benden önce ark oldumuz zaman 3 ay kalmıstı kaza yapmıstı bu sonra şartlı tahliye olmutu sonrada biz çıktından sonra askere gitmişti meğersem hala sürüomus tabi ama askerliği bittikten sonra mahkemeye gidicek eğer davayı kaybederse 8 ay daha hapiste kalıcak ben babama evlendimizde 3 ayı nasıl açıklıcamı düşünürken bide bu çıktı babam çok takar gerçekten böle şeylere vedat ta o gün çarşıda okadar umutsuz konuştuki öle oldunda ben ondan ister istemez ayrılmak zorunda kalırım gene arkasında olurum zor gününde yanında olurum ama ayrılmak zorunda kalırım ama ayrılmak istemiorum babamın beni verceni bilsem hayatta bırakmam ama sonumun olmadı bi ilişkiyi yürütmekte ne fayda offf ya dünden beri kafam hep bunda çok korkuorum
ya neden ayrılcaksın manyakmısın sen:1closedeyes: okudum o muhabeti baban nerden bilicek gbt sine mi baktırıcak sölemeyin suçu yoksa bilmesi şartmı ayrıca sen sizinkiler hayır derse bile hemen ayrılıcakmısın mücadele etmicekmisin tamam aile önemli ama körde olmamak gerek senin aklın fikrin yokmusert olabilirim ama destek olmak amaçlı canmvereliniortak ve veee evet edemedik sohbet ehehe bak geldim ederik şimdi datlumolumunekankayizsmile
evet hapis ya bak hapisanede bu benden önce ark oldumuz zaman 3 ay kalmıstı kaza yapmıstı bu sonra şartlı tahliye olmutu sonrada biz çıktından sonra askere gitmişti meğersem hala sürüomus tabi ama askerliği bittikten sonra mahkemeye gidicek eğer davayı kaybederse 8 ay daha hapiste kalıcak ben babama evlendimizde 3 ayı nasıl açıklıcamı düşünürken bide bu çıktı babam çok takar gerçekten böle şeylere vedat ta o gün çarşıda okadar umutsuz konuştuki öle oldunda ben ondan ister istemez ayrılmak zorunda kalırım gene arkasında olurum zor gününde yanında olurum ama ayrılmak zorunda kalırım ama ayrılmak istemiorum babamın beni verceni bilsem hayatta bırakmam ama sonumun olmadı bi ilişkiyi yürütmekte ne fayda offf ya dünden beri kafam hep bunda çok korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?