Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bilmiorum kızlar yaaa annemle konuşcam dicem anne böle bi durum var okadar çok korkuorumki yaa onu bırakmak ta ayrılmakta istemiorumm

:teselli: ediceksin bak sakın ona ayrılmam gerekir filan demeyesinbilmiyorumkismile
uf herşey istediğin gibi olsun ama sen kararlı ol böle ayrılırım filan diyip zaaf vermelmaz:

eğer babam huysuzluk yapmasa inanıorummm gerçekten bende oda birbirimizi çok sevioruz

babanı illaki tanıtyorsundur huysuzluk yapar mı sence? ki huysuzluktan kastın ne? ilk başta böyle bi duruma her baba huysuzluk yapar ama ikna edilcek olan vardır edilmeyecek olan vardır ki işi annene bırak o isterse baban ikna olur..anneler çok etkilidir bu konudaaa:)

Babalar her zaman kızlarının iyiliğini ister caanım. Zamanla seni anlarr.
Al karşına konuş.

yaa bide babam her zaman söler seni istemeye gelicek insan bana ilk önce polis ten temiz kağıdı getircek der annem daha anlayışlı ama babam ne bilim çok huysuzdur benimmm öle bi inat vardırki onda

:teselli: ediceksin bak sakın ona ayrılmam gerekir filan demeyesinbilmiyorumkismile
uf herşey istediğin gibi olsun ama sen kararlı ol böle ayrılırım filan diyip zaaf vermelmaz:

yaa ben ondan böle bi şekilde ayrılamammm zaten onu çok seviorum gerçektende evlenceksem onla olsun istiorum ama işde çok seviorum ya kaybetmekten de çok korkuorumm annemle konuşcamda çok çekiniorum nasıl anlatıcam yüzüm kızarıo yani sevgilinizin hapse girme olasılı olsa annenize ne kadar ahatlıkla anlatabilirsinizki

Haklısın canım zor bi durum. Cesaretini topladığın bi gün anlatcaksın artık.

ben şimdi evin tek kızıyım bide tek çocuyum düşün yani babamın düşünü şu ben kızımı gözümden gözüme vermedim hapse girmiş olan gelsin alsın mı dicek bazen at gözlü takıo sanki anlatsamda anlamıo anlamak istediklerini cımbızla çekiooo gene dik kafalılık yapı bu huyları beni saten asırı korkutuo bide bizim sülala dedikoduya meraklı battalın kızı hapse girmiş çocuk la bilmem derseler bitii yani babamın gözünde vedat senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben olsam anlatmam beni ilgilendirir
bende onu kabul ettiysem
sen güveniyosan sorun yok bana göre bide ne kadardır birliktesinizbenneyaptımki
ya kızım ne temiz kağıdı babanda yaniboshayallersmile
uf sende haklsın herkes haklı:1ninca:
ayrılma demekten başka bişey diyemiyorum:çok üzgünüm:

:teselli::teselli:

ya ben vedat ı toplam 3 senedir beri tanıorum 2 sene bu benimle çıkmak için uraştı hep sonra biz çıktık bu askere gitti işde ama gerçekten çok ii çocuk bugüne kadar şöle diyimm hiç bi terbiyesizliğini görmedim bana karşıda hiç bi yanlıs haraketi olmadı hap diken üstünde oturdu yanımda sarılmadı bile biliomusun bana 10 ay oluo çıkalı okadar yani kıyamıo bile senağlamasenağlama

bitek sizin sülale değil canm emin ol insanların çoğu dedikodu meraklısı..kimsenin ağzı torba değilki büzemiyorsun.. allah kolaylık versin yavrum işin zor ama seviyorsan başarırsın..tmm ailenin tek kızısın değerlisin belki babanın istekleri farklı olur ama tek kız olduğun için avantajında var bence sözün geçer evde

:gitme::sm_confused::sm_confused::çok üzgünüm:
anla-tatlicadiarzu-

heee sorma şu anda tek isteğim ya RABBİM ne olur ALLAH ım ya 8 ay daha hapiste kalmasınnn infaz versinler ama kalmasın hapiste

:gitme::sm_confused::sm_confused::çok üzgünüm:
anla-tatlicadiarzu-

kız valla nasıl bişey anlamadım hee bak şimdi komime gitti çocuk 2 sene uraştı benimle çıkmak için sonra çıktık saten bi ay çıktık bi ayda anca elimi tuttu askere gitti izine geldi sarılmadı bile gitti saten gidiş gidiş bidada görmedim saten o foto birbirimize en yakın oldumuız foto düşün yani kardeş kardeş dolaştık hepp ayy aşkım benimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

kızaklinialirimsmile sen tanımıyosun o zaman bunu 2 sene tanışmadın ki:sm_confused:

sarılmadınız mı? anam nasıl durdunuz sarılmadan be yani izne geldiğinde bi hasret olur insan sarılır atar hasreti ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…