Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayhh accık rahatladım valla hem ağla hem anlatt neysee saolun kızlarr yaaa valla siz olmasanız şimdi yanımda ben naparım Allah razı olsunn valla

hepimiz birimiz birimiz hepimiz için yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

sarılmadınız mı? anam nasıl durdunuz sarılmadan be yani izne geldiğinde bi hasret olur insan sarılır atar hasreti ne bileyim

kız ne bilim konuştum ben sarılırım yapamam dedim gittim yanına elleri titirio garibim yazınnn elimi zor tuttu yaaa kıyamıo aşkım benim yaaa bende sarılsam kalpten gider heralde ben seni çok zor kazandım böle şeyler için beni yanlıs anlayıpta bırakmanı istemem dedi düşünsene dagıtım iznine geldi elleri titriodu heyecandan ayyyyyyyyyyyyyyy aşkım benim yaaa bu sefer gelsin banane valla atlıcam boynunaaa Şeniz

anam sen boynuna atlarsan düşer byılır bu çocuk ya yavaş yavaş sarıl bare kıyamam ben size yaaaaaolumunekankayizsmile

hoşbulduk canımm neyin var sennnbilmiyorumkismile

yok bişey dicem ama çok şey var :d sevgilim benim bi ara kaza yapmıstı bi çocuk olmüştü ailesi şikayetci olmustu 3 ay hapiste kalmıstı şimdi askerde geldikten sonra mahkemesi sürüo 8 ay daha yatabilir bende işde ondan korkuorum kazayla isteyerek olmadı ama işde babam sorun çıkarır vermez beni die baya korkuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…