- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.321
şişşşşşttttt tatlım allah korusunnnnnnnnnnnn:/:teselli:
ayhh accık rahatladım valla hem ağla hem anlattneysee saolun kızlarr yaaa valla siz olmasanız şimdi yanımda ben naparım Allah razı olsunn valla
sarılmadınız mı? anam nasıl durdunuz sarılmadan beyani izne geldiğinde bi hasret olur insan sarılır atar hasreti ne bileyim
Öyle deme canım her şey yoluna girer :teselli:
selamm bacılar
ayhh accık rahatladım valla hem ağla hem anlattneysee saolun kızlarr yaaa valla siz olmasanız şimdi yanımda ben naparım Allah razı olsunn valla
kız ne bilim konuştum ben sarılırım yapamam dedim gittim yanına elleri titirio garibim yazınnn elimi zor tuttu yaaakıyamıo aşkım benim yaaa bende sarılsam kalpten gider heralde ben seni çok zor kazandım böle şeyler için beni yanlıs anlayıpta bırakmanı istemem dedi düşünsene dagıtım iznine geldi elleri titriodu heyecandan ayyyyyyyyyyyyyyy aşkım benim yaaa bu sefer gelsin banane valla atlıcam boynunaaa Şeniz
anam sen boynuna atlarsan düşer byılır bu çocuk ya yavaş yavaş sarıl barekıyamam ben size yaaaaaolumunekankayizsmile
selamm bacılar
hoş geldin bacımmmmmm
:CüvCüv: hoşgeldinolumunekankayizsmile
hoşbulduk canımm neyin var sennnbilmiyorumkismile
kız ozaman ellimi zor tutmustu yaa hatta avatarımdaki fto varya işde orda en yakın oldumuz ann :d sarılıo gibi duruo accık ama sarılmıo kolu arkadaydı accık ben egildim ona doru
hoşbulduk cadıııohaoldumsmile
buuu benım heriff benii deli etti bugun yaa hafıften tartıstık telefondabilmiyorumkismile
anlat ne oldu neden tartıştınızzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?