Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tüh ya gerçekten büyük şanssızlık:sinifsinif: üzüldüm tatlım.benım babamda olsa aynısını düşünürdü tabi anlatıcaksın herşeyii

askerde de tartışılırmı yahu noldu hayırdır? :S

konusuyoruzz telefonda bişey soluyorumm herşeye diyoki sebepp niye neden.yıne bişey soluyorumm yıne sebep dedi benımm cınler tepeme cıktıı anladıı sınırlendıgımı ben kapatıyorumm dedii.tamam dedim kapadı öyle :gitme: burdayken hıc oyle yapmazdıı

ay yavrum benm öyle kötü kapatmayın telefonu insanın içi ne fena oluyor şey askerdeyken değişik bi psikolojide olurmuş erkekler biz kızlar idare etmemiz lazım tmm bizim işimizde zor ama düşününce onların işide çok zor be bacım

anam ben her zaman sölemişimdir erkekler askere gidince hamile kadın gibi oluolarrr uyusluk yapmasalar havadan nem kapmasalar olmaz :d sende alışcan sırnaşık şey

küstüm sana lan bende sordum benden neden alıntı yok:umursamaz::gitme:
ne gibi mesela neden denicek şeylermi sölüyosun neden sebep dedi neye dedi:kedi:
uf kızım burdaykenimi var yaaaa orasıyla burası birmibilmiyorumkismile

klava: unuttum ama cevap yazmadın he he şaka şaka şey yazmıştım 2 senedir uğraşıyor olabilir ama yeterince tanıyomusun dedim:1ninca:
bide izmirin nerdesin kız:1ninca:

ben izmirde gültepede oturuorum valla şekerim yeterince tanıorum die düşünüorum ama hele bi gelsin bakalım varsa bişeyleri mutlaka çıkar piyasaya benim ondan saklıcak bişeylerim yok saklı olan ölede bölede çıkıosa saten o kaybeder ama öle bişey varsada valla 15 ay beklemişim ya nasıl zorumada gider he bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…