- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.341
buuu benım heriff benii deli etti bugun yaa hafıften tartıstık telefondabilmiyorumkismile
yok bişey dicem ama çok şey var :d sevgilim benim bi ara kaza yapmıstı bi çocuk olmüştü ailesi şikayetci olmustu 3 ay hapiste kalmıstı şimdi askerde geldikten sonra mahkemesi sürüo 8 ay daha yatabilir bende işde ondan korkuorum kazayla isteyerek olmadı ama işde babam sorun çıkarır vermez beni die baya korkuorum
bize bak meraklı karılar gibi hemen sorduk he
:asigim: :1hug:
gözdemmmm hoş geldinn
vayyy süper bi yerde yapıo askerliğiniii herkeze valla nasip olmaz izmirle istanbulda bide ankarada askerlik yapmak bende izmiliyim askerler burda çok rahat valla
oda soralım diye yazdı zaten demi susukom:1ninca:
kız sen bana neden cevap yazmadınmafoldumben
yazık valla erkek milleti iradesine sayip olamıo falan diolarda ben artık inanmıom bal gibi oluolar valla
heheyytttttttttt dilarama bak daha yazmadan online olur olmaz gördüü beniii bu bacı beni seviyor yawww zemuszemus
askerde de tartışılırmı yahu noldu hayırdır? :S
dediğin gibi valla isteyen öyle bi oluyokiiii........
konusuyoruzz telefonda bişey soluyorumm herşeye diyoki sebepp niye neden.yıne bişey soluyorumm yıne sebep dedi benımm cınler tepeme cıktıı anladıı sınırlendıgımı ben kapatıyorumm dedii.tamam dedim kapadı öyle :gitme: burdayken hıc oyle yapmazdıı
gözden kaçırmısımdır yavvv ne yazmıstın ki şeker paremmm benimmm:kedi:
konusuyoruzz telefonda bişey soluyorumm herşeye diyoki sebepp niye neden.yıne bişey soluyorumm yıne sebep dedi benımm cınler tepeme cıktıı anladıı sınırlendıgımı ben kapatıyorumm dedii.tamam dedim kapadı öyle :gitme: burdayken hıc oyle yapmazdıı
kız dilara kim ben duygu :umursamaz:
olsun olsunnnn olmasa kafasını kırarım vallaama kızlar aşkım bu steye üye oldum die bi mutlu varya face de erkekler vardı ya kapat onu die tutturdu ayhhh bu çocun kıskançlı beni öldürcek valla :dance:
ay yavrum benm öyle kötü kapatmayın telefonu insanın içi ne fena oluyorşey askerdeyken değişik bi psikolojide olurmuş erkekler biz kızlar idare etmemiz lazım tmm bizim işimizde zor ama düşününce onların işide çok zor be bacım
klava: unuttum ama cevap yazmadın he he şaka şaka şey yazmıştım 2 senedir uğraşıyor olabilir ama yeterince tanıyomusun dedim:1ninca:
bide izmirin nerdesin kız:1ninca:
ya taamam oyle ama bana neden gıcıklık yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?