- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.541
hoşgeldinnnn balııımmmopuyorumnanaktan
sende hoşgeldınn kuzumopuyorumnanaktan
fıstığımmm gelmişşşopuyorumnanaktan
offff kızlar bugün çok kötüyüm..çok özledim ben...susucum sen beni mahvettin akşam..açtığın konu varya ondan dolayı..akşamdan beri onun etkisinde kaldımm..
bilmiyorumkismile kıyamamm üzülme tatlımm ya hepımız öyleyız ama bunu en aza ındırmeye çalısıyoruz yapıcak bişey yok.öylede boylede bıtıcek bu günler
inş. tatlım.Rabbim bütün askerlerimizi korusun ve bir an önce kavuşmamızı nasip etsin..:Saruboceq:
yok beni arayamıyor valla mafoldumben vya ne kıbrısı allah korusunsenin eşin kıbrısta mı?
aaaa şımartma beni şimdi akşam akşam megim yaa...sırnaşık şey
sen nasılın canım senin günün nasıl geçti...
offff kızlar bugün çok kötüyüm..çok özledim ben...susucum sen beni mahvettin akşam..açtığın konu varya ondan dolayı..akşamdan beri onun etkisinde kaldımm..
inş. tatlım.Rabbim bütün askerlerimizi korusun ve bir an önce kavuşmamızı nasip etsin..:Saruboceq:
AYYYY CANIM BENİMMM TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOL,Bİ GÜN DAHA DÜŞTÜK ÇOK ŞÜKÜR YAA...:Saruboceq::lepi:bildiğin gibi,şafak sayarak geçti fıstıkturkbayragi
ayrıcaa şımarabilirsiinn,yakışır tatlımaakaydirigubbakcemile5
canımmmmmmmm beniiiimmmm hoşgeldiiinnnnn....opuyorumnanaktanbennnn geldim uleynnnnnnnnn:)))))))))))))))))))))))))))))))))
özledinizmi len beniiibilmiyorumkismile
ben de geldim
ümmü cnm yaaa biz yenilerdeee baya kalabalığız bizimde listemizi yapsana cnmmmm olur muuu :Saruboceq:
ümmü cnm yaaa biz yenilerdeee baya kalabalığız bizimde listemizi yapsana cnmmmm olur muuu :Saruboceq:
AYYYY CANIM BENİMMM TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOL,Bİ GÜN DAHA DÜŞTÜK ÇOK ŞÜKÜR YAA...:Saruboceq::lepi:
canımmmmmmmm beniiiimmmm hoşgeldiiinnnnn....opuyorumnanaktan
diğerlerini bilmemde ben aradım seni ama yoktum susu_ varya onu görünce aklıma hep sen geldin nedense...naber canım...
hoşgeldin hayatımmm...biz seninle tanışamadık galiba aramıza hoşgeldin canım Allah kavuştursun şafak kaç bakalım nerde askerlik yapıyo askerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?