Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum cnm evettt süperimmm allahımmmaaa şükürr 10 güncükk kaldııı...
boshayallersmile ne güzel canım ya darısı başıma:Saruboceq:
seneye bu zamanlar bende böyle dicem çok var gibi ama çabuk geçseboshayallersmile
ne güzel olur bazen böyle hemen geçicek diyorum ama geçmiyo yaşayan biri olarak :gitme: ama sonunda biticek nasipse demi:asigim:
izinlerin hepsini kullandınız mı şekercikimolumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben ilk kez duymadım kuzenler filanda anlatıyor onlarda da varmış bot nöbeti ne salakça aslında:S:S:S evet iyi olmak zorundayız mafoldumben
nişanlı diiliz ama aileler filan tanıştı gitmeden önce yani herkes biliyorda resmiyet olmadı aniden gitti çünkü.. 5 ay bitti işte :/ sen?

bencede saçmakaydirigubbakcemile2 evet canım öyle olmalıyız:gitme:
yani nişanlı gibisiniz-tatlicadiarzu- nasıl ya siz 5 aydır mı çıkıyosunuz senin şafağın kaç anlamadım tatlım ben ne?:kedi:

bencede saçmakaydirigubbakcemile2 evet canım öyle olmalıyız:gitme:
yani nişanlı gibisiniz-tatlicadiarzu- nasıl ya siz 5 aydır mı çıkıyosunuz senin şafağın kaç anlamadım tatlım ben ne?:kedi:

eskiler yeni gelenlerin botlarını çalıyormuş onlar yeni diye allahım yaaa mafoldumben bizimkilerde nöbet tutuyor mecbur mafoldumben evet sözlü nişanlı gibi bişeyiz yüzükte var ama kendi aramızda:) bayanssulusmile :asigim:
evet 5 aydır görüşüyoruz şafak 454 mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızma tmm ya yalnız değilizzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
superisi senin şafak kaç ve nerede askerin??????:uhm:

topluca cevapliyimkaydirigubbakcemile5
yenilerde de bir zamanlar eskiydi gıcıklar:dilcikar:
anladım canım:hulya: 5 ayda aileler bile tanışmış ne kadar hızlısınızboshayallersmile
hee hee tabikide yalnız değilsiniz
benim şafak 365:gitme: askerim uzaklarda:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…