- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.941
hele usta birliğine geçsin o zaman telide yanında olunca mutluluğun bin kat atıcak tatlım sadece sabret
DÜNYANIN EN BÜYÜK İBADETİ SABIR MIŞ GÜZELLERİM
yok canım, karış =) telefonu kapalıymış mafoldumben oranın numarasını ogrenmelyim mafoldumben
hele usta birliğine geçsin o zaman telide yanında olunca mutluluğun bin kat atıcak tatlım sadece sabret
DÜNYANIN EN BÜYÜK İBADETİ SABIR MIŞ GÜZELLERİM
hımm anladmmm hayatımm yoğun olabilirlerr belkii ama araması gerekirdiilmaz:
bulunduğu yeri biliyomusun canım ? guclubacismile
BİLMİORUM CANIM ÜFF SIKILDIM YA ewet geçenlerde hastaneye balıkesre gittiğinde yine aramamıştı karakola ulaştığında aradı anlamadım gitti merkezde telefon yok mu vardır tabikide ama amacı ne napmaya çalışıo anlmadım ya:1shok:
böle yapınca varya o kadar çok sıkılıorumki
ay inanmıyorum ya çok süpermiş böyle tezkereyi alanları duyunca daha bi hevesleniyorum demekki gerçekten bitiyor 460 gün..gözün aydın canım :lepi:
bana hiç bitmicekmiş gibi geliyo kaydirigubbakcemile
evet cane , burdur olumunekankayizsmile
BİLMİORUM CANIM ÜFF SIKILDIM YA ewet geçenlerde hastaneye balıkesre gittiğinde yine aramamıştı karakola ulaştığında aradı anlamadım gitti merkezde telefon yok mu vardır tabikide ama amacı ne napmaya çalışıo anlmadım ya:1shok:
sağol canım benim...
bana da hiç bitmiyecekmiş gibi geliyordu ama bak bitti çok şükür Rabbin izni ile...
hatta biteli hafta bile oldu...hihoyyyt
Rabbim sizlerede bol sabır versin mükafatı hayırlısı ile teskerelerinizi almak olsun inşallah:Saruboceqlumunekankayizsmile
Canım nerede yaptığını tam olarak bilmen gerekir yani şöle Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı gibi ancak öle oranın telefon nosunu bulabilirzz boshayallersmile
ay gerçekten usta da rahat olur mu yaaa hadi bakalım güzellerim dua edin banaaaaa acısını çıkartalım ustada bol bol görüşelim inşhh=))))))
evet sabır zor ama güzel meyveler verir:)
biliyodum onu da bi bakim olumunekankayizsmile
Bizim ŞAFAK: 265 turkbayragi
tabi gideceği yere bağlı telini götürmesede anlesörlüden arar görüşürsünüz rahat geçer acemideki kadar sıklık yoktur hele alt devre gelince çk rahat olurlar canım bak bnimkinin teli yok bn arıorum o arıo öle geçip gidio
burcum sıkma güzel canını vardır geçerli bir açıklaması elbette...
birşey olmuştur ki arayamıyordur yoksa neden seni habersiz bıraksın canım benim:1hug:
ne güzel dualar ediyorsun öyle ya amin cane amin:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?