Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hele usta birliğine geçsin o zaman telide yanında olunca mutluluğun bin kat atıcak tatlım sadece sabret

DÜNYANIN EN BÜYÜK İBADETİ SABIR MIŞ GÜZELLERİM

ay gerçekten usta da rahat olur mu yaaa hadi bakalım güzellerim dua edin banaaaaa acısını çıkartalım ustada bol bol görüşelim inşhh=))))))
evet sabır zor ama güzel meyveler verir:)

hımm anladmmm hayatımm yoğun olabilirlerr belkii ama araması gerekirdii lmaz:

BİLMİORUM CANIM ÜFF SIKILDIM YA ewet geçenlerde hastaneye balıkesre gittiğinde yine aramamıştı karakola ulaştığında aradı anlamadım gitti merkezde telefon yok mu vardır tabikide ama amacı ne napmaya çalışıo anlmadım ya:1shok:

böle yapınca varya o kadar çok sıkılıorumki

niye öyle yapmışki gerçekten çok can sıkıcı mafoldumben ama vardır belki bi açıklaması daraltma içini :1no2:

ay inanmıyorum ya çok süpermiş böyle tezkereyi alanları duyunca daha bi hevesleniyorum demekki gerçekten bitiyor 460 gün..gözün aydın canım :lepi:
bana hiç bitmicekmiş gibi geliyo kaydirigubbakcemile

sağol canım benim...
bana da hiç bitmiyecekmiş gibi geliyordu ama bak bitti çok şükür Rabbin izni ile...
hatta biteli hafta bile oldu...hihoyyyt
Rabbim sizlerede bol sabır versin mükafatı hayırlısı ile teskerelerinizi almak olsun inşallah:Saruboceqlumunekankayizsmile

sıkma canını ya. olumunekankayizsmile

ne güzel dualar ediyorsun öyle ya amin cane amin:))))))

ay gerçekten usta da rahat olur mu yaaa hadi bakalım güzellerim dua edin banaaaaa acısını çıkartalım ustada bol bol görüşelim inşhh=))))))
evet sabır zor ama güzel meyveler verir:)

tabi gideceği yere bağlı telini götürmesede anlesörlüden arar görüşürsünüz rahat geçer acemideki kadar sıklık yoktur hele alt devre gelince çk rahat olurlar canım bak bnimkinin teli yok bn arıorum o arıo öle geçip gidio

burcum sıkma güzel canını vardır geçerli bir açıklaması elbette...
birşey olmuştur ki arayamıyordur yoksa neden seni habersiz bıraksın canım benim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…