- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.981
ayyyyyyyyyyyy ne değişik inşh bizimkide huy değiştirmez :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: seninkide düzelirrrrrrrrrbilmiyorumkismile
Amin canee kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
off off canım gerçekten çok zor bi durum ya bn babamdan biliorum aynısı ya bu kadar bnezer doğum tarihlerş bile aynı bu kadar huyları birbirinie bnzer
hadi yaa... mafoldumben
valla canım ya öle bide şöle düşünüorumda evlenirsem babmı görürüm diorum hal hareketleri ewlenince dahada değişiolar sonuçta dıştan pek tanımıosun aynı ewi paylaşınca anlıosun herşeyini :çok üzgünüm:
valla canım ya öle bide şöle düşünüorumda evlenirsem babmı görürüm diorum hal hareketleri ewlenince dahada değişiolar sonuçta dıştan pek tanımıosun aynı ewi paylaşınca anlıosun herşeyini :çok üzgünüm:
Kıss ben eski sevgilimin sesi bile babamınkine çok benziyoduu, huylar desen aynıı =))) İyiki ayrılmışım diyorumm zemuszemuszemuszemus
şu iyikilerimize bayılıyorum =) kaydirigubbakcemile5
serapcım hep böle yapıo çk gamsız bi insan ya düşünemio bu kız merak etmiştir bi arim die zaten aradığında 1 -2 dak. konuşuoz yani sinir oluorum varya
kardelen gün daha bitmiş değil canım ilerleyen saatlerde arar belki??
safak:77 yalovayı optum burdanopuyorumnanaktan
inş. canım tlf elimde bekliyorum.hep öğlen arası arardı o yüzden..
Şafak 2 Adıyaman'a kocaman sevgilerrrr
Başkada yoookkkkopuyorumnanaktanturkbayragi
canımmm hadi gözün aydın şimdiden 12 den sonra ŞAfak doğan güneş olacak inşallah:Saruboceq::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?