Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burcum sıkma güzel canını vardır geçerli bir açıklaması elbette...
birşey olmuştur ki arayamıyordur yoksa neden seni habersiz bıraksın canım benim:1hug:

serapcım hep böle yapıo çk gamsız bi insan ya düşünemio bu kız merak etmiştir bi arim die zaten aradığında 1 -2 dak. konuşuoz yani sinir oluorum varya

6 gündür duyamıyorum sesini... Bugün aradım ankesörlüden konuşayım diye meşgul dediler ya nöbetteydi ya da gece tutmuştu şimdi uyuyordu genelde öle oluo zaten...Çok özledim ya beni aramasını söledim inşallah arar ama kartı yok telefonu gizlice açabilirse araaaaar....

şafak kaç kardeş ? olumunekankayizsmile

evet canım teskereyi ala tam bir hafta oldu bugün ne çabuk geçti hiç anlamadım bile :sm_confused:

darısı sizlerin başına inşallah kader arkadaşlarımopuyorumnanaktan:Saruboceq:

AMİN inşallah darısı hepimizin başına!!!! teskereyi alıp geldiği günü bir görsemmmturkbayragi

sende aynı benm gibisin 6 gün oldu dimi ama benim askerim bugün aradı çok şükür yaaa çok mutlu oldum inşh seninkide ara yavrum ya çok zor üzme kendini kartı yoksa zor olur tabi:S sen hep ara ama yemek saatini öğren o sırada ara:S :teselli:

Kartı yok derken canımm ? :/ bide gizlice nasıl açıcakki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…