Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kızlar öyle çok özledim ki dayanamıyorum durmadan tişörtünü kokluyorum fotolarına bakıyorum off olmuyo sanki yaa zaman geçsin bi an önce ben onun kollarında olmak istiyorumm :sinifsinif:

owwwwwww yawruuuuu bu sefer seni sağlam kazığa bağladık galiba saliş gelsede dedikodunu yapsa biraz...kaydirigubbakcemile3

ümmüm ne diyosun ya öyle bi sağlam ki bu seferki uuuuuuuuuuuuuuu yerimseniben :lepi: zaten biz artık ciddi boyuta geçmek için ilk adımı attık gtmeden önce aileler tanıştı bayanssulusmile bayanssulusmile bence artık sen gel de beraber yapalım dedikoduyuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktankötükedihüso klava:[/QUOTE]

BİLİYORUM CANIM ALIYORUM HABERLERİNİ MERAK ETME TAKİP EDİYORUM BURDAN BERİ SENİ...kaydirigubbakcemile3
VALLA NASIL BURNUMDA TÜTÜYO BENİM CANIMMMM MEMLEKETİM BİLİYOMUSUUUUNNN AAAAH AH Bİ GELEBİLSEM...:a015:

BİLİYORUM CANIM ALIYORUM HABERLERİNİ MERAK ETME TAKİP EDİYORUM BURDAN BERİ SENİ...kaydirigubbakcemile3
VALLA NASIL BURNUMDA TÜTÜYO BENİM CANIMMMM MEMLEKETİM BİLİYOMUSUUUUNNN AAAAH AH Bİ GELEBİLSEM...:a015:[/QUOTE]

saliş de olmasa yandık be böcüğümmmmmm laelaelaelaelae bayanssulusmile tütse gelirdin bikere sahi ya gelme durumun yokmu bu aralar:S gel salişle :1hug:

KIZLAR SABAH AŞKIMLA KONUŞTUM DÜN ARMADI NEDEN ARAMADIN DİE SORAMADAN O NEDENİNİ ANLATTI VE ÇOOOOOOKKK ÜZÜLDÜÜM BÜÜTÜN GÜN AKLIMDAN ÇIKMADI...
ÖZELLİKLE YENİ GELEN ACEMİ BİRLİĞİNDE ASKERİ OLAN HANIMLAR SİZ İİ DİNLEYİN ÇÜNKÜ BU BANA ÇOOOK İİ Bİ DERS OLDU AŞKIM VANA DÜŞTÜ DİE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ÜZÜLMEMEM GELEKİRMİŞ...
BENİM NİŞANLIM KTM DE YANİ TOPLAMA MERKEZİNDE İZNE GELEN İZİNDÖN DÖNENE ACEMİLİKTEN USTAYA GEÇEN FALAN FİLAN ASKERLERİN GİDİP KALDIĞI KOMVOYUNU BEKLEDİĞİ YERDE O ASKERLERLE İLGİLENİYO VE DÜN ELAZIĞA KOMVOY GÖNDERMİŞ BELKİ HABERLERDE İZLEMİŞİNİZDİR YOLDA KAZA OLMUŞ ŞÖFÖR VE İKİ ASKER ÖLMÜŞ ARABADA YARALI OLMAYAN TEK Bİ KİŞİ KALMAMAIŞ Bİ TANESİ ÖN CAMDAN FIRLAYIP ÖNDEKİ OTOBÜSDÜN ALTINA GİRMİŞ...BUGÜN İKİ AİLEYE ACI HABER GİTTİ VE BELKİDE DAHA ÇOĞALCAK BU HABER YOĞUN BAKIMDA OLANLAR VARMIŞŞŞ...ÖYLE ÜZÜLDÜMKİİİİİ MESELE DOĞUYA DÜŞMEK DEİLMİŞ ANLADIM EĞER VADESİ DOLMUŞSA Bİ İNSANIN AHA BÖLE O HAİNLERİN KAHPE KURŞUNLARIYLŞA GİTMESENE BÖLE KAZADA GİDİYO İŞTE SİZ SİZ OLUN HER ZAMAN ŞÜKREDİN...
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNN...SEN BİZE BÖLE Bİ ACI YAŞATMA NOLUR...:Saruboceq:mafoldumben

ÜMMÜM YA HıÇ DUYMAMIŞTIM BU HABERı ÇOK ÜZÜLDÜM ŞıMDı.. MEVLAM ASKERLERıN AıLESıNE SABIRLAR VERSıN.. BELKı ONLARINDA BıZıM GıBı BEKLEYENLERı VARDI.. AY FENA OLDUM ALLAHIM SEN KORU ASKERLERıMıZı YARABBıMMMMMMMM.. :çok üzgünüm: senağlama

saliş de olmasa yandık be böcüğümmmmmm laelaelaelaelae bayanssulusmile tütse gelirdin bikere sahi ya gelme durumun yokmu bu aralar:S gel salişle :1hug:[/QUOTE]

gelcem bi ara canım inşallah teyzoşlarımla havlularımı piko yapcaz başlıyorum artık hazırlıklara yavaş yavaşşş...:hulya:

ümmüüü çok güsel olmuş ellerine sağlıııkkkkkkk :)

:hooray:turkbayragiŞAFAK 08 ARTVİN'E SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

vardır tabi gülüm yaaa düşünsene telefon çalıyo ailesinden biri sana acı haberi söylüyo açık açık yazmaya elim gitmedi...böylesi bile beni mahfetmeye yeterken gerçekten olsa (güzel Allah2ım korusun) nolur halim...:çok üzgünüm:

ümmüüü çok güsel olmuş ellerine sağlıııkkkkkkk :)

canımm benimmm çok sağol çok istediler mutlu olcaklarsa yapim dedim yaptım beğenmene sevindim canım ben biraz tereddütte kalmıştım...
yeni şafağında pek kıyak hayırlı olsun canım bitirdin sonunda vay beeeeee.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…