Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

süper olmuş valla moral olur...sorma cnm yaaa inanamıorum bu günlere geldiğimize allahım sanada nasib etsinnnnopuyorumnanaktan:1hug:

[/CENTER]
ahh ahh bizde bu günlere gelebilcek miyiz

cnm bnm geçen yıl bnm sevgilim bu zamanlar dağıtım izninden şırnağa gitmişti o kadar üzülüodum ki anlatamam sana geçmez diodum bitmez diodum ama geçti sadece bi haftacık kaldı allahın izniyle allah sabrnı
verioooyerimseniben seninkde bitireck nasıl geçtiğini anlamıcaksın bile...

ben bitanemi çok özleidm yaa hergün arıyordu ne güzel bugün neden arayamadı acaba yaaa hiç içim rahat değil bu gece aşkımı çok özledim yaaaa dayanması çok güççç senağlama

moon_610;11926029]cnm bnm geçen yıl bnm sevgilim bu zamanlar dağıtım izninden şırnağa gitmişti o kadar üzülüodum ki anlatamam sana geçmez diodum bitmez diodum ama geçti sadece bi haftacık kaldı allahın izniyle allah sabrnı
verioooyerimseniben seninkde bitireck nasıl geçtiğini anlamıcaksın bile...[/QUOTE]

evet yaaa bende işe başladım bugün belki zaaman bu şekilde daha çabuk geçer kafam bişiylerle meşgul olsun dedimmm bilmiyorumkismile 26sında gelio askım yaaa artık şimdilik onun için safak sayıyorum bi deee kaydirigubbakcemile3

92 gün oldu ve nasıl geçtiğini anlamadım gerçekten de ama işte çok özleniyo.. ilk başlarda anlamamıştım bile gittiğini ilk aydan sonra öyle zor gelmeye başladı ki anlatamam ama Allah'ın izniyle bitircez bu günleri..:enbuyukkk:

canım seni her gün arayabiliyo muydu sempatiksalakcinni

valla cnmmm ben gittiğin günden çok kötü oldummm çok zor geliyor onsuz olmak yaaa ama tek tesellim bi daha ki yaza evli olacağımızzz kaydirigubbakcemile3

canım seni her gün arayabiliyo muydu sempatiksalakcinni

arıyo cnm allaha şükür biz hiç öyle problem yaşamadık...acemiliğinde ankaradaydı günde 3-4 kez arıodu..sonra dağıtımda şırnaka düştü giderken cep telefonu götürdü içeride soktu öle sürekli görüşüoduk.ama sonra teli kaptırdı komutana...askeriyenin telefonundan her gün günde 4-5 kez arardı..sonra yine telefon soktu içeri halada teli yanında sürekli cepten konuşuoruz 1 saatte bir arar... şanslıyız bu konuda allaha şükürrr...

tatlım orası öyle de çok mu sabırsızım neyim kaydirigubbakcemile3
aşkıma sarılsam şimdi off of ne çok istiyorum ...
sabır senağlama
eeee hasret bu olsa gerek...
süper olmuş valla moral olur...sorma cnm yaaa inanamıorum bu günlere geldiğimize allahım sanada nasib etsinnnnopuyorumnanaktan:1hug:
amin canım inşalah yaaa buraya kadar geldik çok şükür o günlerede geliriz inşallah...tatlım senin askerin benimkinin yanına uğrıcak ordan gelcek heralde evine yaaa...bi sorsana vanda kmye gitcekmiymiş o da...
ben bitanemi çok özleidm yaa hergün arıyordu ne güzel bugün neden arayamadı acaba yaaa hiç içim rahat değil bu gece aşkımı çok özledim yaaaa dayanması çok güççç senağlama
evet canım çok güç ama sonu çooook güzel olcak inşallah...
slm canım hoşgeldinnn...naber...

valla cnmmm ben gittiğin günden çok kötü oldummm çok zor geliyor onsuz olmak yaaa ama tek tesellim bi daha ki yaza evli olacağımızzz kaydirigubbakcemile3

bende öyle bişey yok yaş daha 18 valla ciddi bişey olmadı henüz isteme falan sadece aileler biliyor işte senağlama
1. yılımı bitiriyorum 3 yıl üni var daha

yok cnm benimki vana uğramıcak mardinden gelicek.mardindeki ktmde toplanıcaklar...

ii cnm senden naber

ayyy cnm yaa ins bizde ustada öle oluruz normalde 11 gün oldu gideli benim askerim hergün arıyordu ama bugün aramadı dün de zor konuştuk zaten ankesör problemli diordu belki yapılıyordur ondan arayamamıştırr yaaa canım askerim benim:kedi: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…