- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.341
canımm benimmm çok sağol çok istediler mutlu olcaklarsa yapim dedim yaptım beğenmene sevindim canım ben biraz tereddütte kalmıştım...
yeni şafağında pek kıyak hayırlı olsun canım bitirdin sonunda vay beeeeee.....opuyorumnanaktan
[/CENTER]
ahh ahh bizde bu günlere gelebilcek miyiz
slm tubyy nasılsın
92 gün oldu ve nasıl geçtiğini anlamadım gerçekten de ama işte çok özleniyo.. ilk başlarda anlamamıştım bile gittiğini ilk aydan sonra öyle zor gelmeye başladı ki anlatamam ama Allah'ın izniyle bitircez bu günleri..:enbuyukkk:cnm bnm geçen yıl bnm sevgilim bu zamanlar dağıtım izninden şırnağa gitmişti o kadar üzülüodum ki anlatamam sana geçmez diodum bitmez diodum ama geçti sadece bi haftacık kaldı allahın izniyle allah sabrnı
verioooyerimseniben seninkde bitireck nasıl geçtiğini anlamıcaksın bile...
canım seni her gün arayabiliyo muydu sempatiksalakcinnicnm bnm geçen yıl bnm sevgilim bu zamanlar dağıtım izninden şırnağa gitmişti o kadar üzülüodum ki anlatamam sana geçmez diodum bitmez diodum ama geçti sadece bi haftacık kaldı allahın izniyle allah sabrnı
verioooyerimseniben seninkde bitireck nasıl geçtiğini anlamıcaksın bile...
h.g cnm nbr
92 gün oldu ve nasıl geçtiğini anlamadım gerçekten de ama işte çok özleniyo.. ilk başlarda anlamamıştım bile gittiğini ilk aydan sonra öyle zor gelmeye başladı ki anlatamam ama Allah'ın izniyle bitircez bu günleri..:enbuyukkk:
canım seni her gün arayabiliyo muydu sempatiksalakcinni
eeee hasret bu olsa gerek...tatlım orası öyle de çok mu sabırsızım neyim kaydirigubbakcemile3
aşkıma sarılsam şimdi off of ne çok istiyorum ...
sabır senağlama
amin canım inşalah yaaa buraya kadar geldik çok şükür o günlerede geliriz inşallah...tatlım senin askerin benimkinin yanına uğrıcak ordan gelcek heralde evine yaaa...bi sorsana vanda kmye gitcekmiymiş o da...süper olmuş valla moral olur...sorma cnm yaaa inanamıorum bu günlere geldiğimize allahım sanada nasib etsinnnnopuyorumnanaktan:1hug:
evet canım çok güç ama sonu çooook güzel olcak inşallah...ben bitanemi çok özleidm yaa hergün arıyordu ne güzel bugün neden arayamadı acaba yaaa hiç içim rahat değil bu gece aşkımı çok özledim yaaaa dayanması çok güççç senağlama
slm canım hoşgeldinnn...naber...slm kızlr
valla cnmmm ben gittiğin günden çok kötü oldummm çok zor geliyor onsuz olmak yaaa ama tek tesellim bi daha ki yaza evli olacağımızzz kaydirigubbakcemile3
amin canım inşalah yaaa buraya kadar geldik çok şükür o günlerede geliriz inşallah...tatlım senin askerin benimkinin yanına uğrıcak ordan gelcek heralde evine yaaa...bi sorsana vanda kmye gitcekmiymiş o da...[/FONT]
yok cnm benimki vana uğramıcak mardinden gelicek.mardindeki ktmde toplanıcaklar...
eeee hasret bu olsa gerek...
amin canım inşalah yaaa buraya kadar geldik çok şükür o günlerede geliriz inşallah...tatlım senin askerin benimkinin yanına uğrıcak ordan gelcek heralde evine yaaa...bi sorsana vanda kmye gitcekmiymiş o da...
evet canım çok güç ama sonu çooook güzel olcak inşallah...
slm canım hoşgeldinnn...naber...
arıyo cnm allaha şükür biz hiç öyle problem yaşamadık...acemiliğinde ankaradaydı günde 3-4 kez arıodu..sonra dağıtımda şırnaka düştü giderken cep telefonu götürdü içeride soktu öle sürekli görüşüoduk.ama sonra teli kaptırdı komutana...askeriyenin telefonundan her gün günde 4-5 kez arardı..sonra yine telefon soktu içeri halada teli yanında sürekli cepten konuşuoruz 1 saatte bir arar... şanslıyız bu konuda allaha şükürrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?