Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin hayatımm naber görmedim yaa pc başında deildim kusura bakma...[/QUOTE]

temem ozamann affetttımmkaydirigubbakcemile3
nbr canımmopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende aynı kaderi paylaşıyorum sizlerle benimde eşim asker 83 gün oldu gideli (şafak 72)

hoşgeldin canıım Allah kavuştursunn bişi kalmamış yaaa 72 gün kalmışş benimde askerim gideli 372 gün oldu şafak 72...farka bak lülülüüüüü...:1closedeyes:turkbayragi

dün bi Şile yaptık,yorgun bi şekilde geldim eve..
şafağımı yazıp yattım uyudum..
herşey yolunda dimiiboshayallersmile

idare eder be canım ne olsunn zaman geçirmeye çalışıyorum bugün bütün gün temizlik yaptım hiç durmadan ii oldu yaa akşam nası oldu anlamadım ama akşam oluncada nası yorulmuşum çok ii anladım...akannehir

cnm valla bende görmemişim yaaa kafam zatennn bozukk askım aramadı dieee üzgünüm çok merak ettim de[/QUOTE]

tatlım nekadar uzulme dsemde dınlemıceksınn ama kontörü yoktur belkıı benımkınede oluyodu bazen veyada musaıt olmamıstır

kızlar onların şimdi derdi başından aşkım düşünmedikleri için aramamazlık yapmıyolar emin olun...bi arasınlar bakın nasıl mtatamin edici cevaplar alıcaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…