Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

daha yenısınız bende tecrubelısın fkir alırım senden canım

tabı dedıgın gıbı tercıh meselesi sağa salim gelsınde gerısı hıc onemlı değil

Amin canım,sağ salim gelsin de önemli olan o:Saruboceq:
evliyken de beklemek zor,sevgiliyken de bencea.s
fikir alışverişi herzamannnn canımmm..

uffffff benim şafağa daha çooooook var ya 360 yolun başındayız nasıl biticek bilmiyorum oooff ooff eşimi çok özlediiiiiiiiiiiiim

bazı günler daha zor geçiyo,ama geçiyo işte bi şekilde arkadaşımm..
Allah sabır versin hepimize.. Allah kavuştursun hepimizi canlarımıza inşallahhh:Saruboceq:
sende, onutek.com (tezkere 2003) şafak sayacını indir pc'ne kur.. ordaki salyangoz senin için yürüycek ve şafağın azalıcak..opuyorumnanaktan

canımm giremiyodum bayadır :kedi: takviminden anladığım kadarıyla bi haftan kalmış alkisalkisalkis
en zor geçen zamanlar son zamanlarmış, gelmesi yakınlaştıkça heyecan artıyo zaman yavaşlıyo ne acayip ya kafamçokkarıştı
artık seninki de bitti Allah diğerlerine yardım etsin :Saruboceq:

turkbayragi... 363 SUPERİİSİ ? ...turkbayragi

oyy kuzum 100gün geçti mi bile be vay canınaaa olumunekankayizsmile
dışardan bakınca ne kadar hızlı geçiyormuş yahu turkbayragi

26 şubat 2010 meltemre:lepi:

bi hafta oldu bile şaka gibi :lepi:
tamam yahu artık yavaşlayabilir zaman bu kadar hızlı geçmesine gerek yoktu -tatlicadiarzu-

$afak 362
A$kim aradi simdi.. uykum kacti yaa.. heyecanlandim birden hahaha
$afagim 2 gün indi.. Sülüsü hesaplamamistim.. sempatiksalakcinni

Sizlere $imdiden Günaydinnn.. Ben gene uyumaya calisim..

saliş de olmasa yandık be böcüğümmmmmm laelaelaelaelae bayanssulusmile tütse gelirdin bikere sahi ya gelme durumun yokmu bu aralar:S gel salişle :1hug:

gelcem bi ara canım inşallah teyzoşlarımla havlularımı piko yapcaz başlıyorum artık hazırlıklara yavaş yavaşşş...:hulya:[/QUOTE]

anammm ancamı başlıyon hazırlıklara kız:)))))

senin zamanda bvnde öleydim saymak istemiosan sayma canım bn bile bırakmak istiorum hşiç zaman geçmek bilmio çünkü.(

aynen öyle su gibi akıp giden zaman şimdi durdu sanki hergün aynı.
Hiç ilerlemiyomuş gibi geliyo :çok üzgünüm:

Canım sınava giricektin sende napıyosun hazır mısın.
Bende giricem de şu son bir haftadır kafamı toparlayamıyorum

aynen canım öle sıkılıorumki bunalıorum yok canım toparlıyamıorum derse konsantre olamıorum bitürlü napcam bilmiorum bnimki açıköğretim canım

aynen ya okuyorum okuyorum bomboş girmiyo kafama dersaneye gidiyorum haftasonları bide
bende açıköğretim canım işletme 1

hangisine gidiosun bnde hafta içi akşam hafta sonuda var opff off napıcam bilmiorum yane bnde kamu yönetimi2 emin ol 1 sınıf çocuk oyuncağıymış 2 deki dersleri görünce şok odum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…