- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.441
Günaydın canım hoşgeldin.
Keyifler sıkkın nasıl olsun
sınav stresi sardı bide
sen nasılsın
Günaydınnn kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr =)))) Keyfler nasıl bakalımm ? olumunekankayizsmile
günaydın canım keyifler ii deil duyguyla aynıyız yani
hangisine gidiosun bnde hafta içi akşam hafta sonuda var opff off napıcam bilmiorum yane bnde kamu yönetimi2 emin ol 1 sınıf çocuk oyuncağıymış 2 deki dersleri görünce şok odum yani
Neoluyo kıss sizee böle dökülüyonuzz akannehir
sınav stresi
malesef dün askerim aradı ama babam olduğu için meşgule düşürdüm ama hala merkezde karakolun teli deildi
Deneyime gidiyorum. Haftasonu.
Korkutma beni şimdiden yahu şu
dersler ağır olduğundan alttan ders bırakmak istemiyorum
ama kafamı da veremiyorum nolucak bakalım böyle.
Sınava bir hafta kala yıllık iznimin 1 haftasını kullanıcam oturup ders çalışıcam artık.
Sen hangisindesin akşamları zor olmuyor mu
akannehir kıss sennki şimdii bilerek açmadığını düşünmüştürr hee :/ inşallah yanlış anlamamıştırr
İyiyim canımm =) bi sıkıntıı yok bende çok şükürr.. Size neoldu??
Dün aramadı faln diyodunn.. Aradımı canımm ? boshayallersmile
sana bişe sölim mi önceden çk üzülürdüm şimdi hiçde üzülmedim konuşamadığım için hıhhh ii oldu ona anlamaz merak etme öle dert edicek insan deil geniş rahat insan
dün gece arayabildi saat 1 de
silah vermişler donanmışlar onun eğitimi vardı dedi.
Arayamadım o yüzden dedi içim rahatladı sonra
tam asker oldular şimdi
bn murata gidiorum çok ii gözünü korkutmak için sölemedim ama kolay dersler ya 1 sınıf bnim malesef allttan dersim var(hımm en iisini yaparsun canım yolumun üzerinde olduğu için gidiorum zorlanmıorum canım ama haftasonu muhasebe uygulamalarına gitmeyi hiç istemiırurm ya çk sıkıcı bir ders
Nasıll canım rahatmış mı bulunduğu yerdee, bizmki en çok insanlarından şikayet
ederdii, komutanlardan çokk opuyorumnanaktan
Evet şu anda yaptığım işle alakası yok muhasebenin.
Hayatımda muhasebe dersi görmedim öyle gıcık geliyor ki şimdi.
Oyy oy hiç gitmek istemiyorum.
Canım murattan memnun musun. Bende murata gidicektim sonra deneyime karar verdim. Eğitimciler çok iyi de dersane yapısı olarak kötü. Belki seneye murata geçerim bilemiyorum
Güya kafam dağılır diye dersanelere yazıldım.
Birde ingilizceye gidiyorum haftasonu akşam.
Bunaldım ya
Senii bayaa sinirlendirmişş anlaşılaan canımm boşwer
ozamn iyi bile olmuşş =)) Tekrar arasınn aklinialirimsmile
günaydın kızlar ben geldimm içimde bi sıkıntı varr aşkımı çok özledim ya yanımda olmasını öyle çok istiyorum kii nasıl geçicek günler..
ediyorum ama çok özlüyorum 2 gündür çok fena oldum ben yine istanbul daki günlerimizi çok özlüyorum her haftasonu görüşürdük bazen ben onlara giderdim kaçamak yapardık evde kimse olmazdı, doya doya öpüp koklardım.. yetmiyo işte sesini duymak of senağlamagünaydın canım nasılsın demicem durumunu yazmışsın zaen hep dua et rahatlarsın canım
ortada aslında hiçbir şey tartışma felanda yok pazar günü çok güzel konuşup kapattık bni sinirlendiren bana haber vermemesi bu bni sinirlendirio gündüz arasın banane yani ahhh o askerliğini bitirip gelsin bak bn ona neler yapıcam görür o hiçbir şeyine ewet demicem gerçi bir haftalık izine geldiğine yok sana iş yaramamış işe girdiğinden beri çok tuhafsın sn tersinden kalkmışsın felan diodu hep tersini yapıcam bu askeriğin acısını .ıkarcam ondan
aynen canım bnde hiç görmedim malesef alttan dersim o off offf bide şöle bi sorun var muhasebe veremezsem bu seneki dersleri versem bile 3 sınıfa geçemiorum(çok ii canım hocalar dersane süperr aynen bnde hep diordum hem çalışıorum hemde dersane var oo zaman geçer anlamam diodum ama malesef (ingilizcede kötü ya hiç sevmediğim ders
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?