- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.461
Isparta'da şimdi. Eğitim çok diyo. Komutanlara sevdirmiş kendini. Sorun yok diyo şimdilik. Komando değil ama komando eğitimi veriyorlarmış.
Aynen çok tuhaf insanlar var diyo zaten birgece anlattı bana öldüm gülmekten.
Yok canım o kadar değildir diyorum bende burda neye uğradığımı şaşırıyorum diyor.
Psikopatları, yarım akıllıları, safları, herkes burda diyo.
Önemli olan usta birliği bakalım nereye düşecek.
ortada aslında hiçbir şey tartışma felanda yok pazar günü çok güzel konuşup kapattık bni sinirlendiren bana haber vermemesi bu bni sinirlendirio gündüz arasın banane yani ahhh o askerliğini bitirip gelsin bak bn ona neler yapıcam görür o hiçbir şeyine ewet demicem gerçi bir haftalık izine geldiğine yok sana iş yaramamış işe girdiğinden beri çok tuhafsın sn tersinden kalkmışsın felan diodu hep tersini yapıcam bu askeriğin acısını .ıkarcam ondan
günaydın canlarrrrrrrr fisfisfis
alttan ders demeyinn desenci 50 den bıraktı beni iyi mii 1 puanı çok gördü pis kadınnnnn mutlu musun şimdiii sempatiksalakcinni
günaydın canlarrrrrrrr fisfisfis
Aman iyi olsunlar da. Bakalım mutemelen doğuya düşecek benimki de.Aynenn canım her türden insan var diyo, ama usta tabi daha önemli benmki erzurumda
şuan iyiler diyo burdan daha çok memnun..
kız seninkide bi değişik konuşuyomuş he bilmiyorumkismile
yolarım etlerini valla bana ters ters laf ederse kaydirigubbakcemile3
yaa o da kötü üst sınıfa geçemezsen. Herşeyi bırak ona yoğunlaş bari.
Yoğunlaşabilirsen tabi şu durumda.
İngilizceyi ben çok seviyorum da çekilmiyo bir tarafın eksik olunca :çok üzgünüm:
Benim bu sene kalırsa alttan davranışbilimleri kalır heralde çok fazla bakamadım ona
çok sinirlendiriodu snde işe girdiğinde görücem seni bn diodum uyuz edio bni
dağıtım izninde pazar günü geldi görüşmedik pazartesi günü buluşmadık bnde onal konuşmadık salı günüde hiç konuşma olmadı ark. msnye gir dedi ordan öle konuştuk sebeb de buluşmamakdı.işleri varmış hey allahım ne sinir olmuştum varya
Aynenn canım her türden insan var diyo, ama usta tabi daha önemli benmki erzurumda
şuan iyiler diyo burdan daha çok memnun..
Kıss ben bile korktuum hee ama en iyisini yapıosunn,çok haklısın çünküü.. boshayallersmile
hoşbulduk tatlım keyifler nasıl bugün olumunekankayizsmileKıss melikee sende hoşgeldinn, görmedim geldiğinii :kedi:
ewet en büyük korkum o olcak bnim sn o kadar çalış et çalışamıorum ya hoş şu anda sonra 1 sınıftan dersin olduğu için 3 geçeme(canım soru ezberle bn soru ezberledim 75 aldım sn hangi şubesine gidiosun?
dağıtım izninde senden önemli işlerimi vardı yanii kaç gündür hemde bilmiyorumkismile
valla biz 2 günmü ne üst üste buluştuk 3. gün sabah aramamıştı bende duşumu aldım süslendim giyindim telefon elimde oturup bekliyodum aramadı ben aradım en sonunda bana dedi ki bugün arkadaşlarla buluşcaz dün akşam öyle kararlaştırdık dedi demediğim kalmadı valla
arkadaşlarıyla buluşmasına lafım yokta bana neden haber vermiyo bende ona göre istanbulda aylardır görmediğim arkadaşlarım var haberleşebilirdim.. sonuçta burdur dan kalkıp onun için istanbula gelmiştim yanii.. neyse biraz laf ettikten sonra tamam geliyorum dedi yine görüştük valla kaydirigubbakcemile3
sonra ki gün de o arkadaşlarıyla görüştü bende dedemlere gittim fırsattan istifade geldiğimi duyarlarsa laf etmesinler diye.. ama bilmiyorum cidden sevgilin değişikmiş yafflmaz:
Zaten habire çıkmış soruları çözüyorum kaydirigubbakcemile3
Bakırköy canım haftasonu komple ordayım.
Sen nerdesin
hım evet biliyorum öyle olduğunu gerçi sende haklısın aramamasını geçtim söyledikleri - kurduğu cümleler ters geldi biraz..canım bnim korkularım boşyere deil bn 1 aylık konuştuğum insanı bekliorumbu yüzden fazla düşünmek istemiorum eskisi gibi kimi zaman 1 aylık konuştuğun insan beklenir mi kendini ettin diorum adamın her gün aramasını bekleme 1 ay konuşmuşluğu var diorum kimi zaman of off
hımm bn mecidiyeköydeyim eğer murata geçerssen ki geç bence çk memnun herkes %100 garanti veriolar çıkacak soruları eğer.m.köy şubesine gelirsen sana hoca bile öneririm yani geçen sene ordaydım bn
Küçükçemecedeyim ben canım mecidiyeköy çok ters kalıyor.
Ama murat bakırköye geçmeyi düşünüyorum.
Tavsiye edebileceğin hocalar olursa çok sevinirim.
Tanıdıkların var mı bakırköyde
ayy canım ya tühhh bn arkadaşlardan araştırır öğrenirim canım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?