Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aynenn canım her türden insan var diyo, ama usta tabi daha önemli benmki erzurumda
şuan iyiler diyo burdan daha çok memnun..

Kıss ben bile korktuum hee ama en iyisini yapıosunn,çok haklısın çünküü.. boshayallersmile

kız seninkide bi değişik konuşuyomuş he bilmiyorumkismile
yolarım etlerini valla bana ters ters laf ederse kaydirigubbakcemile3

çok sinirlendiriodu snde işe girdiğinde görücem seni bn diodum uyuz edio bni
dağıtım izninde pazar günü geldi görüşmedik pazartesi günü buluşmadık bnde onal konuşmadık salı günüde hiç konuşma olmadı ark. msnye gir dedi ordan öle konuştuk sebeb de buluşmamakdı.işleri varmış hey allahım ne sinir olmuştum varya

ewet en büyük korkum o olcak bnim sn o kadar çalış et çalışamıorum ya hoş şu anda sonra 1 sınıftan dersin olduğu için 3 geçeme(canım soru ezberle bn soru ezberledim 75 aldım sn hangi şubesine gidiosun?

dağıtım izninde senden önemli işlerimi vardı yanii kaç gündür hemde bilmiyorumkismile
valla biz 2 günmü ne üst üste buluştuk 3. gün sabah aramamıştı bende duşumu aldım süslendim giyindim telefon elimde oturup bekliyodum aramadı ben aradım en sonunda bana dedi ki bugün arkadaşlarla buluşcaz dün akşam öyle kararlaştırdık dedi demediğim kalmadı valla
arkadaşlarıyla buluşmasına lafım yokta bana neden haber vermiyo bende ona göre istanbulda aylardır görmediğim arkadaşlarım var haberleşebilirdim.. sonuçta burdur dan kalkıp onun için istanbula gelmiştim yanii.. neyse biraz laf ettikten sonra tamam geliyorum dedi yine görüştük valla kaydirigubbakcemile3

sonra ki gün de o arkadaşlarıyla görüştü bende dedemlere gittim fırsattan istifade geldiğimi duyarlarsa laf etmesinler diye.. ama bilmiyorum cidden sevgilin değişikmiş yaff lmaz:

valla önceden oturup ağlardım açamadım die hiç umursamıorum artık takmıcam canım ya en iisi bide bana dioki sn 3 e geçim derken 1 e inmiyesin çıldırtıo uyuz bni

Zaten habire çıkmış soruları çözüyorum kaydirigubbakcemile3
Bakırköy canım haftasonu komple ordayım.
Sen nerdesin

canım bnim korkularım boşyere deil bn 1 aylık konuştuğum insanı bekliorumbu yüzden fazla düşünmek istemiorum eskisi gibi kimi zaman 1 aylık konuştuğun insan beklenir mi kendini ettin diorum adamın her gün aramasını bekleme 1 ay konuşmuşluğu var diorum kimi zaman of off

Zaten habire çıkmış soruları çözüyorum kaydirigubbakcemile3
Bakırköy canım haftasonu komple ordayım.
Sen nerdesin

hımm bn mecidiyeköydeyim eğer murata geçerssen ki geç bence çk memnun herkes %100 garanti veriolar çıkacak soruları eğer.m.köy şubesine gelirsen sana hoca bile öneririm yani geçen sene ordaydım bn

hım evet biliyorum öyle olduğunu gerçi sende haklısın aramamasını geçtim söyledikleri - kurduğu cümleler ters geldi biraz..

neyse yarısını atlatmışsınız şükür.. bakalım gelince iyice bi hesap sorarsın artık kaydirigubbakcemile3

hımm bn mecidiyeköydeyim eğer murata geçerssen ki geç bence çk memnun herkes %100 garanti veriolar çıkacak soruları eğer.m.köy şubesine gelirsen sana hoca bile öneririm yani geçen sene ordaydım bn

Küçükçemecedeyim ben canım mecidiyeköy çok ters kalıyor.
Ama murat bakırköye geçmeyi düşünüyorum.
Tavsiye edebileceğin hocalar olursa çok sevinirim.
Tanıdıkların var mı bakırköyde

ayy canım ya tühhh bn arkadaşlardan araştırır öğrenirim canım olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…