Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

temel eve gelir karısına balkonda sevişmek istediğini söyler karısını ikna eder balkonda sevişirken karısı korkuluktan kayarak aşağıdaki çöp bidonunun içine kafa üstü düşer poposu dışarıda kalır. o sırada aşağıdan dursun geçmektedir çöp bidonunun içindeki temelin karısına bakar ve temele seslenir
- ha buni daha kullanirdun niye attin çöpe oni...

valla bn bu kadar sabırlı deildim kendime şaşırıorum sonunda mutlu olucam inş.diyerek sabrediorum canım

hehe
ha buni daha kullanirdun niye attin çöpe oni..

koptum buna yadelikafadulden

biR qün tawşan oRmanda koSu yapıyormus yoLada esrar içen zürafaya rastLAmıs
-züRafa kardeş bırak böyle zararlı işleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş.
Ve koşmaya başlamışlar..ılerde kokain içen file rastlamışlar..
-Fil kardeş bıRak böyLe zaRRLı seyLeRi qeL koŞaLım saqLıkLı kaLaLım demişLER, baŞLamıŞLar koSmaya az iLA...Rde eRoin wuRAn asLana RaStLamışLaR
-TaWŞan: asLan kaRDes bıRaK böyLe zaRRLı seyLEri qeL koSaLım demiş
asLAn qeRiLmiş tawşaNA biR yumRuk paTLatmış
-zürafa asLAn kaRDes ndn wurDun tawşANa
-asLAn bu manYak ne zamn extaciy içse bütün oRManı peşine takıp koşturuyor dmiş :)))

SALAK ERLER

İki çavuş iddaya girer hangimizin eri daha salak diye. İlk çavuş erini çağırır ve der ki;
-Oğlum al şu 10 milyonu git bana bir araaba al. Er:
-Baaaşüstüne çavuşum der gider.
ikinci çavuş çağırır erini:
-olum git bak bakayım ben evdemiyim der..
er:
-baaşüstüne çavuşum der çıkar.
bu iki salak er çarşıda karşılaşırlar erlerden biri:
-yahu bende bir çavuş var o kadar salak ki bana para verdi git bana araba al diye lan keriz bugün pazar arabayı nerden bulayım..
diğer er:
-yahu benim ki daha salak yok gidip kenddisi evdemiyiş değilmiymiş diye bakacakmışım be ey lavuk yanında koskaca askeriyenin telefonu var evi arada sorsana...
:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Ben bi selam verip şimdilik, kaçiim dostlar,sora gelicem yine
öpüorum heppinisi çookkopuyorumnanaktan

trende yolculuk yapan bir asker..bir subay..bir yaşlı teyze ve birde genç kız varmış.. bunlar yolculuk yaparlarken aniden ışıklar kapanıp açılmış.. o sırada bir öpücük birde tokat sesi duyulmuş..ışıklar geldiğinde herkes kendi halindeymiş..teyze içinden geççirmiş "aferim kıza kendini öptürmedi tokatı patlattı korudu namusunu".. sonra genç kız " ben dururken gitti yaşlı teyzeyi öptü" demiş.. sonra subay "yahu asker kızı öptü tokatı ben yedim" demiş.. sonra asker " kendimi elimi öptüm subayada bi tane patlattım kimse anlamadı" demiş...:dance: :sm_cool: :teytey: sırnaşık şey

BİSKÜVİ

Acemi er, levazim basçavusuna yakinir :
-Basçavusum, bize yemekte ördek böregi vverdiler.Yemin ederim ki, içinde bir gram bile ördek eti yoktu.
-O halde? diye yanitlar basçavus.
Seen hiç asker bisküvisi yedin mi?
-Sey...yani evet, basçavusum.
-Içinden hiç asker çikti mi, ulan!

işte buna gülerim sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…