- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.521
trende yolculuk yapan bir asker..bir subay..bir yaşlı teyze ve birde genç kız varmış.. bunlar yolculuk yaparlarken aniden ışıklar kapanıp açılmış.. o sırada bir öpücük birde tokat sesi duyulmuş..ışıklar geldiğinde herkes kendi halindeymiş..teyze içinden geççirmiş "aferim kıza kendini öptürmedi tokatı patlattı korudu namusunu".. sonra genç kız " ben dururken gitti yaşlı teyzeyi öptü" demiş.. sonra subay "yahu asker kızı öptü tokatı ben yedim" demiş.. sonra asker " kendimi elimi öptüm subayada bi tane patlattım kimse anlamadı" demiş...:dance: :sm_cool: :teytey: sırnaşık şey
BİSKÜVİ
Acemi er, levazim basçavusuna yakinir :
-Basçavusum, bize yemekte ördek böregi vverdiler.Yemin ederim ki, içinde bir gram bile ördek eti yoktu.
-O halde? diye yanitlar basçavus.
Seen hiç asker bisküvisi yedin mi?
-Sey...yani evet, basçavusum.
-Içinden hiç asker çikti mi, ulan!
AY TUTULMASI
Albay, binbaşıya :
-Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Bende orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi verecegim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz .O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün.
Binbaşı, yüzbaşıya :
-Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır.
Yüzbaşı, teğmene :
-Albayın emri ile yarın sabah dokuzda taalim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir.
Teğmen, başçavuşa :
-Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kiyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir.
Basçavuş, askere :
-Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgaahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim techizat ile hazır olun.
Askerler kendi aralarında :
-Yarın sabah bizim basçavus Albayı tutukklayacakmış.
:lepi::umursamaz:sırnaşık şey:roflol::roflol:
yalnızım şimdi
ilk gece gibi
sanki kapıyı çalıp gireceksin içeriiii
güneşi göremez oldu gözlerimm
ay ışığında seni hep özleriiimmm :gitme: senağlama
kızlar şaka yaptım yaa
hani ortam keyiflendi yaa
tatlikis ta iyi geldi fıkralar derkeeeenn
bende yine hüzün mü katsam dedim şakasına yanii dadduşlaarrr
koptum cidden yaaaaaaa ALLAH iyiliğinizi versin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
fıkralar süperdi canlar yaa, sağolun ağlıyodum tam, okudum bunları iyi geldi bi nebze olumunekankayizsmile
oyy canım bneim ya nie ağlıosun çok sevindim mutlu edebildiysek ne mutlu bize o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?