- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.561
d.günü diyince bak bnimki aklıma geldi zaten sinirliyim şimdi dahada sinirlendim bak onaklava:
ay ay ay ay benim küp şekerim gelmiş kızzz seni özledim hee ne zamandan beri kouşamıoruzz
h.bulduk tatlım nasılsınız bakalım
iyi canım şükür ne olsun gün sayıyoruz işte
şafak 378:gitme:
daha çook varrboshayallersmile
nişanlımı özledim
pazartesi çarşı iznine çıkıcak o zaman görücem inşallah...
kız duygu seni görünce aklıma d.günü geliyor
benimde haftaya cuma bende senin gibi istiyorum:roflol::roflol:
öyle deme kız:gitme:
duygu bende istiyorum öyle bananesempatiksalakcinni
iyiyim tatlım ama kafam biraz karışık
buraya kafa dağıtmaya geldim
sen iyisin inşallah..
nie kız hatırlamdı işte uyuz geçen gün bana dioki d.gününden sonrak gün aradım bana yaptığının aynısını yaptım teli açar açmaz nb senin gib yapmıorum sitem edmiorum bağırmıorum dio bide bağırsaydın dedim d.gününde kutlamadım uyuzun gıcık nolcak o aramasın bni akşam arasın açmıcam
ayyyy dogum günü diğince ağzım kulaklarıma gelioama seninki daha yeni okadar orgazinasyonu benimki telle ayarlamıstı seninkininde öle rahat tell kullanamsı lazımm yapamazzsa sıkma canını
Duygu nasıl yapmıŞkİ doĞum gÜnÜnÜ yaaaaaa ?????????
çocuk askerden buraya yetişmiş valla kıymetşiini bil duygucum süper bir plan yapmış valla
kıymetini bil benim uyuz gibi olmasın sonraklava:
askerrr sevgülüleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıommm akşama girerim konuşuruz topikte olanlarınızla muahhh hepinize byby
nie kız hatırlamdı işte uyuz geçen gün bana dioki d.gününden sonrak gün aradım bana yaptığının aynısını yaptım teli açar açmaz nb senin gib yapmıorum sitem edmiorum bağırmıorum dio bide bağırsaydın dedim d.gününde kutlamadım uyuzun gıcık nolcak o aramasın bni akşam arasın açmıcam
hımmm bnde iii olmaya çalışıorum p.tesiden beri askerim merkezde arayıp sorduğu yoktu dn akşam aradı bnde açamadım babam var die önceden ağlardım şimdi hiç öle bişe olmadı daha yeni aklına geldim beyfendinin
senin yüzünden rüyama geldi zaten:roflol::roflol:
rüyamda başımdan aşağıya güller dökülüyordu
ben diyorum bu ne böyle
bana diyorlar nişanlın senin için yaptı:roflol:
yok canım ben sadece beni aramasını ve mektup göndermesini istiyorum
bunları yapabilir ama:asigim:
kız duygu anlatsana ne bu doğum günü olayıkim kime ne nasıl yapmış
canım benim ya insan hatırlanmak istiyor gerçekten d.gününde
kız benimkide geçen gün hastaneye gitti geç geldi ama yine aradı
belki seninkinin fırsatı olmamıştır...
ay ayy ne romantik valla:)))
tabi canım onu bekle fazlasını beklemem yapamaz he tabi duygununki şstisnalar çıkarsa yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?