Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyyy dogum günü diğince ağzım kulaklarıma gelio ama seninki daha yeni okadar orgazinasyonu benimki telle ayarlamıstı seninkininde öle rahat tell kullanamsı lazımm yapamazzsa sıkma canını

öyle deme kız:gitme:
duygu bende istiyorum öyle bananesempatiksalakcinni

nie kız hatırlamdı işte uyuz geçen gün bana dioki d.gününden sonrak gün aradım bana yaptığının aynısını yaptım teli açar açmaz nb senin gib yapmıorum sitem edmiorum bağırmıorum dio bide bağırsaydın dedim d.gününde kutlamadım uyuzun gıcık nolcak o aramasın bni akşam arasın açmıcam

iyiyim tatlım ama kafam biraz karışık
buraya kafa dağıtmaya geldim
sen iyisin inşallah..

hımmm bnde iii olmaya çalışıorum p.tesiden beri askerim merkezde arayıp sorduğu yoktu dn akşam aradı bnde açamadım babam var die önceden ağlardım şimdi hiç öle bişe olmadı daha yeni aklına geldim beyfendinin

aç kızzz aç ama normal bi günmüş gibi davran açmasan sanki her zaman konuşuonuz da öle ypma

ayyyy dogum günü diğince ağzım kulaklarıma gelio ama seninki daha yeni okadar orgazinasyonu benimki telle ayarlamıstı seninkininde öle rahat tell kullanamsı lazımm yapamazzsa sıkma canını

senin yüzünden rüyama geldi zaten:roflol::roflol:
rüyamda başımdan aşağıya güller dökülüyordu
ben diyorum bu ne böyle
bana diyorlar nişanlın senin için yaptı:roflol:
yok canım ben sadece beni aramasını ve mektup göndermesini istiyorum
bunları yapabilir ama:asigim:

askerrr sevgülüleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıommm akşama girerim konuşuruz topikte olanlarınızla muahhh hepinize byby

canım benim ya insan hatırlanmak istiyor gerçekten d.gününde
kız benimkide geçen gün hastaneye gitti geç geldi ama yine aradı
belki seninkinin fırsatı olmamıştır...

ay ayy ne romantik valla:)))
tabi canım onu bekle fazlasını beklemem yapamaz he tabi duygununki şstisnalar çıkarsa yapar

kız duygu anlatsana ne bu doğum günü olayı kim kime ne nasıl yapmış

ya benim aşkımmbitanemmm lan kişilik vedat bana dogum günümde süpriz hazırlamısta bu megersem benim dogum günümden bi a önceden bizim arklarla bana süpriz hazırlıolarmıs neyse ben o gün kalktımmm bi baktım bu çarşıya çıkmıs garibim dogum günümde çarşıya çıkmak için b ay boyunda bütün işleri yapmıs neyse direk uyandırdır sabah beni o tatlı sesiyle uyandırdı dogum günümü kutladı sonra ben ark gittim her yıl ilk onlarda kutlardım dgum günümü ben gittim hiç bişey yok ama ortada aşkımla nette camda konuşuoz pasta bi geldi üstündee iki doğdun hayatımmmmm yazıo sonra işde kızlar falan getirdiler oda netteydi camda acıktı pastamı falan üsledik sanalda olsa dogum günümü beraber kutladık yani devamını anlatırımmmmm giger girişirmde accık merak edin sonrasını

canım benim ya insan hatırlanmak istiyor gerçekten d.gününde
kız benimkide geçen gün hastaneye gitti geç geldi ama yine aradı
belki seninkinin fırsatı olmamıştır...

gerçekten öle sadece d.günümü kutlasa dünyalar benim olcak ama onuda yapmadı o
çok şanslıısn canım kıymetini bilin bilmiorum canım ya şu askerlik bi bitsede ne olcağını yürüyüp yürümeyeceğini bilsem olmuo böle gerçekten

ay ayy ne romantik valla:)))
tabi canım onu bekle fazlasını beklemem yapamaz he tabi duygununki şstisnalar çıkarsa yapar

2 yıl önce doğum günümde 101 gül göndermişti-tatlicadiarzu-
bu yıl birşey beklemiyorum dediğim gibi sadece araması ve mektup göndermesini istiyorum
pazartesi çarşıya çıkıyor yazıcam dedi bakalımkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…