Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım yemin töreninden sonra dağıtıma geldi
sanırım sizin yemin töreninden sonra yine devam acemiliğe
bizim acemilik 14 gündü-tatlicadiarzu-

şans işini hiç sorma canım ya
bizimde şansımız yaver gitmez genelde..
ALLAH bu günlerimizi aratmasında
bana hep der senden başka ne şansım varki diye..

Son düzenleme:

Ustayada 2 gün geç gitti, normalde izin tecavüzüne giriyo ama yine tıkk yok bizdee =))
Bende çok şansızımdır ama o acayip şanslı biiri her konuda öle, 4ayak üstüne düşüyo
hep
boshayallersmile

:roflol:abimin yemintöreninde yanına gitmiştik duyguya onu sölüorum valla bimde girmem lazım işyerindekiler kilo aldın diolar anacım burdada yenmicek gbi deilki toplantıa gelen bişele getirio gelde yeme yane

Bende yaza incecikk girmekk istiyorumm =))) ondaan yoksa hiç uğraşmamm böle rejim işleriylee :çok üzgünüm: her dakka canım bişeyler istiyo yaa, bide işde masa başı olunca
gelde yemeden durr burda-tatlicadiarzu-

Ustayada 2 gün geç gitti, normalde izin tecavüzüne giriyo ama yine tıkk yok bizdee =))
Bende çok şansızımdır ama o acayip şanslı biiri her konuda öle, 4ayak üstüne düşüyo
hep
boshayallersmile

:1shok: normalde her geç gittiği 1 gün için 1 hafta uzuyo askerlik
aman nazar değmesin. Kandil günü mü doğmuş senin ki kaydirigubbakcemile3

aynen varya bende öyleyim. Biz zaten senle meslektaşız bide.
Çekmecem abur cubur doluu insaın canı sıkılıyo ya bayanssulusmile

:1shok: normalde her geç gittiği 1 gün için 1 hafta uzuyo askerlik
aman nazar değmesin. Kandil günü mü doğmuş senin ki kaydirigubbakcemile3
Kıss sorma yaa, kandil günü faln doğmamışş ama işte bazıları böle doğuştan şanslı
oluyolarr sanırım=))

aynen varya bende öyleyim. Biz zaten senle meslektaşız bide.
Çekmecem abur cubur doluu insaın canı sıkılıyo ya bayanssulusmile

=)) oFF aynenn kıss çekmeceye dolduruyorum bendee, sonra giderken hepsini çöpe boşaltıyorumm kaydirigubbakcemile3 ama napiyiim yaa durdukça yiyesim geliyo bide
boğazımada düşkünm birazcıkk -tatlicadiarzu-

Heh al bende o kadar daha şimdi çekmeceden bir bisküvi açtım kaydirigubbakcemile3
bende çikolata yiyorum :kedi:

can boğazdan gelir yiiin gari kaydirigubbakcemile3
yazın da bikiniyi nasıl giyicem diye düşünürüz lmaz:

bende tam aksine
bazen yemek yemeyi unutuyorum-tatlicadiarzu-
bir gün bir yerde bayılmazsam iyidir

kızlar bnde işe girdiğimden beri yemek yemekten başka gğzelbişey var mı diorum varya çekmeceme dıolduruorum leblebi fıstık çikolata gofret hepsini hele özellikle bu halleyin ufakları yok mu bayılıorum ona 3 tane yerim valla muhteşem bişe

Bende eticin'nin küçüklerini seviyorummm =)) ama acayip kalorili şeyler yaaww kaydirigubbakcemile3 he bide benimo varr =)) odaa güzeell.. Bazen hazır çorba alıyorumm
onlarda iyi oluyoo cokacimcoook he bide ikramın peynirliside güzeel kaydirigubbakcemile3

süper yaaa devamını bekliyorum

üfff dehşet yaaa gül dedin mi ben bitiyorum kızlar kaydirigubbakcemile3 ama neden 101 ?????????

eee ne kaldı başka kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…