- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.601
Aaa anladım senin ki yemin töreninden sonra dağıtıma mı gitti?
Benimkinin acemiliği 72 gün. Isparta'da yapıyor.
Yani dağıtıma gitmeyecek daha.
O yüzden heralde farklı oldu.
Bulunduğu şehirden ayrılması yasak bizde.
sulu yemek yapıcak ahlim yok di mi kaydirigubbakcemile3
sarma börek filan yapiim en iyisi :dance:
heyecanlandım bak şimdi :dance:
ooh maaşallah ne şanslıymışsınız gerçekten he
bizde de bahtsız bedevi durumu var birazcık.
Hiç şimdiye kadar şansımız yaver gitmedi desem yalan olmaz
:roflol:abimin yemintöreninde yanına gitmiştik duyguya onu sölüorum valla bimde girmem lazım işyerindekiler kilo aldın diolar anacım burdada yenmicek gbi deilki toplantıa gelen bişele getirio gelde yeme yane
Ustayada 2 gün geç gitti, normalde izin tecavüzüne giriyo ama yine tıkk yok bizdee =))
Bende çok şansızımdır ama o acayip şanslı biiri her konuda öle, 4ayak üstüne düşüyo
hep boshayallersmile
Bende yaza incecikk girmekk istiyorumm =))) ondaan yoksa hiç uğraşmamm böle rejim işleriylee :çok üzgünüm: her dakka canım bişeyler istiyo yaa, bide işde masa başı olunca
gelde yemeden durr burda-tatlicadiarzu-
aynen varya bende öyleyim. Biz zaten senle meslektaşız bide.
Çekmecem abur cubur doluu insaın canı sıkılıyo ya bayanssulusmile
Kıss sorma yaa, kandil günü faln doğmamışş ama işte bazıları böle doğuştan şanslı:1shok: normalde her geç gittiği 1 gün için 1 hafta uzuyo askerlik
aman nazar değmesin. Kandil günü mü doğmuş senin ki kaydirigubbakcemile3
aynen varya bende öyleyim. Biz zaten senle meslektaşız bide.
Çekmecem abur cubur doluu insaın canı sıkılıyo ya bayanssulusmile
bende çikolata yiyorum :kedi:Heh al bende o kadar daha şimdi çekmeceden bir bisküvi açtım kaydirigubbakcemile3
Kıss sorma yaa, kandil günü faln doğmamışş ama işte bazıları böle doğuştan şanslı
oluyolarr sanırım=))
=)) oFF aynenn kıss çekmeceye dolduruyorum bendee, sonra giderken hepsini çöpe boşaltıyorumm kaydirigubbakcemile3 ama napiyiim yaa durdukça yiyesim geliyo bide
boğazımada düşkünm birazcıkk -tatlicadiarzu-
bende tam aksine
bazen yemek yemeyi unutuyorum-tatlicadiarzu-
bir gün bir yerde bayılmazsam iyidir
bende tam aksine
bazen yemek yemeyi unutuyorum-tatlicadiarzu-
bir gün bir yerde bayılmazsam iyidir
kızlar bnde işe girdiğimden beri yemek yemekten başka gğzelbişey var mı diorum varya çekmeceme dıolduruorum leblebi fıstık çikolata gofret hepsini hele özellikle bu halleyin ufakları yok mu bayılıorum ona 3 tane yerim valla muhteşem bişe
ya benim aşkımmbitanemmm lan kişilik vedat bana dogum günümde süpriz hazırlamısta bu megersem benim dogum günümden bi a önceden bizim arklarla bana süpriz hazırlıolarmıs neyse ben o gün kalktımmm bi baktım bu çarşıya çıkmıs garibim dogum günümde çarşıya çıkmak için b ay boyunda bütün işleri yapmıs neyse direk uyandırdır sabah beni o tatlı sesiyle uyandırdı dogum günümü kutladı sonra ben ark gittim her yıl ilk onlarda kutlardım dgum günümü ben gittim hiç bişey yok ama ortada aşkımla nette camda konuşuoz pasta bi geldi üstündee iki doğdun hayatımmmmm yazıosonra işde kızlar falan getirdiler oda netteydi camda acıktı pastamı falan üsledik sanalda olsa dogum günümü beraber kutladık yani devamını anlatırımmmmm giger girişirmde accık merak edin sonrasını
2 yıl önce doğum günümde 101 gül göndermişti-tatlicadiarzu-
bu yıl birşey beklemiyorum dediğim gibi sadece araması ve mektup göndermesini istiyorum
pazartesi çarşıya çıkıyor yazıcam dedi bakalımkaydirigubbakcemile2
kızlar bnde işe girdiğimden beri yemek yemekten başka gğzelbişey var mı diorum varya çekmeceme dıolduruorum leblebi fıstık çikolata gofret hepsini hele özellikle bu halleyin ufakları yok mu bayılıorum ona 3 tane yerim valla muhteşem bişe
Bende eticin'nin küçüklerini seviyorummm =)) ama acayip kalorili şeyler yaaww kaydirigubbakcemile3 he bide benimo varr =)) odaa güzeell.. Bazen hazır çorba alıyorumm
onlarda iyi oluyoo cokacimcoook he bide ikramın peynirliside güzeel kaydirigubbakcemile3
eee ne kaldı başka kaydirigubbakcemile3
dimi büşüm hepsini saydın zaten:):danceek bişe bırakmadın
Kısslar napiyim yaa seviyorumm :kedi: sonra da böle zayıflamaya çalışıyorumm
Kıslar bildiğiniz zayıflama türlerii varsaa lütfen paylaşalımm =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?