- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.781
canımmm hoşgeldinnn naberrr...ii geceler bayanlar...
oyyyy canımmm arar merak etme geçerli bi nedeni vardır mutlaka...asker o....bugün aramadı ağlıyorum ben
mühürlü kaderim benim şafak 378 ismimi görünce yazayım dedim
şimdiden çok teşekkür ederim canım
yerimizde ığdır
ii geceler bayanlar...
oyyyy canımmm arar merak etme geçerli bi nedeni vardır mutlaka...asker o....
Selam hayatımm hoşgeldinn nasılsınn...selam canımmopuyorumnanaktan
selamlaaarrr arkadaşlarımmmopuyorumnanaktan
ya bilmiyorum bugün boş olması gerekiyodu ki öyledir de ben aradım bi sürü aske rçıktı telefona ama ona söylediler mi bilmiyorum gelmedi aramadı beni çok kırıldım düşünmesi lazım..
neyin ne olduğunu biliyorum ben
bazı konularda çok üzüyo benii
kesinlikle onunla ara vermeye karar verdim artık
ahh canım yaaaa böyle düşünme sakııın bak benimkide yapar bazen böle düşüncesizlikler gerçekten çok kızıyorum bende bazen ama kimbilir ne sıkıntısı var belki biriyle itişip kakıştı orda ne bilim bişi olmuştur mutlaka yaa öle düşünme sakın ne ara vermesi asker o hayatım askerden gelince yap napıcaksan şimdi sakın böle bişi yapma bu sefer hatalı sen olursun en zor zamanımda yanımda deildin bıraktın beni derse ilerde ne diceksinnn...:teselli:
Selam hayatımm hoşgeldinn nasılsınn...
iyiyim tatlımmm,sende iisin iyiii anlarım ben,maaşşallahh sana
ahh canım yaaaa böyle düşünme sakııın bak benimkide yapar bazen böle düşüncesizlikler gerçekten çok kızıyorum bende bazen ama kimbilir ne sıkıntısı var belki biriyle itişip kakıştı orda ne bilim bişi olmuştur mutlaka yaa öle düşünme sakın ne ara vermesi asker o hayatım askerden gelince yap napıcaksan şimdi sakın böle bişi yapma bu sefer hatalı sen olursun en zor zamanımda yanımda deildin bıraktın beni derse ilerde ne diceksinnn...:teselli:
bana diyosan canımcanım sen arasan olmaz mı
sizin de başınıza geliyor mu böyle
ya canım bak şu anda askeriyede 15 kişiler diğerleri intikaldeler 2 haftadır ve yarın veya pazar günü gelmeleri lazım..
bi kaç gündür düzgün arıyordu o kadar mutlu oluyodum kii anlatamam
gün içinde yaptığı bişey yokk spor salonunda spor yapıyo keyfine göre sonra da duşunu alıyo ve gün içinde pek bişey yaptığı yok
diğer askerler gelene kadar böyle
ama neden aramadı anlamış değilim
pazar günü de aramamıştı nedenini sordum unuttum dedi
normalde hiç böyle dengesizlikler yapmazdı ama anlamıyorum bi türlü konuşurkende çok iyiyiz fotoğraf falan ister mektup ister hep ama aramayınca öyle kötü oluyorum ki sesini duyamayınca bunu da biliyo
ama bugün neden aramadı çok merak ediyorum
yine saçma sapan bi nedeni varsa biraz düşünmesi için zaman vercem ona
nasıl olsa konuşamıyoruz bi süre daha konuşamayız olur biter
kendine çeki düzen versin
millet ne haldeyken sevgilisini aramak için can atar bu boşken aramıyo benii
bişey mi oldu onu da bilmiyorum hiç mi boş vakti olmuyo haber vermek için
habersiz bırakma beni diye de defalarca söylerim aslında
bana diyosan canım
askeriyeyi aradım zaten ama ona haber verdiler mi bilmiyorum
bi 5 -10 dk sonra ara dedi birisi
tekrar aradım başkası çıktı şu anda yok burda saatte 10 falandı yatmışlardır dedi
megimmmm canımm şafak azaldıkça ii olmamak mümkün olmuyo onunla kocaman bi hayata(inşallah) adım adım yaklaşıyorum 71 gün sonra hayatımın seyri tamamen deişicek ölüm kalım olmazsa bi aksilik çıkmazsa inşallah...
canıııımmm bak sen daha yolun başındasınn
kendince haklı olabilirsin haklısında
ama onlar şuan çoooook farklı bi psikoloji içindeler
bi an hep aklı sende olur direk telefona koşar
bi an önünde geçiriceği 15 ayı düşünür karamsarlıpa kapılır kendinden başka kimseyi düşünücek hali kalmaz kendine ve sana aha böle dünyayı dar eder
bak neler var neler,ben çooook duydum sevdiği halde askere giderken ayrılanları
bilemeyiz onları şuanki ruh hallerini hayatım
sen daha yolun başındasın daha bunun gibi ne sorunlar yaşıcaksın sana saçma gelen
ben kendimden biliyorum o kadar aptalca o kadar işe yaramaz şeylerden tartışıp kocaman olay çıkıyodu kepini çıkar desem bana dalga geçiyosun benle diyodu saçları kısa ya düşün onu ona yoruyodu halbuki ben yüzünü görmek için çıkar dedim neler dedei neler bi daha açmam kamerayı yüzümü göremezsin falan filan düşünebiliyomusun bana bunları söledi
ve bunun gibi bi çok saçma şeyler
ama izne geldiğinde açtım konuyu bana ne dedi biliyomusun
asker psikolojisi işte canım insan hiç bişeyi mantıklı düşünemiyo çok farklı bişi dedi
anlayışlı olmaya çalış canım asker ocağı orası ne biliyosun ona iş vermediklerini belki işsiz geziyo die bugün iş verdiler onla uğraştı...
makul olmaya çalış biraz hayatım bi erkeğin en zor zamanıdır askerlik zamanı...
anladım canım
o zaman onun aramasını bekle
yarın arar mutlaka,gerçekten geçerli bir sebebide olabilir
kendine sıkıntı yapmamaya çalış canım inan sadece kendine zarar verirsinboshayallersmile
cnm dün bende çok üzülmüştüm aramadı dşe bugün aradı beniii eğitimleri o kadar ağırmış kiii inan diyo seni aramadığımın bile farkında değilimmmm eğitim bitiyor direk yatağa diyorrr fırsat buldukları her an arıyorlar zatennn sen zannediomusun ki askerlerr orda yok die o boş olsun boş bırakırlar mı hiç koca askeriyee mutlaka bir iş verirler cnmmm o yüzden üzme kendinii tmm mı fıstıkk yerimseniben
selam canımmopuyorumnanaktan
selamlaaarrr arkadaşlarımmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?