Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oyyyy canımmm arar merak etme geçerli bi nedeni vardır mutlaka...asker o....

ya bilmiyorum bugün boş olması gerekiyodu ki öyledir de ben aradım bi sürü aske rçıktı telefona ama ona söylediler mi bilmiyorum gelmedi aramadı beni çok kırıldım düşünmesi lazım..

neyin ne olduğunu biliyorum ben
bazı konularda çok üzüyo benii
kesinlikle onunla ara vermeye karar verdim artık

selam canımmopuyorumnanaktan
selamlaaarrr arkadaşlarımmmopuyorumnanaktan
Selam hayatımm hoşgeldinn nasılsınn...

ahh canım yaaaa böyle düşünme sakııın bak benimkide yapar bazen böle düşüncesizlikler gerçekten çok kızıyorum bende bazen ama kimbilir ne sıkıntısı var belki biriyle itişip kakıştı orda ne bilim bişi olmuştur mutlaka yaa öle düşünme sakın ne ara vermesi asker o hayatım askerden gelince yap napıcaksan şimdi sakın böle bişi yapma bu sefer hatalı sen olursun en zor zamanımda yanımda deildin bıraktın beni derse ilerde ne diceksinnn...:teselli:

ya canım bak şu anda askeriyede 15 kişiler diğerleri intikaldeler 2 haftadır ve yarın veya pazar günü gelmeleri lazım..

bi kaç gündür düzgün arıyordu o kadar mutlu oluyodum kii anlatamam

gün içinde yaptığı bişey yokk spor salonunda spor yapıyo keyfine göre sonra da duşunu alıyo ve gün içinde pek bişey yaptığı yok

diğer askerler gelene kadar böyle

ama neden aramadı anlamış değilim

pazar günü de aramamıştı nedenini sordum unuttum dedi

normalde hiç böyle dengesizlikler yapmazdı ama anlamıyorum bi türlü konuşurkende çok iyiyiz fotoğraf falan ister mektup ister hep ama aramayınca öyle kötü oluyorum ki sesini duyamayınca bunu da biliyo

ama bugün neden aramadı çok merak ediyorum
yine saçma sapan bi nedeni varsa biraz düşünmesi için zaman vercem ona
nasıl olsa konuşamıyoruz bi süre daha konuşamayız olur biter
kendine çeki düzen versin

millet ne haldeyken sevgilisini aramak için can atar bu boşken aramıyo benii
bişey mi oldu onu da bilmiyorum hiç mi boş vakti olmuyo haber vermek için
habersiz bırakma beni diye de defalarca söylerim aslında

Melikecimm,askerde olduğu için şu an,ööle ara verme yada bırakma olaylarına girme şekercim,mahvolur oralarda.. bi de elleri kolları bağlı,çaresiz bırakma yazık:sinifsinif:
dönüp geldiğinde alınıcak ifadeleri onlarınnkaydirigubbakcemile5

sizin de başınıza geliyor mu böyle

ben eminim ki burdaki hemen herkes arada buna benzer sebeplerle atışıyodur aşkıyla..
ama sora hatalı da olsalar,'asker' oldukları için,alttan alıp uzatılmıyo işte..
arada ben de kızıorum ama toparlıyoruz bi şekildea.s
yanlış anlamalar,iletişim şekli sadece telefonla olmak zorunda olduğu için,çokça olabilir..
bi de asker psikolojisi durumları var malum..
halbuki yüzyüzeyken herşey daha kolay dimi..

canıııımmm bak sen daha yolun başındasınn
kendince haklı olabilirsin haklısında
ama onlar şuan çoooook farklı bi psikoloji içindeler
bi an hep aklı sende olur direk telefona koşar
bi an önünde geçiriceği 15 ayı düşünür karamsarlıpa kapılır kendinden başka kimseyi düşünücek hali kalmaz kendine ve sana aha böle dünyayı dar eder
bak neler var neler,ben çooook duydum sevdiği halde askere giderken ayrılanları
bilemeyiz onları şuanki ruh hallerini hayatım
sen daha yolun başındasın daha bunun gibi ne sorunlar yaşıcaksın sana saçma gelen
ben kendimden biliyorum o kadar aptalca o kadar işe yaramaz şeylerden tartışıp kocaman olay çıkıyodu kepini çıkar desem bana dalga geçiyosun benle diyodu saçları kısa ya düşün onu ona yoruyodu halbuki ben yüzünü görmek için çıkar dedim neler dedei neler bi daha açmam kamerayı yüzümü göremezsin falan filan düşünebiliyomusun bana bunları söledi
ve bunun gibi bi çok saçma şeyler
ama izne geldiğinde açtım konuyu bana ne dedi biliyomusun
asker psikolojisi işte canım insan hiç bişeyi mantıklı düşünemiyo çok farklı bişi dedi
anlayışlı olmaya çalış canım asker ocağı orası ne biliyosun ona iş vermediklerini belki işsiz geziyo die bugün iş verdiler onla uğraştı...
makul olmaya çalış biraz hayatım bi erkeğin en zor zamanıdır askerlik zamanı...

bana diyosan canım
askeriyeyi aradım zaten ama ona haber verdiler mi bilmiyorum
bi 5 -10 dk sonra ara dedi birisi
tekrar aradım başkası çıktı şu anda yok burda saatte 10 falandı yatmışlardır dedi

anladım canım
o zaman onun aramasını bekle
yarın arar mutlaka,gerçekten geçerli bir sebebide olabilir
kendine sıkıntı yapmamaya çalış canım inan sadece kendine zarar verirsinboshayallersmile

megimmmm canımm şafak azaldıkça ii olmamak mümkün olmuyo onunla kocaman bi hayata(inşallah) adım adım yaklaşıyorum 71 gün sonra hayatımın seyri tamamen deişicek ölüm kalım olmazsa bi aksilik çıkmazsa inşallah...

aynen nuryüzlüm,şafak azaldıkça benim yüzüm de gülmeye başladı vallahi,çok şükür:Saruboceq:
aman hep iyi ol arkadaşımmmm benimm,mutlu günler seni bekliyo inşallahhopuyorumnanaktan

ya biliyorum ama sesini duyamamak öyle zor geliyor kii
ayrılmayı tabiki bende istemiyorum ama ara versek mi düşünsemi biraz diyorum

en iyisi onu bi dinlemek belki de işleri olmuştur bugün ama ya olmamışsa ne dicem o zaman ben

anladım canım
o zaman onun aramasını bekle
yarın arar mutlaka,gerçekten geçerli bir sebebide olabilir
kendine sıkıntı yapmamaya çalış canım inan sadece kendine zarar verirsinboshayallersmile

mecbur onun aramasını beklicem

ya asıl merak ettiğim çarşıya çıkabilcek mii

çünkü mektup gönderdim ona postaneden alcaktı eğer çıkamazsa bu haftasonu 1 hafta mektup orda kalcak
geri gönderme yaparlar mı aklıma takılan o
en azından çıkıp çıkmayacağını bilseydimm moralim böyle bozulmicaktı

yüz yüzeyken herşey o kadar kolay o kadar iyi kii

sıkıntı yapmamaya çalışıyorum ama olmuyo iştee böyle saat 10 a kadar bekliyorum sonra arayamayınca öyle kötü oluyorumm kii hemen ağlama geliyo napim elimde değil çok özlüyorum
sizler iyi anlarsınız beni

cnm dün bende çok üzülmüştüm aramadı dşe bugün aradı beniii eğitimleri o kadar ağırmış kiii inan diyo seni aramadığımın bile farkında değilimmmm eğitim bitiyor direk yatağa diyorrr fırsat buldukları her an arıyorlar zatennn sen zannediomusun ki askerlerr orda yok die o boş olsun boş bırakırlar mı hiç koca askeriyee mutlaka bir iş verirler cnmmm o yüzden üzme kendinii tmm mı fıstıkk yerimseniben

üzmemeye çalışıyorum da gözlerimden yaşlar iniveriyor işte
konuşmadan rahat edemicem

sabredicem napıyim
çok seviyorum ben onu
senağlama

Uzaklardasın şimdi, dünya kadar
Duymadım ki sesini, ömür kadar
Belki görmem yüzünü, ölene kadar ... mafoldumben

Eğer bir gün görmezsem
Seni yeniden şu hayatta

Bilmeni isterdim bir şeyi
Söylemek isterdim bir şeyi ...

Seni ne çok sevdiğimi
Seni nasıl sevdiğimi ...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…