Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok anamm ben dırek ıstedım ver dedım hıc nıye dıye bıle sormadan tamam dedı aklinialirimsmile

yok bide nie deseymiş hehe ben isteyemedim ya ozaman yeniydik ya çok çekiniodum bide yaklaşmasın die sert davranıodum gerçi şimdi bile öle yanamdan bile öpmedi bugüne kadar 10 ay oluo çıkar 04.05.2010 da 1 sene olucak :d bizde askerlikten dolayı tık yok hahaha çok güzel bişi

anammmm öpmeden durabılırmıyımmmmmm :jeyyar: gercı ben dursamda o durmazz :icecream:

anammmm öpmeden durabılırmıyımmmmmm :jeyyar: gercı ben dursamda o durmazz :icecream:

yok yaa bizim abla çıkmamız zor oldu bu yılan hikayesi gibi başladı zaten 2 sene uraştı bekledi beni onunla çıkmam için çıktık her buluşmamısda elleri titriodu konuşamıodu bu konu geçti aramızda ne oluo ddie kıyamıom beni yanlıs anlıcan zannetcen die korkuom çok serttim çünkü ben :d ben elinini tutmustum sadece bi kaç kere elimi tuttu bugüne kadar :lepi::lepi:

oyyyyy canım benımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…