- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.741
ben yapılan ızın dusuluyo dıye bılıyorumm kaydirigubbakcemile3
kalann dursunn bi şimdidenn dusmeyelımkaydirigubbakcemile3
yok bak benim dedim gibi zaten benim dedim proğramı yüklersen anlıcaksın tatlım ne demek istedimibence yükler gerçekten çok rahat edersin
yok anamm ben dırek ıstedım ver dedım hıc nıye dıye bıle sormadan tamam dedı aklinialirimsmile
hangi program millet, bende istiyorummm ... kaydirigubbakcemile
hangi program millet, bende istiyorummm ... kaydirigubbakcemile
yok bide nie deseymiş heheben isteyemedim ya ozaman yeniydik ya çok çekiniodum bide yaklaşmasın die sert davranıodum gerçi şimdi bile öle yanamdan bile öpmedi bugüne kadar 10 ay oluo çıkar 04.05.2010 da 1 sene olucak :d bizde askerlikten dolayı tık yok hahaha çok güzel bişi
anammmm öpmeden durabılırmıyımmmmmm :jeyyar: gercı ben dursamda o durmazz :icecream:
ONUTeK Systems - Onutek Bilişim a gir sağda aşada 2003 teskere yazo tıkla çıkan prağramın resminin üstüne tıkla kaydet kuro senin yerne saysın
sağol canımm xD kaydirigubbakcemile5
yok yaa bizim abla çıkmamız zor oldu bu yılan hikayesi gibi başladı zaten2 sene uraştı bekledi beni onunla çıkmam için çıktık her buluşmamısda elleri titriodu konuşamıodu bu konu geçti aramızda ne oluo ddie kıyamıom beni yanlıs anlıcan zannetcen die korkuom çok serttim çünkü ben :d ben elinini tutmustum sadece bi kaç kere elimi tuttu bugüne kadar :lepi::lepi:
oyyyyy canım benımmm opuyorumnanaktan
halada öle zaten bende istemiorum yaa nedenini bilmiorum ama istemiorum işde olmasınhiç
ö.d her zaman dadlumm sositososito
halada öle zaten bende istemiorum yaa nedenini bilmiorum ama istemiorum işde olmasınhiç
benm şafak 452, bu prgramda 409 dio, heycan yaptım, izin kullanmadıgı için böyle yazıyo anladım ama, içim bi hoş olduu ... olumunekankayizsmile
benm gibi diosun sende kaydirigubbakcemile5
evet tatlım bu saten bakanlıktan anay almıs bi proğram gerçekt şafan oo yani için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?