- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.961
ohhh senin işin tıkır
ben yarın yanında olucam inşallah,siparişleri vardı birazdan çıkıp onları alacam...off valla çok heyecanlıyım,yorgunum üstelik,saatlerde geçmiyo...
şaFak 289 daha çok karanlık herşeimi çok ÖsLedim...senağlama
inşallah ya daha 1 hafta oldu gideli,yanıma saat kaçta yollarlar ne yaparlar bilmiyom,acemilikte fazla göstermezlerse bi de yüzünüyemek götüreyim diyorum bir de daha da bişi hazırlamadım ya off,ne yapsam bilmiyorum.börek,yaprak sarma yapim azcık bari yetiştiği kadar,sonra çokça yapar götürürüm.
canım benmkinin annesi gitmiştii sabah 9dan akşam 5e kadar istediğin kadar görebilirsinn.. sorun çıkartmazlar merak etmee =))
ceyda,konuştunuz mu seninkiyle,bir kaç gündür giremedim nöbet falan sayfalar baya ilerlemiş okuyamadım:)
Ya bir de benim eşşek kocama soruyorum canın ne istiyo diye,şimdi bişi istemiyo,yemekleri yiyorum zaten falan diyo.Bişiler yapıp getirim,ne getirim diyom ,yok yok getirme diye o kadar ısrar etti ki ben de vazgeçtiydim.Sabah da demez mi bana çok fazla şey yapma aşkım yorulma diye:)
yok yok diyo ama bekliyo demek ki:)huyu değişti ya 30 yaşında adam çocuk gibi oldu,yok derse yok demekti,şimdi ima ediyo
hoşgeldin eylül ya nerelerdesin sen şafak kardeşim:)
hoşbulduk canım,ya nöbetim vardı 2 gün üstüste,sonra evimizdeki eşyaları annemin evine taşıdım falan,1 haftadır günde max. 3 saat uyuyorum,hayalet gibiyim:)Şimdide heyecandan uyuyamadım,öyle işteSen nasılsın?
ohh çok şükür,saol ya içime su serpildi valla.Yiyecek falan başka bişiye gerek var mı,neler götürdülerdi sizinkiler?Canım çok şey yapmak istiyo ama bilmiyorum ki kabul ediyolar mı,bir de yaparım içeri almazlar yemekleri:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?