Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kızlarr bugun askımla konusrken sana bırsye dıcem netden bak dedı
ordakı asker arkadaslarının bırı guya ızındeyken tvde ızlemıs basbuğ bı acıklama yapmş
asker annelerıne anneler gununde bı suprızım var demıs
askımda bak bakalım gercekten oyle bı haber varmı dedıydı baktım da hıc boyle bırsey bulamadım sızler duydunuz mu bu haberı????????

canım yenilerde öyle bişi duymadım bi araştırayım ama,bir iki ay önce şu şekilde bir söylenti vardı,uzun dönem askerlik 15den 12 aya inecek diye.Sen söleyince o haber geldi aklıma,inşallah öyledir.

haberlerde ocak 2010 un ilk haftasinda aciklama olucak askerlik 12 aya dusecek diye.. ama hic bisey duymadik.. biseyde olmadi.. insallah bu sene olur oyle bisey.. bol bol dua edelim

ah inşallah,hepimiz dua edelim. belki odur ama şu sıralar gündemde emine Erdoğan'ın GATA'ya alınmaması var ya,Bağbuğ'da bundan rahatsız olmuş,bana kalırsa büyük ihtimalle o olaydır.Şimdi başörtülü anneler bildiğim kadarıyla alınmıyor yemin törenine bile,o olayda bir değişiklik olabilir belki.Ya başörtüsüdür ya da 12 aya iner başka nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…